Popüler Konu 2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

çok yoruldum ve bir hapşırdım altıma kaçırdım 🤣
ay şuraya çoook güldümm hhahahah kendiimii gördümm allahtan evde kaçırıyorum ben 😂😂😂😂
Günaydın canım ay bende ya gece resmen 2 de uyudum 4 te uyandım tekrar uyudum 6 da kalktım hala da uyanığım gözümden uyku akıyor benimki bir de kız yahu ne bu yerinde durmazlık anlamadım gitti 🤣😍🌸
uyumadan kıpır kkıpırr durmuyor uyuyunca o da mı uyuyor anlamıyorum bi daha uyanmıyorum çünkü. Uykum çok hafif hareket etse anında kalkarım . 😂 sabah uyandığımda o da hareket etmeye başlıyor

Kızlr selamlar bayadır yoktum girmedim Umarım iyisinizdir bebişler de iyidir.
Tatildeydim o süreçte cuma günü ablam doğum yaptı. Daha önce söylemiştim haTırlayanlar olur aramızda 4 ay var. Hamilelik boyunca hiçbir sorun olmadı. Testler ultrasonlr her şey çok güzeldi. Cuma öğlen Doğdu bebişimiz çok sağlıklı dedi doktor ilk kontroller harikaydı. Cuma akşam enfeksiyon var diyip yoğun bakıma aldılar. Söylenene göre doğum esnasında anneden geçiyormuş enfeksiyon . Hamilelik sırasında genelde hafif enfeksiyonları önemsemiyor kadın doğumculr. Ben buna inandım. Benim de ilk başlarda idrar tahlilim tertemiz çıkıyordu. Son tahlilde mesela hep yüksek değerler vardı ama doktor önemsemedi. Madem sorun yok diğer testlermde neden kırmızı sonuç yoktu mesela? Demek ki az da olsa var. Ablamın da hamilelikde az da olsa hep olmus idrar yolu enfeksiyonu ama az diye önemsememiş doktor. Sonuç olarak bebeğimizi orada bıraktık eve boş pusetle döndük. Çok üzücü kızlar. Anlatmam. Gidip göremiyoruz bile haftada 3 gün 1 saat görebilecek sadece annesi. Lütfen dua eder misiniz hepiniz en kısa zamanda değerleri düzelsin ve sağlıkla annesine babasına kavuşsun.
Canım inşallah tez zamanda kavuşursunuz 🤲
Kızlar bugün detaylı randevum vardi(devlette). Girdim 5 dakika bile sürmedi, bana bir şey de demedi, bir şeyleri ölçü sanırım onları girdiler. Bi de cinsiyeti garanti etmek adına bilmiyo gibi sordum jsnsjsj kesinlikle kız dedi 🥰🥰 bu normal mi sizde de öyle mi oldu. Ben özele gittiğimde doktor kalp odaciklari, böbrekler,kaburga,ciger vs ne varsa ona bakiyodu zaten detaylida bundan daha fazlasi olması lazım değil miydi ya, devlete gidenler help 🥹

Bu arada e nabiza bakıyorum henüz düşmemiş, Çarşamba günü doktoruma gidicem randevu almıştım zaten belki o baktıktan sonra e Nabiza düşüyordur bilmiyorum. Ne girdiler onu da son ramadim birden oldu her şey 🥲
benim 15-20 dk falan sürdü. Her yerine baktı iyice sonra böyle uzaklaştırdı gibi bişi yaptı kırmızılı mavili bişeylere baktı. Bitince de sekreter bana 1 sayfalık sonuç verdi. Doktoruma gösterdim sorun yok yeterli dedi

ay şuraya çoook güldümm hhahahah kendiimii gördümm allahtan evde kaçırıyorum ben 😂😂😂😂

uyumadan kıpır kkıpırr durmuyor uyuyunca o da mı uyuyor anlamıyorum bi daha uyanmıyorum çünkü. Uykum çok hafif hareket etse anında kalkarım . 😂 sabah uyandığımda o da hareket etmeye başlıyor
Askim uyumasa uyandiriyo shdhd ben sabaha karsi bi darbe yedim esim uykusunda vurdu zannettim kalktim ona vurdum refleksle ama baktim adam uzakta ve kendi halinde sndsjjd karnima vurmasi imkansiz yani. Bide cocuga vurdu diye sinirlenip kalktim ama bebek uyandirmis meger

Canım kesin uyandırır gece hareket ederse benim kocamı uyandırdı karnım onun sırtındaydı tekmesini uykusunda o bile hissetmiş😅
Askim uyumasa uyandiriyo shdhd ben sabaha karsi bi darbe yedim esim uykusunda vurdu zannettim kalktim ona vurdum refleksle ama baktim adam uzakta ve kendi halinde sndsjjd karnima vurmasi imkansiz yani. Bide cocuga vurdu diye sinirlenip kalktim ama bebek uyandirmis meger
Ahaha aynı durum işte bizde de eşim ben uyandırdım sanmış ne bilsin içerdekinin vurduğunu😅

