2014 Kasım Anneleri

Merhabalar herkese insallah bende kasım annesi olucam aranıza katılabilirim artık.. 2012 nisan annesiyim aynı zamanda bir tane oğlum var ikinci geliyoo kısmetse çok korkuyorum ilkinde 16. Haftaya kadar öldüm resmen hastanelerde süründüm. Kus kus kan gelirdi boğazımdan şimdi tedirginim gene aynısı olursa bu cocuğa nasıl bakarım anadan babadan fayda yok napıcam ben sevincimi yasayamadım

Günaydın
Allaha şükür sorunsuz gidiyor oglumdada doguma kadar cok rahat bi hamilelik gecirmistim
ama kaybettigim diger iki bebekte igrenti ve bulantı çok fazlaydı
Çevremdekiler demisti ki bazı bünyeler kız bebek taşıyamaz diye kız bebekte çok bulantı olurmuş :KK66:) artık ne derece dogru bilmiyorum :KK66:))
Bende bebis görmeye Cts müsaitim o zaman gidicem inşallah görürûm.. ben hep geç gördüm kalp atışınıda geç duydum
sanırım 28 gunde bir olmadigi icin 30/32 gunde oluyor adetim yumurtlamam da gec oluyor dolayisiyla döllenmede ona göre normalden gec oluyor sanirim
Roman yazdim yeminle Romaaan :KK66:)))

bebiş olunca aşkla yazılıyo böyle romannn :KK16: ben cumartesi işim olduğu için pazartesiye aldım randevumu,,doktorum cumartesi demişti aslında.. aslında iyide oldu birazcık geç olsun istiyodum :KK3: hergün heparin vuruluyorum kollarım delik deşik oldu ya,şu bebiş bi doğsun hergün dövcemmm :KK52:

Merhabalar herkese insallah bende kasım annesi olucam aranıza katılabilirim artık.. 2012 nisan annesiyim aynı zamanda bir tane oğlum var ikinci geliyoo kısmetse çok korkuyorum ilkinde 16. Haftaya kadar öldüm resmen hastanelerde süründüm. Kus kus kan gelirdi boğazımdan şimdi tedirginim gene aynısı olursa bu cocuğa nasıl bakarım anadan babadan fayda yok napıcam ben sevincimi yasayamadım

dilerim rahat geçer gebeliğin,, gözün aydın hoş geldin aramıza :KK49:

Hosgeldin hayırlı olsun cnm bebişin annesini üzmedin gelsiiinn..
benim de 2011 mart dogumlu bir oglum var Allah yardımcımız olsun hiiç dinlenme yok bizeee malum en hareketli çağları
Ama Allah'a çok şükür ikisi birarada buyuyecek insallah
:KK49::KK49:

bebiş olunca aşkla yazılıyo böyle romannn :KK16: ben cumartesi işim olduğu için pazartesiye aldım randevumu,,doktorum cumartesi demişti aslında.. aslında iyide oldu birazcık geç olsun istiyodum :KK3: hergün heparin vuruluyorum kollarım delik deşik oldu ya,şu bebiş bi doğsun hergün dövcemmm :KK52:

Poposuna poposuna :KK66:)))
Canım topigimizin ilk annesi sensin
Bak çogalıyoruz
Bence topigi al ve listemizi yap istersen
Listene bilgiler konusunda sana yardimci olurum istersen
Sen nasıl istiyorsan tabiii sadece bi fikir
Kasim Anneleri gününüz iyi gecsin opuyorum hepiniziii

vayy bee geçen sene bu zamanlar adet olmamak için dualr ediyordum çok şükürr oğlumu 24 ekimde kucağıma aldım sabırsız olum 5 kasımı bekleyemedi :))). 2013 kasım anneleri topiğinde az zaman harcamadım. sayfaları yakalayamıyordum işten gelince okuduğumla kalıyordum. rabbim dilerim herkese gönlüne göre versin. çok duygulandım burdaki isteyenleri okuyunca. benimde 2 düşük 1 dış gebeliğim vardi ki dr bana hamile kalma olasılığın %50 demiştiiii:KK52: hemde hemde ayrıca eşimdede sorunlar çıkmış iki taraglı varikosel ameliyatı geçirmişti. bütün bu sıkıntılar yaşandı bittii yavrum benimle.aylarca tedavi gördüm :KK16::emir_bebek::nazar: hamile kaldığımı öğrendikten sonrada günler geçmek bilmedi. keseydi kalp atışıydı 2. düzeydi şeker yüklemesiydi cinsiyettiii :nazar: ama hepside çok güzel anılar hayatımın en heyecanlı dönemi olarak kaldı hafızamda. diliyorum Rabbim isteyen herkese versin. evlat kokusunu almayı onu bağırına basmayı yaşamanızı diliyorum canı gönülden :KK16::KK16:

