2014 Kasım Anneleri

Merhaba Herkese ben daha kan sonucumu almadım ama galiba bende kasım annesi olacağım.. İnşAllah tabiki..

Hamile olan herkesin Bebebiğini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Rabbim..

teşekkür ederiz canımm :) bende 7 haftalık bebeğimi kaybettim kalbi durmuştu, aldılar. bide kimyasal... şimdi daha yolunda gibi bişeyler,,ya da bana öyle geliyor bilmemkii :KK49: bebişime daha bi yakın hissediyorum kendimi :KK16:

canım eğer kendini iyihissediyorsan herşey yolunda demektir:KK34:

Merhaba arkadaşlar..
26 yaşındayım, Kayseri'de yaşıyorum, eczacıyım.. Tüp bebek tedavisiyle hamile kaldım..
Beklenen doğum tarihimiz 27 ekim ama hamilelik haftalarımız aynı olduğundan buraya yazıyorum.. Ekim annelerinin bebekleri çok büyümüş artık, ben daha kalp atışlarını bile duymadım.. :KK16:
Hoşgeldin aramıza hayırlı ugurlu olsun bebeğin insallah
evet burada 4/5/6 haftalik hamisler olarak birbirine tarih olarak yakınız ve daha gelecek bekledigimiz çook anne var insallah
Daha faydalı olur burası senin icin hep birlikte aynı heyecanı yaşarız hayırlısıyla......

yarın yap birini bence :) sonra pazar yap,sonra salı,sonra çarşamba... bence böyle yapmalısın :KK52:

ya ben bisaçmalık yaptım dün yaptım.ama çıkmayacağını bile bile yaptım çünkü 7 gün var daha adetime. ama pazar sabahı da yapıcam bi tane. çıkmazsa pazartesi, salı ,çarşamba.....otomatiğe bağlıycam herhalde. :KK52: bu sabahtan beri kasıklarımda mı yumurtalıklarımda mı bilmiyorum adetsancısıgibi tatlı tatlı bi ağrı var. göğüslerim mhassaslaştı. çamaşırı çıkarınca baya sızlıyolar. ya adet belirtisi ya bebiş. bakıcaz ikisi de çok benziyo zaten birbirine...

canım öncelikle bebeğin hayırlı uğurlu olsun..

yaşadığın kötü tecrübeye üzüldüm. benim 2 yaşında bir oğlum var. 6. haftada gitmiştim ilk kontrole. ve karın usg ile baktı dr. vagnal bakmadı.

bu arada benim de beklenen sat bugün. sabah idrar yaptım negatif. ama ümitsiz değilim. oğlumda da regl günü negatif idi. 3 gün sonra pozitif idi. beklemedeyim. belki öğlen kan veririm:)

Zaten eger sorunsuz bir hamilelik gecirirsek (bulanti vs.) karnimiz buyuyup bebisimiz oynamaya basladigi zaman hamile oldugumuzu hissedicez...
ilk kalp atisinda agladim
ilk hareketi segirme gibi biseyle basliyor karin altinda bi yer 12/16 hafta arasi agladim
ilk tekmeyi yedigimde agladim
hele ki o ciktigindaki ilk ciglik sesi varya bi mucize gercekten...
Bu duygulari bu mucizelere tanik olmayi Allah bize vermis
Zor bi sürec ama hep ilk olacak
Fazlada ahkam kesmiceem :KK66:)))
Yasayarak gün gün gelismeleri birlikte yasayacaazzz

İlk bebeğimde kalp atışını gördüğümde bende çok tuhaf olmuştum.. Ama bebeğimi kaybettiğimde çok ağladım :KK43: gerçekten çok berbat çok kötü bi duyguydu :KK43:

ya ben bisaçmalık yaptım dün yaptım.ama çıkmayacağını bile bile yaptım çünkü 7 gün var daha adetime. ama pazar sabahı da yapıcam bi tane. çıkmazsa pazartesi, salı ,çarşamba.....otomatiğe bağlıycam herhalde. :KK52: bu sabahtan beri kasıklarımda mı yumurtalıklarımda mı bilmiyorum adetsancısıgibi tatlı tatlı bi ağrı var. göğüslerim mhassaslaştı. çamaşırı çıkarınca baya sızlıyolar. ya adet belirtisi ya bebiş. bakıcaz ikisi de çok benziyo zaten birbirine...

:)) aslında hissediyoruz zaten bebiş olduğunda.. İllaki bişeyler farklılaşıyo bedenimizde. Benim göğüs ağrım normalden çok erken başlamıştı. Sonra kasık ağrım erken oldu,,ama bu ay kendim test yapmadım. Ki her ay yapıyodum 3 bilemedin 5 tane :KK70: ağrım ve lekelenmem olunca hastaneye gittim hemen :KK70:

Merhaba kızlar... bende kasım annesi olmak istiyroum allahım nasip eder inşallah...eylül ayında 7 haftalık bebegimi kaybettim... 4 yaşında bir oğlum var...adetime 4 gün var test yapsam çıkmaz belki daha erken oldugun dan... bir yandan da yapasım var...offfff en iyisi beklemek....inşallah allahım sağlıklı şekilde kuagınıza almayı nasip eder..

Hoşgeldin :) kan testi yaptırsan?? Geçmiş olsun bu arada :/

çok teşekkür ederim inşallah hayırlı olur:)
bende kan testi yaptığım gün sabahtan evde idrar testiyle yapmıştım negatif çıkmıştı öğleden sonra arkadaşımın gazıyla kan verdim öyle öğrendim. inşallah senin bebişin de yoldadır :)

Gözün aydın, hoşgeldin aramıza :KK66:

Merhaba Herkese ben daha kan sonucumu almadım ama galiba bende kasım annesi olacağım.. İnşAllah tabiki..

Hamile olan herkesin Bebebiğini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Rabbim..

Teşekkür ederizzz, hoşgeldin.. Güzel haberlerini bekliyorum :KK66:

X