Canım kesin uyandırır gece hareket ederse benim kocamı uyandırdı karnım onun sırtındaydı tekmesini uykusunda o bile hissetmiş😅

Ahaha aynı durum işte bizde de eşim ben uyandırdım sanmış ne bilsin içerdekinin vurduğunu😅
ay benim beybim baya uslu mu olcak acaba, gündüz kuduruyoo gece uyuyooo yerim onuuu 🥰
Kızlar ikinci doz tetanozu da oldum ilkinde sadece kol ağrısı oldu iki gün bakalım bu nasıl olacak🫣 Perşembe günü de şeker yüklemem var☺️
hala ilk dozu bile olmayan ben 🤦‍♀️ şeker yüklemesini nerede yaptıracaksın?

kızlar bu arada tetanoz için sağlık ocağı aradı beni. dr da yaptırmamı söyledi. cuma günü 20+5 oluyorum sağlık ocağında yaptıracağım
Bizim sağlık ocağı uzun süredir gelmiyor arıcam ben dedi 32. Haftaya kadar zamanı var dedi. İkinci dozu ne zaman yapıyolar ki 32. Haftaya kadar zamanı varsa anlamadım

ay benim beybim baya uslu mu olcak acaba, gündüz kuduruyoo gece uyuyooo yerim onuuu 🥰

hala ilk dozu bile olmayan ben 🤦‍♀️ şeker yüklemesini nerede yaptıracaksın?
Kız benimki benim gibi erkenci gece uyuyor ama saat 08.30 da benimle beraber uyanıyor inşallah doğunca da böyle olur🤍🙏🏻

Bizim sağlık ocağı uzun süredir gelmiyor arıcam ben dedi 32. Haftaya kadar zamanı var dedi. İkinci dozu ne zaman yapıyolar ki 32. Haftaya kadar zamanı varsa anlamadım
ya bana da 25 haftaya kadar vurduklarım var dedi 32 ne ya çok geç değil mi
Kız benimki benim gibi erkenci gece uyuyor ama saat 08.30 da benimle beraber uyanıyor inşallah doğunca da böyle olur🤍🙏🏻
aynen aynen gece benle uyuyor tosunum benle kalkıyor🤣 bi kere gece uyutmadı ama o gecesi de ben biraz rahatsızdım herhalde o da huzursuz oldu

Dualarınız iyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim canlarım akınıza geldikçe lütfen dua edin.
Bizdeki güncellemeler 20. Haftada tetanoz oldum hiç ağrı ateş yapmadı 24. Haftada 2. Dozu olacağım.
Hala bebeği hiç hissetmedim ne tekme ne his. Karnım ne genişmiş diyip duruyorum.
Yine 24. Haftada şeker yüklemesi olacak
27 de de kan uyuşmazlığı iğnesi olacağım inşallah.

ya bana da 25 haftaya kadar vurduklarım var dedi 32 ne ya çok geç değil mi

aynen aynen gece benle uyuyor tosunum benle kalkıyor🤣 bi kere gece uyutmadı ama o gecesi de ben biraz rahatsızdım herhalde o da huzursuz oldu
Evet yani 32 geç baya. Ben haftaya aşıyı alıp eczaneden gider yaptırırım

Kan uyuşmazlığı demişken, kan uyuşmazlığı için indirekt coombs testi olan var mı? Ben cumartesi yaptırdım negatif çıktı

Kızlar ben 2010-2014 yılları arasında 5 doz tetanoz aşısı olmuştum. O zaman ömür boyu korur demişlerdi.2017 yılında ilk oğluşuma hamileyken tetanoz için çağırdıklarında ben zamanında 5 doz aşı olduğumu bunun için ömürlük olduğunu söylediklerini söylemiştim. O zamanki gebeliğimde yapmadılar. Ama sisteme ilk iki üç aşıyı girmemişler o zaman deftere not etmişlerdi hatırlıyorum. Ama yine de ilk gebeliğimde beyan ile söylediğimde tamam diyip aşı yapmadılar. Bu gebeliğimde geçen çağırdılar gittim söyledim böyle böyle diye. Bunda dediler ki ama sistemde yok ilk iki üç dozu. Dedim girmediler deftere not almışlardı diye. Eğer 5 doza tamamladıysan 49 yaşına kadar korur kadınları böyle menapoz sürecine kadar koruyor ama yine de soralım dediler soru işareti koydular. Yapılmadan geldim. Açıkçası yapılasım da çok yok niye bilmiyorum. Haziran ayında gebe değilken elimi zımbalamıstım onda bir doz da yapılmıstı bir de. Ne karışık işler yahu.

