- 23 Eylül 2011
- 283
- 3
Günaydın
Allaha şükür sorunsuz gidiyor oglumdada doguma kadar cok rahat bi hamilelik gecirmistim
ama kaybettigim diger iki bebekte igrenti ve bulantı çok fazlaydı
Çevremdekiler demisti ki bazı bünyeler kız bebek taşıyamaz diye kız bebekte çok bulantı olurmuş) artık ne derece dogru bilmiyorum ))
Bende bebis görmeye Cts müsaitim o zaman gidicem inşallah görürûm.. ben hep geç gördüm kalp atışınıda geç duydum
sanırım 28 gunde bir olmadigi icin 30/32 gunde oluyor adetim yumurtlamam da gec oluyor dolayisiyla döllenmede ona göre normalden gec oluyor sanirim
Roman yazdim yeminle Romaaan)))
Merhabalar herkese insallah bende kasım annesi olucam aranıza katılabilirim artık.. 2012 nisan annesiyim aynı zamanda bir tane oğlum var ikinci geliyoo kısmetse çok korkuyorum ilkinde 16. Haftaya kadar öldüm resmen hastanelerde süründüm. Kus kus kan gelirdi boğazımdan şimdi tedirginim gene aynısı olursa bu cocuğa nasıl bakarım anadan babadan fayda yok napıcam ben sevincimi yasayamadım
Merhabalar herkese insallah bende kasım annesi olucam aranıza katılabilirim artık.. 2012 nisan annesiyim aynı zamanda bir tane oğlum var ikinci geliyoo kısmetse çok korkuyorum ilkinde 16. Haftaya kadar öldüm resmen hastanelerde süründüm. Kus kus kan gelirdi boğazımdan şimdi tedirginim gene aynısı olursa bu cocuğa nasıl bakarım anadan babadan fayda yok napıcam ben sevincimi yasayamadım
bebiş olunca aşkla yazılıyo böyle romannnben cumartesi işim olduğu için pazartesiye aldım randevumu,,doktorum cumartesi demişti aslında.. aslında iyide oldu birazcık geç olsun istiyodum hergün heparin vuruluyorum kollarım delik deşik oldu ya,şu bebiş bi doğsun hergün dövcemmm
Allah nasip ederse bende kasım annesi olucam :)
merhaba bende6 aylık evli 4 haftalık hamileyim Allah nasip ederse bende Kasım annesi olucam inşallah. sadece betaHCG testi yaptırdım muayene olmadım ne zaman gitmem gerekir alttan muayene olmak istemiyorum evliliğimin 2. haftasında muayene olmak zorunda kaldım çok hoyratça davrandılar sanki yine öyle olacakmış gibi geliyor beni bilgilendirseniz çok sevinirim hemen gitmelimiyim yoksa 1 hafta daha bekleyeyim mi
yukarıda cevap yazdim sana ama alintı yapamamışım garip bisi olmus cevabim yukarida iyi geceleer
Sen istemezsen alttan muayene ysptirmazsin cnm. Senin tercihin bu. Bence 5haftalik olmadan gitme. En azindan kesesini bari gorebil. Bu arada hayirli olsun cnm:)
merhaba bende6 aylık evli 4 haftalık hamileyim Allah nasip ederse bende Kasım annesi olucam inşallah. sadece betaHCG testi yaptırdım muayene olmadım ne zaman gitmem gerekir alttan muayene olmak istemiyorum evliliğimin 2. haftasında muayene olmak zorunda kaldım çok hoyratça davrandılar sanki yine öyle olacakmış gibi geliyor beni bilgilendirseniz çok sevinirim hemen gitmelimiyim yoksa 1 hafta daha bekleyeyim mi
5gun kala test yaptiginda cizgii cikti mi cnm?
Poposuna poposuna)))
Canım topigimizin ilk annesi sensin
Bak çogalıyoruz
Bence topigi al ve listemizi yap istersen
Listene bilgiler konusunda sana yardimci olurum istersen
Sen nasıl istiyorsan tabiii sadece bi fikir
Kasim Anneleri gününüz iyi gecsin opuyorum hepiniziii
Selam kızlar nasılsınız bakalım..
Bugün kan verdim 1368 olmuş sonra vajinal ultrasonla bakıldı ve kesem göründü çok şükür,inşallah herşey böyle yolunda gitmeye devam eder...
5 martta bi daha gidicem inşallah o zaman bebeğimi de görürüm..
vayy bee geçen sene bu zamanlar adet olmamak için dualr ediyordum çok şükürr oğlumu 24 ekimde kucağıma aldım sabırsız olum 5 kasımı bekleyemedi :))). 2013 kasım anneleri topiğinde az zaman harcamadım. sayfaları yakalayamıyordum işten gelince okuduğumla kalıyordum. rabbim dilerim herkese gönlüne göre versin. çok duygulandım burdaki isteyenleri okuyunca. benimde 2 düşük 1 dış gebeliğim vardi ki dr bana hamile kalma olasılığın %50 demiştiiiihemde hemde ayrıca eşimdede sorunlar çıkmış iki taraglı varikosel ameliyatı geçirmişti. bütün bu sıkıntılar yaşandı bittii yavrum benimle.aylarca tedavi gördüm hamile kaldığımı öğrendikten sonrada günler geçmek bilmedi. keseydi kalp atışıydı 2. düzeydi şeker yüklemesiydi cinsiyettiii ama hepside çok güzel anılar hayatımın en heyecanlı dönemi olarak kaldı hafızamda. diliyorum Rabbim isteyen herkese versin. evlat kokusunu almayı onu bağırına basmayı yaşamanızı diliyorum canı gönülden
Valla gbord cum bebek mi kist mi bilmiyorum ama bi iki gundur ani kasik agrisi sikayetim var. 3 ay once kontrolum vardi hersey gayet normaldi. Allah yasatmasin hic kistim dw olmadi simdiye kadar 30yasindayim.simddiden gebwlik testlerimi aldim 2 tane. Bikacgun arayala yaparim artik haftaya.