Ama ben sizleri çok kıskanmaya başladım
Kilo alıyorsunuz, göbekler artık iyice kendini belli ediyor, bebişler tekme atıyor...
Bende ki anormallik nedir peki?
Sadece 1 buçuk kilo aldım, bebeğimin hareketlerini hala belirgin bir şekilde hissedemiyorum...
Ben hala hiç bir ilaç kullanmıyorum kilo o yüzden mi almıyorum acaba.
bu arada facedeki grup açıldı açılalı kimse burda pek sohbet etmiyo
arkadaşlar bebek hareketlerini ne zaman hissetmeye başladınız ? tam olarak hangi haftada
Canım evde kendim pişiriyorum temiz temiz ama gel gör ki, kokusuyla doyuyorum sanki.canim istahin ne alemde?
1,5 kilo almis olman da iyi ilk aylarda asermen oldu mu? belki kilo vermissindir?
bir de neden ilac kullanmiyorsun?
Çok sağol canım valla rahatladım okuyuncaCanim bende ilk uc ay folik asit kullandim baska da hic bisi kullanmadim.. bi sorun oldugunu sanmiyorum.. tamamen senin metabolizmankla vucut yapinla alakali birsey oldugunu dusunuyorum.. uzun yillar spor yaptigindan bagsetmistin yanliss hatirlamiyorsam? O yuzden olabilir.. yani soyle soyliyim bende yaklasik 10 sene agir spor yaptim.. ve sporu biraktiktan ssonra en az 5 sene o kondisyon goturdu beni.. sonrasinda formdan dusmeye basladim... Eger sende yakin zamana kadar spor yaptiysam kilo olmamanin nedeni odur.. kas yogunlugun fazla ve yedigin hersey yaga donusemeden kaslar tarafindan yakiliyor.. bu iiyi bisi... Bebegi hissetme olayi da onunla alakali olabilir.. telefondan girdigim icin kacinci haftandasin goremiyorum ama karin bolgende kas yapin fazlaysa o minnacik gucuyle kendini hissettirmesi cok zor.. soyle dusun bizim karin jole gibi azicik icerde sallansa disardan farkedilebiliyor.. ama senin karnin yogun ve guclu kasli bi nevi celik gibiyse onun cani ne gucu ne ki fark ettirebilsin kendini.. iteliyo falan belki ama banamisin demiyo :) duvar gibi :) hissedememen de cok normal yani :) daha guclendiginde hissedebileceksin diye dusunuyorum...
Uyku konusunda sende benim gibisin balım =)Gece uykumu alamıyorum ama, öğleden sonra rahat 3 saatim yatakta geçiyor. Önce kitap okuyorum, sonra ölü gibi yatıyorum:118:
Aldığın kilo normal canım bu hafta için, biz fazla aldık biraz bakma senBundan sonra biraz hızlanır ama, ortalama 9-12 kg normal hamilelikte:107:
bu arada facedeki grup açıldı açılalı kimse burda pek sohbet etmiyo
Uyku konusunda sende benim gibisin balım =)
Kilo almak istiyorum yoksa eşimde dahil herkes başladı söylenmeye kilo almamak için yemiyorsun diyorlar.
Sinirlerim zıplıyor.Bu hafta doktoruma gidince kan ilaçı vs istiyeceğim sırf kilo yapsın diye.
Günaydın arkadaşlar, keyifler nasıl? Uyku düzeninizde bir değişiklik oldu mu son günlerde? Ben kabuslar görmeye başladım, gecelerim oldukça hareketli geçiyor dolayısıyla sabah çok yorgun uyanıyorum:107:
ben çok korkuyorm detaylıdan ınş. bir şey cikmaz senin kac haftalik
arkadaşlar bebek hareketlerini ne zaman hissetmeye başladınız ? tam olarak hangi haftada
Başkalarının ne dediğini bu kadar önemseme gülüm ya; herkesi mutlu edemezsin. Senin ve bebeğinin sağlıklı olması tek beklentin olmalı. Kendine ve içinde bulunduğun güzel sürece odaklan, gerisi boş
Merhabalar Kızlar,
Bugün saat 4,30 da doktor randevum var içim içime sığmıyor bebişimi görecem diyeİnşallah herşey yolundadır güzel haberlerle gelirim dua edin kızlar olur mu..
bende kabus görüyorum nedense. 3 gün önceki rüyadan sonra dudağım uçuklamıştıhala geçmedi
Merhabalar Kızlar,
Bugün saat 4,30 da doktor randevum var içim içime sığmıyor bebişimi görecem diyeİnşallah herşey yolundadır güzel haberlerle gelirim dua edin kızlar olur mu..
bitek benim haberim yok sanırım gruptan.gizli denmişti sanki öyle hatırladım
Ben orada sohbet edemiyorum; çok karmaşık, kim ne dedi anlamıyorumSite sorunlu, 2 dakikada bir error veriyor, relog yapmaktan sinir oldum. Bende mi sorun var?
evet canım dışarıya gizli sen kendin ekleyemiyorsun aysunayya mesaj gönder özelden o saa davet gönderir