tabiki canım yazarım buradan
Teşekkür ediyorum 🌸

Evet çok stres yaşadım bu süreçte her şey üst üste geldi ben de buna bağlıyorum. Zaten tüp bebek süreciydi sürekli ilaçlar hormonlar oldu mu olacak mı stresikan verdiğim hastanede hatalı sonuç çıktı başlangıçta günlerce ağladım kendimi yedim sağlıklı gebelik değil diye ama meğer hastanenin sonucu yanlışmış mesela.bu süreçte yaşanan başka başka sıkıntılar oğlum birinci sınıfa başladı onun okuma yazma süreci ister istemez ev okul aile durumları yani aslında normal bir yerden patlak vermesi. İnşallah çok ilerlemez kabarcıklar tam geçmiş değil ara ara da yoğunlaşıyor hep pütürlü zaten. Dahiliye gittiğimde o alerji ilacından yazdı ama insan parol içerken bile kırk kere düşünüyor 😢 içemedim daha ama şiddetli olursa mecbur içeceğim sanırım. Çok teşekkür ediyorum sana insan böyle konuşunca bir nebze rahatlıyor🤲❤️
Benim de yüksek lisans süreci ve o dönemdeki aile süreçlerinden patlak verdi her şeyin sebebi stres ama insanın elinde olmuyor malesef canım merak etme bende çok vicdan yaptım ama kadın doğum doktorum bu işkenceyi çekme iç dedi yine tolere edilebilirse dayan dayanamayacak durumda olursanda endişe etme ilk gebeliğimde çok sabrettim ikncisinin şiddeti dayanılabilir gibi değildi o yüzden 4 ay boyunca her gün içtim analık ilkinde dayandım ikincisinde içtim diye vicdan yaptım bende ama yapacak bir şey yok bazı şeyler bizim elimizde olmuyor üzülme sende her şey güzel olsun inşallah 🙏🏻🌸

Kızlar ben 2010-2014 yılları arasında 5 doz tetanoz aşısı olmuştum. O zaman ömür boyu korur demişlerdi.2017 yılında ilk oğluşuma hamileyken tetanoz için çağırdıklarında ben zamanında 5 doz aşı olduğumu bunun için ömürlük olduğunu söylediklerini söylemiştim. O zamanki gebeliğimde yapmadılar. Ama sisteme ilk iki üç aşıyı girmemişler o zaman deftere not etmişlerdi hatırlıyorum. Ama yine de ilk gebeliğimde beyan ile söylediğimde tamam diyip aşı yapmadılar. Bu gebeliğimde geçen çağırdılar gittim söyledim böyle böyle diye. Bunda dediler ki ama sistemde yok ilk iki üç dozu. Dedim girmediler deftere not almışlardı diye. Eğer 5 doza tamamladıysan 49 yaşına kadar korur kadınları böyle menapoz sürecine kadar koruyor ama yine de soralım dediler soru işareti koydular. Yapılmadan geldim. Açıkçası yapılasım da çok yok niye bilmiyorum. Haziran ayında gebe değilken elimi zımbalamıstım onda bir doz da yapılmıstı bir de. Ne karışık işler yahu.
Bende 5 doz oldum 2019 da o yüzden gerek yok dediler bana da 🌸

Ay keşke evde olsa 🤣 yanımda yedek kıyafet taşısam artık 🤣 Ay seninki maşalalh bizimki gececi uykusuz geceler bizi bekliyor 🤦🏻‍♀️🤣

Teşekkür ediyorum 🌸

Benim de yüksek lisans süreci ve o dönemdeki aile süreçlerinden patlak verdi her şeyin sebebi stres ama insanın elinde olmuyor malesef canım merak etme bende çok vicdan yaptım ama kadın doğum doktorum bu işkenceyi çekme iç dedi yine tolere edilebilirse dayan dayanamayacak durumda olursanda endişe etme ilk gebeliğimde çok sabrettim ikncisinin şiddeti dayanılabilir gibi değildi o yüzden 4 ay boyunca her gün içtim analık ilkinde dayandım ikincisinde içtim diye vicdan yaptım bende ama yapacak bir şey yok bazı şeyler bizim elimizde olmuyor üzülme sende her şey güzel olsun inşallah 🙏🏻🌸
Ya desteğin için çok teşekkür ederim çok iyi geldi. Gerçekten Allah razı olsun. Eğer ben de dayanamayacak gibi olursam içerim o zaman🤲 inşallah ilerlemez ya da böyle hafif düzeyde kalır amin🤲 cidden analık çok zor. Hem vicdani hem her açıdan. Allah yardımcımız olsun

Kızlar süt pompasından konuşulmuş. Bende bebebao çok duydum özellikle göğüste sabit durup o arada işin varsa yapabilme detayı çok güzel elinle tutmana gerek kalmadan.. Ama acaba bu ürün nasıl bunu görümcem verdi bana.Elektrikli ama çekim gücü vs kullanmadan bilemiyorum tabi
Canım bundan kullandım ben oğlumda ama çekim gücünü beğenmedim açıkçası yani canı çok yakıyor ama göğsü tam boşaltmıyo. Bi zaman sonra icindeki silikon kısımlar yikandikca deforme oluyor ve hepten süt çıkışı azalıyor parça değişimi gerekiyor

X