Hoşgeldin aramıza hayırlı ugurlu olsun bebeğin insallah
evet burada 4/5/6 haftalik hamisler olarak birbirine tarih olarak yakınız ve daha gelecek bekledigimiz çook anne var insallah
Daha faydalı olur burası senin icin hep birlikte aynı heyecanı yaşarız hayırlısıyla......
pre.... ile başlayan testin bi erkeni bi de normali varmış.nette araştırıken gördüm şimdi. eczacı bana erken olanı değil ötekini vermiş yaaa
hoşbulduk teşekkür ederim..
ben haftaya gidicem kalp atışları için inşallah..
hoşgeldinn :) kalp atışlarını duymaya mı görmeye mi gideceksin
pre.... ile başlayan testin bi erkeni bi de normali varmış.nette araştırıken gördüm şimdi. eczacı bana erken olanı değil ötekini vermiş yaaa
daha duymadım kalp atışlarını.. sadece keseyi gördüm..
:) keseyi gördükten sonra kalp atışlarını izlemiştim ben.. ama duyamadım çünkü bebeğimi kaybettim geçen yılbende minnacık kesemi gördüm sadece 4+4 te. pazarteside kendisini görmeye gidicem :) umarım ozamana kadar görünür..
erken gebelik testinin üzerinde early yazar.. senin adet tarihin ne zaman..
ya bana göre 5i otomatik hesaplayıcılara göre 7 si. haftaya çarşamba ya da cuma yani. çok var aslında ama bu gün karın kasık var kendini hissetirir derecede. oyalancak bişey bulmam lazım. yoksa evde 2 test var hafta başını görmiycek hiçbiri
çok geçmiş olsun..
ben de pazartesi veya salı gitmeyi düşünüyorum.. daha çok küçük olacak ama görünür mü ki..
ya bana göre 5i otomatik hesaplayıcılara göre 7 si. haftaya çarşamba ya da cuma yani. çok var aslında ama bu gün karın kasık var kendini hissetirir derecede. oyalancak bişey bulmam lazım. yoksa evde 2 test var hafta başını görmiycek hiçbiri
Canım üzme kendini lütfeneğer kanaman gecikirse bi test daha yaptır pazartesi. Ama mutlak doktora görğn olur muuu
çok inatsınpazartesi kan testi yaptırsan ya
yaa ben kızımda da çok sabırsızdım. şimdi de öyleyim. birzck kendimi oyalayacak bişeyler bulmam lazım. hafta sonu eve girmemem lazım.
geçti ilk şok. hala gebeyim diye düşünüyorum nasıl şartlandırmışsam kendimi. oğlumda yaşadığım tüm krampları bunda da yaşadım beni o yanılttı sanırım. hcg değerini de söylemedi hemşire. negatif dedi geçti.
korunmayı bırakmadan önce dr gittim, rahim yumurtalık vs kontrol ettirdim, smear aldırdım . bakalım regl olmazsam salı günü için zaten randevu almıştım. hayırlısı..
Merhaba Herkese ben daha kan sonucumu almadım ama galiba bende kasım annesi olacağım.. İnşAllah tabiki..
Hamile olan herkesin Bebebiğini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Rabbim..