2014 Kasım Anneleri

Kizlaaar bende kasım annesi olucam inşallah.silik çıktı ama kesinleşince daha da sizinleyim nasipse duaniza ihtiyacım var ilki düşük olunca korkuyorum!!!

Bebeğim bnmleyse 2 kasım doğum inşallah 4+3 üz

hadi canım inşallah gell Kasım Annesi ol
Ben adetime 5 gun kala gogus agrisi ama fecii bi sekilde hissedince test aldim siliik neredeyse ışıga bakınca belli oluyordu
ertesi gun baska bir markaninkini aldim yine ayni silik ucuk pembe
bir sonraki gun eczacim dedi ki silik varsa okey o zaman size pre..marka erken testini veriyim dedi(5gun once testi bu)
onu bi yaptiim kipkirmizi cikti
adet gunumdede doktora gittim 620 cikti kanda
O yuzden silik varsa buyuk ihtimal buraya geliceksin
Insallah dua ediyoruz hadii gell canim biran evvel

BENDEEE VARRIIIMMMMMMMMM

Beni de aranıza alın...

Son adet tarihim 24 ocak 2014

2 ci aşılama ile hamile kaldım...

(7 şubatta yapıldı aşılamam..)

adetime 6 gün kala idrar testine silik çizgiyi gördüm onun ertesi günü ilk kan değerim 53.72 idi ondan tam bir hafta sonra 679..yarın yine kan vericem artış nasıl gidiyor ona bakıcaklar...

inşallah bebeğim benimle olur ve herşey sağlıkla yolunda gider...

oleeeeyyyyy
hoşgeldin canımmmm
hayırlı olsun inşallahh
bundan sonra en degerli gunlerimizi burada birlikte geciriceez
sonrasindada saglikla kucagimiza alicaaaz
hosgeldiiiiin

Hadi bakalim cogaliyosunuz yavas yavas. Haftayabugunben de test yapicam. Simdilik sadece yazdiklarinizi okumakla yetiniyorum.ama allah izin verirseeeeee.......insallah)

Ayyy inşallah canım bnm.duanizi eksik etmeyin.ama gelicem inşallah bebislerimizi beraber bekliycez sizin kaç haftalık

oleeeeyyyyy
hoşgeldin canımmmm
hayırlı olsun inşallahh
bundan sonra en degerli gunlerimizi burada birlikte geciriceez
sonrasindada saglikla kucagimiza alicaaaz
hosgeldiiiiin

Hoşbulduk canım... :)

Hepimiz için hayırlısı olur inşallah canım...

Aynen öyle ne güzel hislerimizi,dertlerimizi ve sevinçlerimizi paylaşırız...

Kizlar bisey sorucam. Benim bat 7mart. Biyyere anu uzandigimda, aniden ayaga kalktigimda yada gerindigimde kasik ile yumurtalik arasi bi bolgede yirtilma hissi gibi agri oluyo.ani bicak saplanmadi gibi. Gelip gecuyo.bugun defalarca geldi basima. Enfeksiyon gibi bisey olabilir mi. Ya da bebis mi???

sat 27 şubat arkadaşlar. yani cuma. 25inde idrar yaptım. silik milik hiçbir şey yok. benim oğlumda da geç çıkmıştı. yarın kan yaptırıcam. hayırlısı.

Hayırlısı tatlım, burdan paylaş mutlaka.. İyi haberlerini bekliyorum

yukarıda cevap yazdim sana ama alintı yapamamışım garip bisi olmus cevabim yukarida iyi geceleer

Bilemedim kuzum... Bebiş belirtisi için çok erken ama dilerim bebiştir.. Enfeksiyon olsa başka belirtilerde olurdu aslında. Kist falan olmasın sakın?? Bi doktora görünsen?? Benim sağ tarafta kist var ara ara ağrı yapıyor

Bu gece topiği ben sonlandırayım hadi ışıkları kapatıyorum çıkıyorum
Herkese iyi sabahlarrrr

Carlaaa yolunda mı herşey, bebişş nasıl :) benim bolca gaz ve kabızlık var.. Bide ayakta çok kalamıyorum belim ağrıyo. Senin nasıl geçiyor hamilelik??

Carlaaa yolunda mı herşey, bebişş nasıl :) benim bolca gaz ve kabızlık var.. Bide ayakta çok kalamıyorum belim ağrıyo. Senin nasıl geçiyor hamilelik??

Günaydın
Allaha şükür sorunsuz gidiyor oglumdada doguma kadar cok rahat bi hamilelik gecirmistim
ama kaybettigim diger iki bebekte igrenti ve bulantı çok fazlaydı
Çevremdekiler demisti ki bazı bünyeler kız bebek taşıyamaz diye kız bebekte çok bulantı olurmuş ) artık ne derece dogru bilmiyorum ))
Bende bebis görmeye Cts müsaitim o zaman gidicem inşallah görürûm.. ben hep geç gördüm kalp atışınıda geç duydum
sanırım 28 gunde bir olmadigi icin 30/32 gunde oluyor adetim yumurtlamam da gec oluyor dolayisiyla döllenmede ona göre normalden gec oluyor sanirim
Roman yazdim yeminle Romaaan )))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…