2014 Kasım Anneleri

kızlaarrr bişey sorucam. eczaneden geldim ben yine. ve yine gebelik testi aldım. şu 5 gun önceden sonuç veren testin adı pre..... diye bişeymıydı? eczacı erken gebelik testi diye onu verdi de...

pre.... ile başlayan testin bi erkeni bi de normali varmış.nette araştırıken gördüm şimdi. eczacı bana erken olanı değil ötekini vermiş yaaa

hoşbulduk teşekkür ederim..
ben haftaya gidicem kalp atışları için inşallah..

pre.... ile başlayan testin bi erkeni bi de normali varmış.nette araştırıken gördüm şimdi. eczacı bana erken olanı değil ötekini vermiş yaaa

değiştir canım ozaman :) bende yapmıştım onunla geçen kasımdaki gebeliğimde. benim eşim eczacı habire test istiyodum ondan :) garantilemek için pre.. kullanmıştım. bence diğerlerinden pek farkı yoktu..

daha duymadım kalp atışlarını.. sadece keseyi gördüm..

:) keseyi gördükten sonra kalp atışlarını izlemiştim ben.. ama duyamadım çünkü bebeğimi kaybettim geçen yıl bende minnacık kesemi gördüm sadece 4+4 te. pazarteside kendisini görmeye gidicem :) umarım ozamana kadar görünür..

çok geçmiş olsun..
ben de pazartesi veya salı gitmeyi düşünüyorum.. daha çok küçük olacak ama görünür mü ki..

erken gebelik testinin üzerinde early yazar.. senin adet tarihin ne zaman..

ya bana göre 5i otomatik hesaplayıcılara göre 7 si. haftaya çarşamba ya da cuma yani. çok var aslında ama bu gün karın kasık var kendini hissetirir derecede. oyalancak bişey bulmam lazım. yoksa evde 2 test var hafta başını görmiycek hiçbiri

erken gebelik testi bile en iyi sonucu beklediğin adet tarihinden 1-2 gün sonra verir.. diğer testlerden tek farkı biraz daha hassas olması aslında çok da erken sonuç vermiyor.. pazartesi fln kanda çıkar bence..

çok geçmiş olsun..
ben de pazartesi veya salı gitmeyi düşünüyorum.. daha çok küçük olacak ama görünür mü ki..

saol canım muhtemelen görünür.. belki kalp atışlarını izleyebilirsin duymak için biraz daha zaman geçmesi gerekir belki ama bu veletlerin sağı solu belli olmaz

çok inatsın pazartesi kan testi yaptırsan ya

Canım üzme kendini lütfen eğer kanaman gecikirse bi test daha yaptır pazartesi. Ama mutlak doktora görğn olur muuu

geçti ilk şok. hala gebeyim diye düşünüyorum nasıl şartlandırmışsam kendimi. oğlumda yaşadığım tüm krampları bunda da yaşadım beni o yanılttı sanırım. hcg değerini de söylemedi hemşire. negatif dedi geçti.

korunmayı bırakmadan önce dr gittim, rahim yumurtalık vs kontrol ettirdim, smear aldırdım . bakalım regl olmazsam salı günü için zaten randevu almıştım. hayırlısı..

salı günüde hcg baktır canım,geç döllenme olabilir belki.. sende yinede dikkat et kendine

Merhaba Herkese ben daha kan sonucumu almadım ama galiba bende kasım annesi olacağım.. İnşAllah tabiki..

Hamile olan herkesin Bebebiğini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Rabbim..

benoşummm

kızlar bende kısmetse kasım annesi olmak istiyorum beta hcg 13.81 çıktı, ama bugün 12 gibi lekelenmem oldu, dr gittim eve git bekle kimyasal olabilirmiş, benim merak ettiğim böyle kahverengi lekelenme olan var mı bide akıntılarınız nasıl oluyor :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…