2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551

canım çok güzel yazıp paylaşmışsın da biz çalışanlar için o kadar zorki özellikle çalıştığın yere yemek götürmek yasaksa

harikasınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn opüldün kocamannnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

detaylıyı kime yaptırdın

Tamam canım sağol:)

Bir facebook grubu oldugunu burdan duydum ama bende ama gizli bi grupmus.. O yuzden kendimiz bulup ekleyemioruZ ve ben de aysunayy a rica ettim eklemesi icin daha akici oldugunu yazmis baska bi arkadas da..

Son düzenleme:
benımde kılom sabah aksam deqısıyo aslında tam kılomu anlayamıyorum ama 3,5 kılo aldım fazla fazla yıyorum cunku
kılolu hıssedıyorum ama karnm dısardan bakınca hele hıc yok..vee bu kadar az sureye 14 15 kılo sıgdıran annıslerıde kutluyorum yanı guldum cunku bı yanlıslık oldugunun dusunuyorum olabılırmı boyle bsy ya

Son düzenleme:
merabaa guzell annelerr nıhayet geldım 3 gundur netım kopuktu hele sukur ama guzell haberlerle geldım sıze kızlarr bebısım artık tekme atmaya basladı cook sasırdım ve cok mutlu oldum ablama bıle dokundugunda elıne mınıcık bı tekeme atıı cok guzel bı duyguymus ınsallah sızlerınkıde baslamısıtır tekmelemeye kızlar hergun tekmelemıyo ama olsun ınsallah bır ay sonra bebeıslerımız donmeye baslar ve tekmelerı sıkılasır kızlar

Ben de geçen haftaki aşure maratonundan sonra 7 kg'ı gördüm Bundan sonra hızlanacak kilo alımları, aman dikkat

Gözün aydın canım. Maşallah meleklerine

Slmm kizlar nbr??

İyilik&güzellik, sen nasılsın:107:

cok iyi arkadasim yaa bende dikkat etmeye calisiyorum ama 4 kilo aldim .aslinda normal ama sen cok iyi almissin.bu listedeki herseyi yiyerekmi bu kadar aldin.ben bunlarin hepsini yesem daha fazla alirdim heralde

merhaba arkadaslar tetenoz asisi icin saglik ocagina giden var mi?
birde ben 2 sene once elimi kestigim icin tetenoz asisi olmustum yine bu haftalarda gidip asi olmam gerekiyor mu bilginiz var mi?

Canımm özlemişizzz

Ben tetanoz aşısı oldum, 3 aydan sonra vuruluyormuşuz ilk dozu.. İkinci dozu da en az 1 ay geçtikten sonra vurulucakmışım. Sağlık ocağından arayıp bilgi veriyorlar canımm..

Slmm kizlar nbr??

Mavişş :) slm canımm hoşgeldinn

Biz iyiyiz teyzesi, ufak ufak tekmelemelere başladık.. Çookkk mutluyuuuzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…