bebeğinizin cinsiyeti erkek mi
selam kızlar,
detaylı usgmize gitiik ve herşey yolunda allaha şükürler olsun :) yarım saatten fazla sürdü bebeğimi çok net gördüm çok güzel pozlar verdi oğluşum ama çok heyecan verici bişeydi :) sizler nasılsınız kızlar
Tamam kizlar mesaj kutunuza bakin
günaydın kızlar ben hem kalvaltı yapıyorum hemde şuanda sizlere yazıyorum :)
facedeki grup çok güzel orada daha akıcı sohbet var ama ilk katıldığınızda kim kimdi diye karıştırabilirsiniz :)
gruba katılmak isteyenler aysunayya özel mesajla facebook sayfalarının linkini atsınlar
ben henüz acemiyim bu işlerden anlamıyorum
selam kızlar,
detaylı usgmize gitiik ve herşey yolunda allaha şükürler olsun :) yarım saatten fazla sürdü bebeğimi çok net gördüm çok güzel pozlar verdi oğluşum ama çok heyecan verici bişeydi :) sizler nasılsınız kızlar
Arkadaşlar bu zamana kadar toplam da kaç kilo aldınız?Ben çok kilo aldım 4 buçuk ayda 7 kilo nolcak sonum bilemiyorum karnımı gören 7 aylık falan zannediyoSizde durumlar nedir??
Canım bende katılmak istediğimi yazdım ama ilgilenmediler pek mesaj yazmamıyorum ben atamadım lınk o yüzden nasıl olucak
Arkadaşlar bu zamana kadar toplam da kaç kilo aldınız?Ben çok kilo aldım 4 buçuk ayda 7 kilo nolcak sonum bilemiyorum karnımı gören 7 aylık falan zannediyoSizde durumlar nedir??
Arkadaslar ben 4.5 aylıgım ve suanda 74 kgyum 58 ile hamıle kaldım dusunun halimi bebek daha 250 gram ben kac kg almısım sıze bısı olmaz korkmayın :)
ayy ben de çok kilo aldım 13 kilo aldım tam. 50 ile hamile kaldım şuan 63üm
kizlar ne yaptiniz siz yaaaaa ilk aylara nazaran bu cok fazlaaaa bi diyetisyen ile gorusun derim daha yolun yarisindayiz dogum zorlugu ile karsilasmayalim
isterseniz benim diyetisyenimin verdigi listeyi sizinle paylasabilirim :26:
verserne canım oo listeyi. Bide sen listeye uydugundan beri kilo alımın nasıl.
kızlar bısey sormak ıstıyorum bugun ınternetten siparişlerim geldi yenidoğan için ıkı tulum ve bir pijama aldım 0 ay 50 cm yazıyor ılk dogdugunda gıyer dıye düşünüyordum ama sankı cok küçük bunlar tecrubesız olunca bılemedımkı sızlerde aldınızmı 50 cm likler
merhaba arkadaslar tetenoz asisi icin saglik ocagina giden var mi?
birde ben 2 sene once elimi kestigim icin tetenoz asisi olmustum yine bu haftalarda gidip asi olmam gerekiyor mu bilginiz var mi?
evet rankli olan 3 boyutlu bakılıyor kontrole gıttıyın doktor soyluyor ama o yapmıyor radyoloji uzmanı yapıyor yarım saat 45 dak. sürüyor hatırlat bence 20 23. haftaları arası yapılıyor
GEBELIKTE BESLENME LISTESI
sabah
1 bardak sut
1 haslanmis yumurta
1 kibrit kutusu beyaz peynir (yumurta yenmiyorsa 2 kibrit kutusu)
5 tane zeytin (odem varsa tuzsuz)
2 dilim cavdar veya tam bugday ekmegi
mevsim sebzeleri sogus
1 tane meyve veya taze sıkılmış meyve suyu (ailede seker gecmisi varsa yasak)
1 tatli kasigi pekmez
ara
1 tane meyve ve sut-yogurt-ayran 3 tane ceviz-5 tane badem-1 avuc findik (kabuklu kavrulmamis)
ogle
1 kase corba (tarhana-domates-mercimek)
acuv ici kadar et-kofte-tavuk-balik firin haslama yada izgara
yada 8 kasik kiymali-etli sebze yemegi
1 kase yogurt
az yagli salata
2 dilim cavdar-tam bugday ekmegi yada 3 kasik bulgur pilavi-az yagli makarna
ara
1 bardak ayran-meyve
yada 1 fincan ihlamur 1 dilim sade kek
aksam
1 kase corba
sebze yemegi 8 kasik
az yagli salata
1 dilim ekmek
meyve
yatmadan 1 saat once
1 bardak sut 1 tane yagsiz tost yada 1 dilim ekmek 1 dilim peynir (sabah aclik sekeriniz oynamasin diye)
gun icerisinde 3 litre su
15 dk egzersiz yada 20 dk yuruyus (dusuk tehlikesi varsa doktorunuza danisin)
haftada 1 sutlu tatli
bu kadar arkadaslar benim ailemde seker hastaligi oldugundan bana pirinc hamur isi ve tatliyi haftada 1 gune indirdi
sizde yoksa haftada 3 gune cikarabilirsiniz ama ileride hamilelik sekerine acik kapi birakmayin derim ben
bide aciktiginiz zaman 1 avuc leblebi findik yada ceviz yiyin yada galeta ve ayran cok ise yariyor bende aclik krizleri cok fena 1 aydir cok zorlaniyorum
Tamam kizlar mesaj kutunuza bakin
Jeune_generation@hotmail.com beni de ekler misiniz lutfen😓