Popüler Konu 2025 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    184
Kızlar kontrolden çıktım şimdi bebek baş aşağı dönmüş bayadır makat duruşluydu, herşey normal gözüküyor şükür🙏🏻bi sonraki kontrolde çatı muayenesi yaptıktan sonra doğum şekline karar vericez 10 gün sonraya kontrol yazdı kilomuzda 1830 olmuş 31+4 deyiz🥹 nst ye girdim kasılma max 30 çıktı normalmiş o da, ilk defa yüzünü tam göstermedi ama gülücük attı oğluşum👶🏻

Eklentiler

• IMG_9871.jpeg
    IMG_9871.jpeg
    94,6 KB · Görüntüleme: 21
Kızlar kontrolden çıktım şimdi bebek baş aşağı dönmüş bayadır makat duruşluydu, herşey normal gözüküyor şükür🙏🏻bi sonraki kontrolde çatı muayenesi yaptıktan sonra doğum şekline karar vericez 10 gün sonraya kontrol yazdı kilomuzda 1830 olmuş 31+4 deyiz🥹 nst ye girdim kasılma max 30 çıktı normalmiş o da, ilk defa yüzünü tam göstermedi ama gülücük attı oğluşum👶🏻
Maşallah Çağan'a, bol bol gülsün insallah hep böyle. Çatı muayenesi bu kadar erken mi ya?

Oyy yanaklaşmışlar iyice maşallah canım ❤️ çatı için erken değil mi benim doktor 36 gibi yapıyor nişan falan gelebiliyor çatıdan sonra

Oyy masallahh ne güzel poz vermiş bizim doktor bize yandan çekim gosteriyo ya ya bebeğimizi hiç tam.goremedik meraktan delircem devlette goremiyoduk özele gittik oda tam gostermedi off😂baş aşağı olunca altta baskı oluyormu çok canım

Oyy masallahh ne güzel poz vermiş bizim doktor bize yandan çekim gosteriyo ya ya bebeğimizi hiç tam.goremedik meraktan delircem devlette goremiyoduk özele gittik oda tam gostermedi off😂baş aşağı olunca altta baskı oluyormu çok canım
Bizde hep yüz tam açık oluyorsu iki elini kalırmış alttan gülüyordu bu sefer🥹 bu haftaya kadar tekmeleri hep altta hissediyordum o zamn vajinada daha çok baskı var gibiydi şuan daha rahat canım. birdahakine yine özele gidersen sen biraz doktoru darla bizimde bugun elini yüzüne getirdi hep biraz daha bakalım alttan yandan falan dedim anca bu kadar açtırabildik 😁

Kızlar ben geçen bir buçuk hafta önce kontrole gittim özele gidiyorum hep . Ama bu hafta çalışabilir raporu almam lazım .

Devlete gitsem tek seferlik oradan alsam randevu rapor alabilir miyim ?

Evet alabilirsin.
O zaman devlete gidip yarın alayım teşekkür ederim canım 🌸🧡
Doktorumdan iyice soğudum doğuma yakım hiç iyi olmadı bu 😞 her kontrolde her şey yolunda diyor şükür ama 1 dk ancak bakıyor bebeğe çok kısa . Güya özel . Doğum hakkında konuşmak istiyoruz daha erken diyor sürekli . Çünkü çok hastası var geçiştiriyor gibi geliyor bana .

Kızlar merhaba ben normalde ecopirin 100 mg kullanıyorum ama cumartesi günü gece uykumda kan kustum pıhtı değerim de yüksek çıktı reflüden ya da mide kanamasından şüphelendiler ama midemde ağrı olmadığı için reflü ağza gelebiliyor muş yatarken. doktor Enox 0,4 ml günde bir defa koldan vurulmamı söyledi pıhtılaşma için daha etkili olacakmış. Kullanan var mı bu ilacı ? koldan kendim vurabilir miyim zor mu ?
Enox değil ama oksapar 0.4 kullanıyorum ve koldan kendim vuruyorum, göbekten vurmaya korkuyorum ben.
Başlarda daha çok acıyordu ama şuanda alıştım pek acımıyor, sadece bazı yerlere vurunca çok morarıyor ama o da sonra geçiyor 😊

MaşaAllah 🥰
Canım medardaki doktora mı gittiniz, nasıldı muayenesi, memnun kaldınız mı 😊

X