• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011'in İkiz Anneleri NereLerdesiniz? Buradan devam edelim

Canım bizim evde aynı. Güneş sabah cocuk odasından doğar aksam yatak odasında batar. Yani hiçbir sekilde güneş almayan odamız yok. Klima açık olduğu halde odamizin sıcaklığı 28

• aşağı inmiyor.
Evet bende ramazada yemekten ziyade tek sorun susuzluk annem diyor tutma ama Allah'ın izniyle tutmaya caliscam. Gecen yıl güya emziriyorum diye sadece 3 gün tutmuştum. Bakalım hayırlısı..
Canim ilk arabamdan sanada mi geldi ya:) bizede Gecen ay teyzeleri almış ama ben beğenmedim VİRÜSbirde üzerine kavga ediyorlardı. Sonra olduğu gibi VİRÜSkutusuna koydum ablama geri gönderdim(hamile suan) sen kullanırsın dedim :-))

Son düzenleme:
Telefondan yazmak ne kadar sıkıntı oluyor boyleeee..
İnat ettim sabah ki mesajin devamını göndereceğim dedim ve gönderdim sonunda
Ama bu defada VİRÜS yazmış. Safariden yazıyorum üstelik. Neyse canım oradaki virüsü ben yazmadım haberin olsun :)

Telefondan yazmak ne kadar sıkıntı oluyor boyleeee..
İnat ettim sabah ki mesajin devamını göndereceğim dedim ve gönderdim sonunda
Ama bu defada VİRÜS yazmış. Safariden yazıyorum üstelik. Neyse canım oradaki virüsü ben yazmadım haberin olsun :)

vallahi ben de bu v,rüs ne dedim 2 msj da da çıkınca. ben de telden yazmıyrum sıkıcı oluyor tadını alamıyorum,laptop daha iyi.
henüz arabayı kutudan çıkartmadım bile. biraz baksınlar öyle sonra vereceğim altlarına:)

• aşağı inmiyor.
Evet bende ramazada yemekten ziyade tek sorun susuzluk annem diyor tutma ama Allah'ın izniyle tutmaya caliscam. Gecen yıl güya emziriyorum diye sadece 3 gün tutmuştum. Bakalım hayırlısı..
Canim ilk arabamdan sanada mi geldi ya:) bizede Gecen ay teyzeleri almış ama ben beğenmedim VİRÜSbirde üzerine kavga ediyorlardı. Sonra olduğu gibi VİRÜSkutusuna koydum ablama geri gönderdim(hamile suan) sen kullanırsın dedim :-))

biri benden mi bahsetmiş :16: naber kardeşim ?bu virüs ne hangi kelimeyi virüslemişler mrk ettim ? bende kocacığmın telden yazıorum arada hakkaten çok gıcık yaa serçe barnağımla tıklıorum kimi yerleri :1: emme şimdi rahat yazıorum çünkü laptopumdan yazıorum :16: hee bi de bende bu sene aynı durumdayım oruç ve hamilelik ama annem sana dediğinin aksini yapıo bana izin vermio yani ben tutmim diorum annem kızıo :44: eskiden tarlalarda kadınlar doğurana kadar çalışır oruçlarınıda o sıcakt tutarlardı sana ne oluo evde yattığın yerde tutcağın oruç dio :27: neyse kardeşim benden bahsettikçe uğrarım ben :92::64:

Kizlar ya 7 aylik bebege hurma verebilirmiyiz meyvesinin icine falan bir tane ezsek olmazmi?
Bana cok faydali olurmus gibi geliyo
İnternetten arastirdimda dogru durust bisey bulamadim
Bi bilgisi olan yada bebegine veren varmi acaba?
Ha buarada oruc demisken ben hollandada kaliyorum ve burdabelii inanmiycaksiniz ama saat 10 da aksam oluyo
Bide sicak olursa nasi dayancaz bilmem
Allah bi sabrini veriyo ama

Kizlar ya 7 aylik bebege hurma verebilirmiyiz meyvesinin icine falan bir tane ezsek olmazmi?
Ha buarada oruc demisken ben hollandada kaliyorum ve burdabelii inanmiycaksiniz ama saat 10 da aksam oluyo

ben vermedim ama benim görüşüm mamalarda zaten hurma yağı var diye belirtmişler ee ilk günden onu içebildiklerine göre hurma da kontrollü bir şekilde verilebilir.
zaten 8 aydan sonra bir çok gıda serbest yağ tuz salça dışında gibi ..

kızlarının bir fotosunu koysana şekerim çok merak ettim. 2kız çocuk kulağıma bile çok hoş geliyor düşünmesi bile yetiyor bana.

iyi geceler kızlar,
kardelen kızlara hurma verdin mi ve nasıl ?
ramazan oldugundan bizde de bol hurma var nasiplensin bebeler diyorum.kahvaltıya mı katsam yoğurtlarına mı karar veremedim.