merhaba bende6 aylık evli 4 haftalık hamileyim Allah nasip ederse bende Kasım annesi olucam inşallah. sadece betaHCG testi yaptırdım muayene olmadım ne zaman gitmem gerekir alttan muayene olmak istemiyorum evliliğimin 2. haftasında muayene olmak zorunda kaldım çok hoyratça davrandılar sanki yine öyle olacakmış gibi geliyor beni bilgilendirseniz çok sevinirim hemen gitmelimiyim yoksa 1 hafta daha bekleyeyim mi

Valla gbord cum bebek mi kist mi bilmiyorum ama bi iki gundur ani kasik agrisi sikayetim var. 3 ay once kontrolum vardi hersey gayet normaldi. Allah yasatmasin hic kistim dw olmadi simdiye kadar 30yasindayim.simddiden gebwlik testlerimi aldim 2 tane. Bikacgun arayala yaparim artik haftaya.

merhaba bende6 aylık evli 4 haftalık hamileyim Allah nasip ederse bende Kasım annesi olucam inşallah. sadece betaHCG testi yaptırdım muayene olmadım ne zaman gitmem gerekir alttan muayene olmak istemiyorum evliliğimin 2. haftasında muayene olmak zorunda kaldım çok hoyratça davrandılar sanki yine öyle olacakmış gibi geliyor beni bilgilendirseniz çok sevinirim hemen gitmelimiyim yoksa 1 hafta daha bekleyeyim mi

Sen istemezsen alttan muayene ysptirmazsin cnm. Senin tercihin bu. Bence 5haftalik olmadan gitme. En azindan kesesini bari gorebil. Bu arada hayirli olsun cnm:)

Sen istemezsen alttan muayene ysptirmazsin cnm. Senin tercihin bu. Bence 5haftalik olmadan gitme. En azindan kesesini bari gorebil. Bu arada hayirli olsun cnm:)

çok teşekkür ederim. ilk bebeğim olacağı için daha yeni yeni öğreniyorum acaba gitmesem bisey olur mu diye kendi kendime söylenip duruyordum. teşekkürler tekrardan :)

Selam kızlar nasılsınız bakalım..

Bugün kan verdim 1368 olmuş sonra vajinal ultrasonla bakıldı ve kesem göründü çok şükür,inşallah herşey böyle yolunda gitmeye devam eder...:nazar:
5 martta bi daha gidicem inşallah o zaman bebeğimi de görürüm..
:KK49:

öncelikle hayırlı olsun aramıza hoşgeldin.
eger gebeligin 5.haftasindaysan artık doktora gitmende fayda var. Çunki bu haftada doktor ancak keseyi gorur bebek cok minik oldugu icin bu haftada gorunmeyebilir.
ama en azindan kesenin rahim icinde olup olmadigini ogrenirsin bu ne fayda saglar: dıs gebelik mi normal bi gebelik mi önemli
Muayeneye gelince oglumda ben Acıbadem hast.ne gidiyordum 7.8. haftaya kadar alttan ultrasonla baktilar.
ama simdiki gebeligime cok yakin bi ozel hastane vardi onlarin prosedurune gorede hamile bayana karindan bakiyorlarmis..
sanirim hastaneye gore degisen bi durum
muayene olmadan once ogrenebilirsin.
ama alttan ultrason cihazininda zararli olmadigini demisti doktor..

