Popüler Konu 2025 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    159
Aynen ya benimde boğazım çok kuruyor . Ve uyandığımda 10 saat uyumuşum gibi zinde kalkıyorum. Dolayısıyla asla geri uyuyamkyorum. Ama sabaha doğru artık uykum geliyor , o zamanda iş zamanı geliyor :(
Bende uykusuzluk konusunda aynı şeyi yaşıyorum bebek doğunca uykusuz kalcaksın uyuyabildiğin kadar uyu diyorlar sinir oluyorum uyuyamıyorum çünkü. Dün saat 3 buçukta uyandım ve sanki 7-8 saat uyumuş gibi dinçtim ve geri uyuyamadım sabah 7 de uyudum tabi çalışmadığım için. Ama böyle oluncada düzenim bozuluyor bu seferde gün içinde keyifsiz bitkin hissediyorum planladığım şeyleri yapamıyorum. Bazı doktorlar vucut doğum sonrasına seni hazırlıyor diyor gece sık sık uyanacağımız için ama ne kadar doğrı bilemiyorum.

Günaydın kizlar dün sabah hastaneye yatisim yapıldı maalesef kasılmalarım 5 dk bir olunca suphelendim ve hastaneye geldim yatıs yapıldı sancım çıkınca dün gece çok.siddetli sancılarım oldu ilaç serum fitil herşeyi yaptılar sanciyi kesmek için şuan sancım az açıklık yok 5 dk bir açıklığa bakıyorlar ama rahim agzim çok yumuşamış bekliyorum bakalım serviks 22 ye kadar düştü sonrasında 25 oldu neler olacak bilmiyorum ciğer geliştirici oldum 1 doz 2 yi olcam
Hayirli haberler insallah saglikla gecsin sureciniz hem sizin hem bebisiniz icin 🤲

Öncelikle her şey güzel ilerler umarım belki de hiç gerek kalmaz☺️ Golden goat öneririm içerik olarak temiz ve gaz açısından da kullanıcılar çok memnun. Etrafımda kullananların önerisi bende gerektiği durumda onu kullanacağım. Boykot değil diye biliyorum
Evet bunu birkaç kişi daha önerdi alırsam sanırım bu markayı alırım aynen dediğiniz gibi inşallah gerek kalmaz tabi❤️🫶 teşekkür ediyorum 💐

Kızlar sanırım birazdan sezeryana gireceğim . Doktor yiyip içmeden bekle gelince konusalım dedi. Dualarınızı bekliyorum. Daha önce 32 haftalık doğum yapan oldu mu aranızda bebeğim için çok endişeleniyorum
Allah yar ve yardımcın olsun, senin ve bebeğin için her şey en güzel şekilde yolunda gitsin inşaallah ❤️ önceki bebeğini de 34de kucağına almıştın diye aklımda kalmış, onu nasıl sağlıkla bakıp büyüttüysen bunda da aynısı olacak inşaallah çok tecrübelisin. Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin.

Kızlar uyuyamama sorunu başlayan var mı? Her gece 3 gibi uyanıp sabaha kadar duruyorum. Herhangi bir ağrım vs de yok çok şikür gayet iyiyim. Ama artık çıldırcam her gin alarm gibi aynı saatte uyanır mı insan😭 sabahta işe gidiyorum ve cidden enerjim kalmadı artık. Bir çözümü olan var mı? Bu arada erken uyuduğum için de değil 12 de uyuyorum en erken. Ama kaçta yatarsam yatayım 3 te kurulu alarm gibi uyanıyorun ve artık uyumuyorum. İş yerinde çok zorlanyorum uykusuz uykusuz . Eve gelince de ne yemek yapcak halim ne ne çanaşır vs yıkayacak halim olmuyor. Kısacası tüm gün ruh gibi geziniyorum. Sıktı bu uyku meselesi artık😞
ben yaşıyorum bunu, gözümü sıkı sıkı kapatırsam bazen geri uyuyabiliyorum yoksa 2-3 saat sürüyor dalmam :(

Kızlar sanırım birazdan sezeryana gireceğim . Doktor yiyip içmeden bekle gelince konusalım dedi. Dualarınızı bekliyorum. Daha önce 32 haftalık doğum yapan oldu mu aranızda bebeğim için çok endişeleniyorum
sağsalim bebeğine kavuşman dileğiyle, inşallah her şey sorunsuz tıkırında ilerleyecek.

Hoş geldin sayfa editöre değişmiş dedim nere gitti bu
yok sorun sıkıntı değil mi
Aslinda 1 ay 10 gun kadar kisa süreli girmemisim ama neden almislar😅
Yok yok canim,foruma girmek hiç aklima gelmedi arayada ramazan bayram vs girince birde bazen burada cok olumsuz konu okuyup etkilendigim için uzak kalmak istemiştim
Sen nasilsin💓

Aslinda 1 ay 10 gun kadar kisa süreli girmemisim ama neden almislar😅
Yok yok canim,foruma girmek hiç aklima gelmedi arayada ramazan bayram vs girince birde bazen burada cok olumsuz konu okuyup etkilendigim için uzak kalmak istemiştim
Sen nasilsin💓
anladım geri sayım yapıyoruz kavuşmak için şükür sorun yok :)

Günaydın kizlar dün sabah hastaneye yatisim yapıldı maalesef kasılmalarım 5 dk bir olunca suphelendim ve hastaneye geldim yatıs yapıldı sancım çıkınca dün gece çok.siddetli sancılarım oldu ilaç serum fitil herşeyi yaptılar sanciyi kesmek için şuan sancım az açıklık yok 5 dk bir açıklığa bakıyorlar ama rahim agzim çok yumuşamış bekliyorum bakalım serviks 22 ye kadar düştü sonrasında 25 oldu neler olacak bilmiyorum ciğer geliştirici oldum 1 doz 2 yi olcam
Çok geçmiş olsun. Şu an ne durumdasınız?

Şu an o bütün iğneler ilaçlar bebeği sağ salim içerde tutmak için inşaallah. Sancıların kontrol altına alınıyordur. Açıklığının olmaması çok iyi. Ciğer geliştirici de olmuşsun zaten, inşaallah durabildiği kadar durur, vaktinde kavuşursun bebeğine. Allah yar ve yardımcın olsun.

Herkese çok teşekkür ederim şuan tek kişilik odaya alındım çünkü az önce influenza olduğumu öğrendim hafif nezlem başladı başıma gelmeyen gelmiyor kasılmalarım hafifledi kızlar akşam ciğer geliştirici 2.dozunu olacağım inşallah
Hay Allah üst üste gelmiş... Yine de hastanede olmanız çok önemli. Yatın, dinlenin. Sürecin iyi ilerleyeceğine odaklanın. Allah'ın izniyle emin ellerdesiniz :dua:

Kızlar hepinizin mesajlarını okudum tek tek dönemedim . Şuan bekliyor doktorum aç olarak bende bekliyorum. tansiyonum yüksek . sancılarım azaldı fakat adet olacak gibi belimden kasıklarıma agrım var . Bekletebildiği kadar bekletme taraftarı doktor riske atmadan. Bebeğim 1870 grammış. Herkese tesekkr ederim dualarınız için

Back
X