Bebeğim bnmleyse 2 kasım doğum inşallah4+3 üz
BENDEEE VARRIIIMMMMMMMMM
Beni de aranıza alın...
Son adet tarihim 24 ocak 2014
2 ci aşılama ile hamile kaldım...
(7 şubatta yapıldı aşılamam..)
adetime 6 gün kala idrar testine silik çizgiyi gördüm onun ertesi günü ilk kan değerim 53.72 idi ondan tam bir hafta sonra 679..yarın yine kan vericem artış nasıl gidiyor ona bakıcaklar...
inşallah bebeğim benimle olur ve herşey sağlıkla yolunda gider...
Ayyy inşallah canım bnm.duanizi eksik etmeyin.ama gelicem inşallahhadi canım inşallah gell Kasım Annesi ol
Ben adetime 5 gun kala gogus agrisi ama fecii bi sekilde hissedince test aldim siliik neredeyse ışıga bakınca belli oluyordu
ertesi gun baska bir markaninkini aldim yine ayni silik ucuk pembe
bir sonraki gun eczacim dedi ki silik varsa okey o zaman size pre..marka erken testini veriyim dedi(5gun once testi bu)
onu bi yaptiim kipkirmizi cikti
adet gunumdede doktora gittim 620 cikti kanda
O yuzden silik varsa buyuk ihtimal buraya geliceksin
Insallah dua ediyoruz hadii gell canim biran evvel
oleeeeyyyyy
hoşgeldin canımmmm
hayırlı olsun inşallahh
bundan sonra en degerli gunlerimizi burada birlikte geciriceez
sonrasindada saglikla kucagimiza alicaaaz
hosgeldiiiiin
sat 27 şubat arkadaşlar. yani cuma. 25inde idrar yaptım. silik milik hiçbir şey yok. benim oğlumda da geç çıkmıştı. yarın kan yaptırıcam. hayırlısı.
Kizlar bisey sorucam. Benim bat 7mart. Biyyere anu uzandigimda, aniden ayaga kalktigimda yada gerindigimde kasik ile yumurtalik arasi bi bolgede yirtilma hissi gibi agri oluyo.ani bicak saplanmadi gibi. Gelip gecuyo.bugun defalarca geldi basima. Enfeksiyon gibi bisey olabilir mi. Ya
ben bu ay ilk göğüs ucu ağrı çektim adetime 10 gün kala..ki bn normal adet belirtisi ve sancısı yaşamam a bi bakarım adet olmuşum..şans..gögüs ucu ve siddetli kramplar seklinde ilk sinyali aldim..sonrasinda oturdugum yerden kalktigimda aniden kasiklarima kramp gibi anlik ama iki büklüm kalabildiren sanci gibi durum olunca şüphelendim oglumdada aynisi olmustu..zaten 5 gun kala test yapmamin sebebi buydu yoksa bu aydan hic ümitli degildim yogun is temposu esimle dogruduzgun gorusemedim bile
ümitlendirmek istemem ama bu bir belirti olabilir olsun o bebek buraya gelsin inşallah.......
Kizlar bisey sorucam. Benim bat 7mart. Biyyere anu uzandigimda, aniden ayaga kalktigimda yada gerindigimde kasik ile yumurtalik arasi bi bolgede yirtilma hissi gibi agri oluyo.ani bicak saplanmadi gibi. Gelip gecuyo.bugun defalarca geldi basima. Enfeksiyon gibi bisey olabilir mi. Ya da bebis mi???
canımmm üçlemişiz seninle,, gözün aydın
teşekkür ederim, umarım herkes güzel haberler alır en kısa zamanda
Kizlar bisey sorucam. Benim bat 7mart. Biyyere anu uzandigimda, aniden ayaga kalktigimda yada gerindigimde kasik ile yumurtalik arasi bi bolgede yirtilma hissi gibi agri oluyo.ani bicak saplanmadi gibi. Gelip gecuyo.bugun defalarca geldi basima. Enfeksiyon gibi bisey olabilir mi. Ya da bebis mi???
Bu gece topiği ben sonlandırayım hadi ışıkları kapatıyorum çıkıyorum
Herkese iyi sabahlarrrr
Carlaaa yolunda mı herşey, bebişş nasıl :) benim bolca gaz ve kabızlık var.. Bide ayakta çok kalamıyorum belim ağrıyo. Senin nasıl geçiyor hamilelik??