Selam kızlar nasılsınız bakalım..
Bugün kan verdim 1368 olmuş sonra vajinal ultrasonla bakıldı ve kesem göründü çok şükür,inşallah herşey böyle yolunda gitmeye devam eder...
5 martta bi daha gidicem inşallah o zaman bebeğimi de görürüm..
aaa bende 30 oldumilk gebeliğimdeki kürtajdan sonra kist oluşmuştu ve 2 ayda geçmişti. bu kistimi dr salı muayenede söyledi. sağda kramp olup olmadığını sordu ( ki ara ara oluyor ), ve bi yumurtamın kist oluşturduğunu. aslında yaklaşık 4 hafta kadar önceki muayenemdede bahsetmişti ama vücut atar demişti,,,atmamışşş
kan testi yaptırsan ya yarın ne varrrr,merak etmeye başladım iyice yaa
gözün aydın canım,,hoşgeldin aramıza.. gittikçe kalabalıklaşıyoruz
yaaa bu arada sen,ben ve carla aynı gün içindeyiz,,, 1 kasım
valla okudukça sizleri benim de merakım artıyor. yarın 2 test daha alıcam başka eczaneden. ( eczacı tanıdık ta. napıyo bu manyak demesin) ve pazartesiden itibaren hersabah bi tane yapıcam. bakalım be çıkıcak.... cuma bat zaten. bakalım
Hoşbulduk canım :)
Evet valla öyle görünüyor canım
ilk hangimiz yapcaz bebişi bakalımbu tarihler olası oluyor ya zaten ,, bizim bebişler erken gelirler belki birkaç gün
merhaba bende6 aylık evli 4 haftalık hamileyim Allah nasip ederse bende Kasım annesi olucam inşallah. sadece betaHCG testi yaptırdım muayene olmadım ne zaman gitmem gerekir alttan muayene olmak istemiyorum evliliğimin 2. haftasında muayene olmak zorunda kaldım çok hoyratça davrandılar sanki yine öyle olacakmış gibi geliyor beni bilgilendirseniz çok sevinirim hemen gitmelimiyim yoksa 1 hafta daha bekleyeyim mi
Evet bakalım))
Ben oğlumu hic beklemedigim bi anda 36+5 te kucağima aldim..bazısı gününü dolduruyor hatta 40+5lerde doguruyor)
Ah inşallah o günleri de görürüz insallah
ama zaman hic gecmeyecekmis gibi gözükse de hala dün gibi hastane odam aklimda....ama 20 gün sonra oğlumun 3 yaş doğum günü
Hayırlısıyla inşallah hikaye esas doğumdan sonra başlıyo ....
ilk hangimiz yapcaz bebişi bakalımbu tarihler olası oluyor ya zaten ,, bizim bebişler erken gelirler belki birkaç gün
Belki de Kasım değil Ekim annesi olucaz :)
Benim kendi doğum tarihim de 16 kasım :)
Bakalım , Allah'ım hayırlısı neyse onu nasip etsin...
canım öncelikle bebeğin hayırlı uğurlu olsun..
yaşadığın kötü tecrübeye üzüldüm. benim 2 yaşında bir oğlum var. 6. haftada gitmiştim ilk kontrole. ve karın usg ile baktı dr. vagnal bakmadı.
bu arada benim de beklenen sat bugün. sabah idrar yaptım negatif. ama ümitsiz değilim. oğlumda da regl günü negatif idi. 3 gün sonra pozitif idi. beklemedeyim. belki öğlen kan veririm:)
canım öncelikle bebeğin hayırlı uğurlu olsun..
yaşadığın kötü tecrübeye üzüldüm. benim 2 yaşında bir oğlum var. 6. haftada gitmiştim ilk kontrole. ve karın usg ile baktı dr. vagnal bakmadı.
bu arada benim de beklenen sat bugün. sabah idrar yaptım negatif. ama ümitsiz değilim. oğlumda da regl günü negatif idi. 3 gün sonra pozitif idi. beklemedeyim. belki öğlen kan veririm:)
öncelikle hayırlı olsun aramıza hoşgeldin.
eger gebeligin 5.haftasindaysan artık doktora gitmende fayda var. Çunki bu haftada doktor ancak keseyi gorur bebek cok minik oldugu icin bu haftada gorunmeyebilir.
ama en azindan kesenin rahim icinde olup olmadigini ogrenirsin bu ne fayda saglar: dıs gebelik mi normal bi gebelik mi önemli
Muayeneye gelince oglumda ben Acıbadem hast.ne gidiyordum 7.8. haftaya kadar alttan ultrasonla baktilar.
ama simdiki gebeligime cok yakin bi ozel hastane vardi onlarin prosedurune gorede hamile bayana karindan bakiyorlarmis..
sanirim hastaneye gore degisen bi durum
muayene olmadan once ogrenebilirsin.
ama alttan ultrason cihazininda zararli olmadigini demisti doktor..
Zaten eger sorunsuz bir hamilelik gecirirsek (bulanti vs.) karnimiz buyuyup bebisimiz oynamaya basladigi zaman hamile oldugumuzu hissedicez...Canımmm,,, ben hemen büyüsün istiyorum içimde. Kalp atışlarını göreyim biran önce. Sonra karnım kocaman olacak yaaa,, çok merak ediyorum nasıl olacakbol bol tekmeliycek dimiii yaramaz :) ilk bebeğim olacak, çok meraklı ve heyecanlıyım buyüzden
Valla bence ekim annesi oluruz üçümüzde :) ama çok yakun tarihler olur yine, belki aynı günde doğum yapanlarımız olur
Merhaba kızlar... bende kasım annesi olmak istiyroum allahım nasip eder inşallah...eylül ayında 7 haftalık bebegimi kaybettim... 4 yaşında bir oğlum var...adetime 4 gün var test yapsam çıkmaz belki daha erken oldugun dan... bir yandan da yapasım var...offfff en iyisi beklemek....inşallah allahım sağlıklı şekilde kuagınıza almayı nasip eder..
Canım inşallah gelirsin aramıza buarada oğluşun çok tatlıı maşallah
Güzell haberlerini bekliyoruz........