Telefondan yazmak ne kadar sıkıntı oluyor boyleeee..
İnat ettim sabah ki mesajin devamını göndereceğim dedim ve gönderdim sonunda
Ama bu defada VİRÜS yazmış. Safariden yazıyorum üstelik. Neyse canım oradaki virüsü ben yazmadım haberin olsun :)
• aşağı inmiyor.
Evet bende ramazada yemekten ziyade tek sorun susuzluk annem diyor tutma ama Allah'ın izniyle tutmaya caliscam. Gecen yıl güya emziriyorum diye sadece 3 gün tutmuştum. Bakalım hayırlısı..
Canim ilk arabamdan sanada mi geldi ya:) bizede Gecen ay teyzeleri almış ama ben beğenmedim VİRÜSbirde üzerine kavga ediyorlardı. Sonra olduğu gibi VİRÜSkutusuna koydum ablama geri gönderdim(hamile suan) sen kullanırsın dedim)
Kizlar ya 7 aylik bebege hurma verebilirmiyiz meyvesinin icine falan bir tane ezsek olmazmi?
Bana cok faydali olurmus gibi geliyo
İnternetten arastirdimda dogru durust bisey bulamadim
Bi bilgisi olan yada bebegine veren varmi acaba?
Ha buarada oruc demisken ben hollandada kaliyorum ve burdabelii inanmiycaksiniz ama saat 10 da aksam oluyo
Bide sicak olursa nasi dayancaz bilmem
Allah bi sabrini veriyo ama
maşallah nurum hem oruç hem 2 çocuk hem de 12 kişi ye davet ne hamarat bayansın sen ? Allah kolaylık versin.Hayırlı geceler hayırlı ramazanlar. 7 aylık bebekler için bilemiyorumda ben direk ellerine veriyorum yiyip yutuyorlarrudi kahvaltidansa yoğurtlarına katip versen daha güzel olur.
Eee anneler gene burası sessizliğe bürünmüş ramazandan dolayı mı ? Sıcaklar bı yandan iki çocukla koşturmak bı yandan susuzluk cok fena.. Bende yemeği hiç aramıyorum. Cok sukur oyle boyle tutmaya calisiyorum. Birde uzerine bugun 12 kisilik iftar davetim var di:)
Sizin ramazanıniz nasıl geçiyor?
Hayırlı geceler hayırlı ramazanlar. 7 aylık bebekler için bilemiyorumda ben direk ellerine veriyorum yiyip yutuyorlarrudi kahvaltidansa yoğurtlarına katip versen daha güzel olur.
Eee anneler gene burası sessizliğe bürünmüş ramazandan dolayı mı ? Sıcaklar bı yandan iki çocukla koşturmak bı yandan susuzluk cok fena.. Bende yemeği hiç aramıyorum. Cok sukur oyle boyle tutmaya calisiyorum. Birde uzerine bugun 12 kisilik iftar davetim var di:)
Sizin ramazanıniz nasıl geçiyor?
moonternet gece yatağından alıyor musun bebekleri. ben hiç çıkarmam biberonu yatalarında veriyorum gece.ışığı bile açmıyorum.
sabah a kadar yataktan hiç almıyorum. yoksa uykuyu kaçar bir daha dalması uzar diye.
iyi geceler kızlar,
kardelen kızlara hurma verdin mi ve nasıl ?
ramazan oldugundan bizde de bol hurma var nasiplensin bebeler diyorum.kahvaltıya mı katsam yoğurtlarına mı karar veremedim.
Canim ben 3 ayliktan beri vermiyorum geceselam kızlar.çocukların gece beslenmesini kestim.23:30 gibi mama veriyorum sabaha kadar su haricinde başka bişey içirmiyorum.doğru mu yapıyorum bilmiyorum.vicdanım çok sızlıyorrrrr.
Rudicim sen hala gece besliyomusun?artik birakman gerekmiyomu ya....
Benim kizlar cok az yiyo
Gecengun resim koy demissin ama nebiliyim internete cocuklarin fotosunu koymak korkutuyo beni
Gecen gun bizim kosedeki komsuyu hapise atmislar adam meger cocuk sapiginymis
Boylelerini mahkemeye falan cikarmadan asmak lazim aslinda ibreti alem icin
Gecenhafta benim kizlari tartiya oturttum dogrumu bilmiyorum ama birisi 9400 digeri 8700 olmus bakalim ptesi kontrole gidince anliycaz dogrumuymus
Tam bir ay fark oldu aralarinda 700 gr
Cok az yiyolar ama
Artik uc defa mama veriyorum zorla iciyolar cogu kezde birakiyolar
bende en son 24:00 da veriyorum sabaha kadar daha vermiyorum.selam kızlar.çocukların gece beslenmesini kestim.23:30 gibi mama veriyorum sabaha kadar su haricinde başka bişey içirmiyorum.doğru mu yapıyorum bilmiyorum.vicdanım çok sızlıyorrrrr.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?