2014 Kasım Anneleri

yaaa bu arada sen,ben ve carla aynı gün içindeyiz,,, 1 kasım

valla okudukça sizleri benim de merakım artıyor. yarın 2 test daha alıcam başka eczaneden. ( eczacı tanıdık ta. napıyo bu manyak demesin) ve pazartesiden itibaren hersabah bi tane yapıcam. bakalım be çıkıcak.... cuma bat zaten. bakalım

yarın yap birini bence :) sonra pazar yap,sonra salı,sonra çarşamba... bence böyle yapmalısın

ilk hangimiz yapcaz bebişi bakalım bu tarihler olası oluyor ya zaten ,, bizim bebişler erken gelirler belki birkaç gün

Evet bakalım ))
Ben oğlumu hic beklemedigim bi anda 36+5 te kucağima aldim..bazısı gününü dolduruyor hatta 40+5lerde doguruyor )
Ah inşallah o günleri de görürüz insallah
ama zaman hic gecmeyecekmis gibi gözükse de hala dün gibi hastane odam aklimda....ama 20 gün sonra oğlumun 3 yaş doğum günü
Hayırlısıyla inşallah hikaye esas doğumdan sonra başlıyo ....

canım öncelikle bebeğin hayırlı uğurlu olsun..

yaşadığın kötü tecrübeye üzüldüm. benim 2 yaşında bir oğlum var. 6. haftada gitmiştim ilk kontrole. ve karın usg ile baktı dr. vagnal bakmadı.

bu arada benim de beklenen sat bugün. sabah idrar yaptım negatif. ama ümitsiz değilim. oğlumda da regl günü negatif idi. 3 gün sonra pozitif idi. beklemedeyim. belki öğlen kan veririm:)

Canımmm,,, ben hemen büyüsün istiyorum içimde. Kalp atışlarını göreyim biran önce. Sonra karnım kocaman olacak yaaa,, çok merak ediyorum nasıl olacak bol bol tekmeliycek dimiii yaramaz :) ilk bebeğim olacak, çok meraklı ve heyecanlıyım buyüzden

ilk hangimiz yapcaz bebişi bakalım bu tarihler olası oluyor ya zaten ,, bizim bebişler erken gelirler belki birkaç gün

Belki de Kasım değil Ekim annesi olucaz :)

Benim kendi doğum tarihim de 16 kasım :)

Bakalım , Allah'ım hayırlısı neyse onu nasip etsin...

Belki de Kasım değil Ekim annesi olucaz :)

Benim kendi doğum tarihim de 16 kasım :)

Bakalım , Allah'ım hayırlısı neyse onu nasip etsin...

Valla bence ekim annesi oluruz üçümüzde :) ama çok yakun tarihler olur yine, belki aynı günde doğum yapanlarımız olur

Bencede en mantıklısı oan vermek :) idrar testleri eserekli oluyo zaten

Merhaba kızlar... bende kasım annesi olmak istiyroum allahım nasip eder inşallah...eylül ayında 7 haftalık bebegimi kaybettim... 4 yaşında bir oğlum var...adetime 4 gün var test yapsam çıkmaz belki daha erken oldugun dan... bir yandan da yapasım var...offfff en iyisi beklemek....inşallah allahım sağlıklı şekilde kuagınıza almayı nasip eder..

çok teşekkür ederim inşallah hayırlı olur:)
bende kan testi yaptığım gün sabahtan evde idrar testiyle yapmıştım negatif çıkmıştı öğleden sonra arkadaşımın gazıyla kan verdim öyle öğrendim. inşallah senin bebişin de yoldadır :)

teşekkürler:)
bir anne adayı olarak burda olmak güzel bir duygu önceleri sadece okurdum merak ederdim Allah nasip ederse bende bu süreçte paylaşılması gerekenleri paylaşıcam bundan sonraki anne adaylarına ışık olalım 5. haftamda doktora gitmeyi düşünüyorum dediğin gibi 6 marta randevu aldım ilk birkaç muayeneden sonra özele gitmeyi düşünüyorum hastane araştırıyorum deli gibi :)

Zaten eger sorunsuz bir hamilelik gecirirsek (bulanti vs.) karnimiz buyuyup bebisimiz oynamaya basladigi zaman hamile oldugumuzu hissedicez...
ilk kalp atisinda agladim
ilk hareketi segirme gibi biseyle basliyor karin altinda bi yer 12/16 hafta arasi agladim
ilk tekmeyi yedigimde agladim
hele ki o ciktigindaki ilk ciglik sesi varya bi mucize gercekten...
Bu duygulari bu mucizelere tanik olmayi Allah bize vermis
Zor bi sürec ama hep ilk olacak
Fazlada ahkam kesmiceem )))
Yasayarak gün gün gelismeleri birlikte yasayacaazzz

Canım inşallah gelirsin aramıza buarada oğluşun çok tatlıı maşallah
Güzell haberlerini bekliyoruz........

Merhaba arkadaşlar..
26 yaşındayım, Kayseri'de yaşıyorum, eczacıyım.. Tüp bebek tedavisiyle hamile kaldım..
Beklenen doğum tarihimiz 27 ekim ama hamilelik haftalarımız aynı olduğundan buraya yazıyorum.. Ekim annelerinin bebekleri çok büyümüş artık, ben daha kalp atışlarını bile duymadım..

14de alıcam kan sonucunu..........
karmakarışığım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…