2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551
canım facedede grup varmış bende katıkldım ordaki sohbetler daha akıcı

canım facedeki grubun adı ne nisan annaleri mi beni de alır msınız eğer gizli bir grupsa gryup yöneticileriden teklif gelmesi lazım

Son düzenleme:

benim 3 fafta daha beklemem lazım 16.haftamdayım çok hafif şeyler hissediyorum o da bebişilerim mi ondan da emin değilim

çok teşkler canımm fayadalı bilgiler ikizler topiğinde paylaşayım izninle

benim 3 fafta daha beklemem lazım 16.haftamdayım çok hafif şeyler hissediyorum o da bebişilerim mi ondan da emin değilim

bebıstır cnm benım bende yerını hısedıyodum o haftalarda ama sukur mınık tekmelerı gorduk amanazar dedgdı melegıme heralde 2 gundur kımıldıyo mama tekme yok hıc ufaklıktan ınsallah sende hıssedersın canım ben sımdı dort gozle tekme beklıyorum ama yok

Eki Görüntüle 865459

miyadına gelindiğinde ortalama bir anne adayının aldığı 12.5 kilogramın dağılımı.
Bu ortalamanın üstüne çıkıldığında ya yağ deposu fazladır, ya dokulararası sıvı (ödem) fazladır veya ender olarak bebek ve beraberinde amniyos sıvısı fazladır.

kızlar aldığınız 13 kilonun tamamı bunlarmış.

detaylıyı kime yaptırdın

başkent hastanesinde filiz hanıma gittim. ama doktorumuz ısrarla ona gitme eyüp ekiciye git diyip durdu ben randevumu almıştım ve filiz hoca arkadaşımın doktoruydu. o da çok memnundu. o yüzden bostancıyı dinlemedim bu sefer

Benim Dr da Eyüp ekici dio ama bende gitmycem çünkü bu güne kadar ki ölçümlerde bi sorun çıkmadı riskli bi durum var deseydi Dr gideyim bir de çok pahalı sanırım parasından dolayı gitmycem hastanenin kendi radyologlarına gidicem...

evet canım tam da böyle ,,bundan fazlası kilo olarak geri dönüyor

ben 13-14.haftalarda ekiciye gitmiştim

ahmet bostancı detaylı yapıyor diye biliyorum filiz hanım detaylıyı kaça yapıyor

acaba tekrar gitsem mi diye düşünüyorum

Günaydın arkadaşlar, keyifler nasıl? Uyku düzeninizde bir değişiklik oldu mu son günlerde? Ben kabuslar görmeye başladım, gecelerim oldukça hareketli geçiyor dolayısıyla sabah çok yorgun uyanıyorum:107:

arkadaşlar bebek hareketlerini ne zaman hissetmeye başladınız ? tam olarak hangi haftada

Sanırım 16. hafta başladım hissetmeye, mısır patlaması gibi hissediyordum. Şimdilerde oldukça güçlü "tekmelere" dönüştüler

cok iyi arkadasim yaa bende dikkat etmeye calisiyorum ama 4 kilo aldim .aslinda normal ama sen cok iyi almissin.bu listedeki herseyi yiyerekmi bu kadar aldin.ben bunlarin hepsini yesem daha fazla alirdim heralde
aslinda yumurta hic yiyemiyorum birde bazen istahsiz oldugum oldu yani ilk aylarda hic dikkat ettigim soylenemez
Canımm özlemişizzz

Ben tetanoz aşısı oldum, 3 aydan sonra vuruluyormuşuz ilk dozu.. İkinci dozu da en az 1 ay geçtikten sonra vurulucakmışım. Sağlık ocağından arayıp bilgi veriyorlar canımm..
bende ozluyorum ama cok fazla girmek istemiyorum bazi haberlerden cok etkileniyorum butun gunum berbat geciyor endiselerim artiyor olabildigince az bakiyorum

beni kimse armadi saglik ocagindan yaa :26:
bebis nasil sen nasilsin?
çok teşkler canımm fayadalı bilgiler ikizler topiğinde paylaşayım izninle
tabiki ne demek
gunaydın mınık bebısler ve onların guzel annelerı
gunaydinnnnnnnnnnn
ayyyy uykuuuu ahhhhhh geri geeeelllllllll
bebek dogunca da uyuyamicam zombi gibi oldum saat 4-5 te uyuyabiliyorum

Ama ben sizleri çok kıskanmaya başladım
Kilo alıyorsunuz, göbekler artık iyice kendini belli ediyor, bebişler tekme atıyor...
Bende ki anormallik nedir peki?
Sadece 1 buçuk kilo aldım, bebeğimin hareketlerini hala belirgin bir şekilde hissedemiyorum...
Ben hala hiç bir ilaç kullanmıyorum kilo o yüzden mi almıyorum acaba.

canim istahin ne alemde?
1,5 kilo almis olman da iyi ilk aylarda asermen oldu mu? belki kilo vermissindir?
bir de neden ilac kullanmiyorsun?

Canim bende ilk uc ay folik asit kullandim baska da hic bisi kullanmadim.. bi sorun oldugunu sanmiyorum.. tamamen senin metabolizmankla vucut yapinla alakali birsey oldugunu dusunuyorum.. uzun yillar spor yaptigindan bagsetmistin yanliss hatirlamiyorsam? O yuzden olabilir.. yani soyle soyliyim bende yaklasik 10 sene agir spor yaptim.. ve sporu biraktiktan ssonra en az 5 sene o kondisyon goturdu beni.. sonrasinda formdan dusmeye basladim... Eger sende yakin zamana kadar spor yaptiysam kilo olmamanin nedeni odur.. kas yogunlugun fazla ve yedigin hersey yaga donusemeden kaslar tarafindan yakiliyor.. bu iiyi bisi... Bebegi hissetme olayi da onunla alakali olabilir.. telefondan girdigim icin kacinci haftandasin goremiyorum ama karin bolgende kas yapin fazlaysa o minnacik gucuyle kendini hissettirmesi cok zor.. soyle dusun bizim karin jole gibi azicik icerde sallansa disardan farkedilebiliyor.. ama senin karnin yogun ve guclu kasli bi nevi celik gibiyse onun cani ne gucu ne ki fark ettirebilsin kendini.. iteliyo falan belki ama banamisin demiyo :) duvar gibi :) hissedememen de cok normal yani :) daha guclendiginde hissedebileceksin diye dusunuyorum...

ayyyy uykuuuu ahhhhhh geri geeeelllllllll
bebek dogunca da uyuyamicam zombi gibi oldum saat 4-5 te uyuyabiliyorum

Gece uykumu alamıyorum ama, öğleden sonra rahat 3 saatim yatakta geçiyor. Önce kitap okuyorum, sonra ölü gibi yatıyorum:118:

Aldığın kilo normal canım bu hafta için, biz fazla aldık biraz bakma sen Bundan sonra biraz hızlanır ama, ortalama 9-12 kg normal hamilelikte:107:

arkadaşlar bebek hareketlerini ne zaman hissetmeye başladınız ? tam olarak hangi haftada

ben şimdi 20.haftadayım tam olarak 19+4 1 hafta oldu hissetmeye başlayalı şimdi biraz eğik oturdum galiba yazarken hemen pıt pıt yokladı beni galiba baskı mı yaptım ne oğluma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…