5gun kala test yaptiginda cizgii cikti mi cnm?

adet gunume 5 gun kala belirtilerim suphelendirdiginde test yaptim (5tl.liklerden) öylesine .. ilk basta tek cizgiydi 5dk sonra yaninda ucuk isiga tutunca anca gozuken bisey cikti.
Ertesi gun test bozuktur diye baska marka aldim ondada cok ucuk bi cizgi varla yok arasi..
Ertesi gun ise eczaci dediki boyle hergun yapma ben sana erken test veriyim dedi silik varsa bunda kesin sonuc alirsin
Marka yazmicam ama Pre...ile baslayan 5 gün kala testi.
onu yaptim kipkirmizi cikti.
ama soyle soyliim hamilelik hormonu once kana en son idrara geciyormus.
eger idrara erken gectiyse benim gibi erken testte cikar.
ama bazi hamileliklerde adet gunu gecince idrarda anca cikiyo o zaman erken test negatif cikabilir....

Poposuna poposuna :KK66:)))
Canım topigimizin ilk annesi sensin
Bak çogalıyoruz
Bence topigi al ve listemizi yap istersen
Listene bilgiler konusunda sana yardimci olurum istersen
Sen nasıl istiyorsan tabiii sadece bi fikir
Kasim Anneleri gününüz iyi gecsin opuyorum hepiniziii

tatlım ben pek anlamıyorum siteden :KK45: kısa süre önce üye oldum bebiş haberimle :KK16: sen liste yap dilersen ben sana yardımcı olmaya çalışayım :KK54: çok acemiyimmmmm, ama bebiş sayesinde öğrenicem herşeyi :KK52:

Selam kızlar nasılsınız bakalım..

Bugün kan verdim 1368 olmuş sonra vajinal ultrasonla bakıldı ve kesem göründü çok şükür,inşallah herşey böyle yolunda gitmeye devam eder...:nazar:
5 martta bi daha gidicem inşallah o zaman bebeğimi de görürüm..
:KK49:

gözün aydın canım,,hoşgeldin aramıza.. gittikçe kalabalıklaşıyoruz :KK49:

vayy bee geçen sene bu zamanlar adet olmamak için dualr ediyordum çok şükürr oğlumu 24 ekimde kucağıma aldım sabırsız olum 5 kasımı bekleyemedi :))). 2013 kasım anneleri topiğinde az zaman harcamadım. sayfaları yakalayamıyordum işten gelince okuduğumla kalıyordum. rabbim dilerim herkese gönlüne göre versin. çok duygulandım burdaki isteyenleri okuyunca. benimde 2 düşük 1 dış gebeliğim vardi ki dr bana hamile kalma olasılığın %50 demiştiiii:KK52: hemde hemde ayrıca eşimdede sorunlar çıkmış iki taraglı varikosel ameliyatı geçirmişti. bütün bu sıkıntılar yaşandı bittii yavrum benimle.aylarca tedavi gördüm :KK16::emir_bebek::nazar: hamile kaldığımı öğrendikten sonrada günler geçmek bilmedi. keseydi kalp atışıydı 2. düzeydi şeker yüklemesiydi cinsiyettiii :nazar: ama hepside çok güzel anılar hayatımın en heyecanlı dönemi olarak kaldı hafızamda. diliyorum Rabbim isteyen herkese versin. evlat kokusunu almayı onu bağırına basmayı yaşamanızı diliyorum canı gönülden :KK16::KK16:

teşekkür ederiz canımm :) bende 7 haftalık bebeğimi kaybettim kalbi durmuştu, aldılar. bide kimyasal... şimdi daha yolunda gibi bişeyler,,ya da bana öyle geliyor bilmemkii :KK49: bebişime daha bi yakın hissediyorum kendimi :KK16:

Valla gbord cum bebek mi kist mi bilmiyorum ama bi iki gundur ani kasik agrisi sikayetim var. 3 ay once kontrolum vardi hersey gayet normaldi. Allah yasatmasin hic kistim dw olmadi simdiye kadar 30yasindayim.simddiden gebwlik testlerimi aldim 2 tane. Bikacgun arayala yaparim artik haftaya.

aaa bende 30 oldum :KK1: ilk gebeliğimdeki kürtajdan sonra kist oluşmuştu ve 2 ayda geçmişti. bu kistimi dr salı muayenede söyledi. sağda kramp olup olmadığını sordu ( ki ara ara oluyor ), ve bi yumurtamın kist oluşturduğunu. aslında yaklaşık 4 hafta kadar önceki muayenemdede bahsetmişti ama vücut atar demişti,,,atmamışşş :KK53:

kan testi yaptırsan ya yarın ne varrrr,merak etmeye başladım iyice yaa :KK52:

X