Hayırlı geceler hayırlı ramazanlar. 7 aylık bebekler için bilemiyorumda ben direk ellerine veriyorum yiyip yutuyorlar :-) rudi kahvaltidansa yoğurtlarına katip versen daha güzel olur.
Eee anneler gene burası sessizliğe bürünmüş ramazandan dolayı mı ? Sıcaklar bı yandan iki çocukla koşturmak bı yandan susuzluk cok fena.. Bende yemeği hiç aramıyorum. Cok sukur oyle boyle tutmaya calisiyorum. Birde uzerine bugun 12 kisilik iftar davetim var di:)
Sizin ramazanıniz nasıl geçiyor?

Hayırlı geceler hayırlı ramazanlar. 7 aylık bebekler için bilemiyorumda ben direk ellerine veriyorum yiyip yutuyorlar :-) rudi kahvaltidansa yoğurtlarına katip versen daha güzel olur.
Eee anneler gene burası sessizliğe bürünmüş ramazandan dolayı mı ? Sıcaklar bı yandan iki çocukla koşturmak bı yandan susuzluk cok fena.. Bende yemeği hiç aramıyorum. Cok sukur oyle boyle tutmaya calisiyorum. Birde uzerine bugun 12 kisilik iftar davetim var di:)
maşallah nurum hem oruç hem 2 çocuk hem de 12 kişi ye davet ne hamarat bayansın sen ? Allah kolaylık versin.
ben 1 gün tutabildim oruç çok fena oldum.Yoğurtlarına katayım bugun ağızları tatlansın yavrucakların ,
diğer anneler nerede ? ?

aynen nurum susuzluk çok fena ama çok şükür dayanıyorum yemekle aram yoktu zaten ama benim bebeklerin gece uykusu hiç kalmadı desem yeri sahurda birlikteyiz nasıl yapsam bilemedim bende ellerine vermeyi düşünüyorum hurmayı bakalım inşallah yerler

moonternet gece yatağından alıyor musun bebekleri. ben hiç çıkarmam biberonu yatalarında veriyorum gece.ışığı bile açmıyorum.
sabah a kadar yataktan hiç almıyorum. yoksa uykuyu kaçar bir daha dalması uzar diye.

moonternet gece yatağından alıyor musun bebekleri. ben hiç çıkarmam biberonu yatalarında veriyorum gece.ışığı bile açmıyorum.
sabah a kadar yataktan hiç almıyorum. yoksa uykuyu kaçar bir daha dalması uzar diye.

Rudicim sen hala gece besliyomusun?artik birakman gerekmiyomu ya....
Benim kizlar cok az yiyo
Gecengun resim koy demissin ama nebiliyim internete cocuklarin fotosunu koymak korkutuyo beni
Gecen gun bizim kosedeki komsuyu hapise atmislar adam meger cocuk sapiginymis
Boylelerini mahkemeye falan cikarmadan asmak lazim aslinda ibreti alem icin
Gecenhafta benim kizlari tartiya oturttum dogrumu bilmiyorum ama birisi 9400 digeri 8700 olmus bakalim ptesi kontrole gidince anliycaz dogrumuymus
Tam bir ay fark oldu aralarinda 700 gr
Cok az yiyolar ama
Artik uc defa mama veriyorum zorla iciyolar cogu kezde birakiyolar

iyi geceler kızlar,
kardelen kızlara hurma verdin mi ve nasıl ?
ramazan oldugundan bizde de bol hurma var nasiplensin bebeler diyorum.kahvaltıya mı katsam yoğurtlarına mı karar veremedim.

Canim ben kahvaltilarina koyuyorum daha dogrusu sabah meyvelerine
Benim kizlara bi zarari olmadi gecen gun cennet meyveside verdim
Hurma cok yararli bi meyve bi insanin gunluk tum ihtiyaclari var icinde bi insan sadece hurma yiyerek bile yasayabilirmis
Bugunde ceviz koydum meyvelerine bundan sonrada ara ara koyarim heralde
Oruc mahvetti beni yaaaa

selam kızlar.çocukların gece beslenmesini kestim.23:30 gibi mama veriyorum sabaha kadar su haricinde başka bişey içirmiyorum.doğru mu yapıyorum bilmiyorum.vicdanım çok sızlıyorrrrr.:43:

selam kızlar.çocukların gece beslenmesini kestim.23:30 gibi mama veriyorum sabaha kadar su haricinde başka bişey içirmiyorum.doğru mu yapıyorum bilmiyorum.vicdanım çok sızlıyorrrrr.:43:
Canim ben 3 ayliktan beri vermiyorum gece
Bebeklerin gece beslenmesi gerekmiyo zaten hemde dogdugu andan itibaren
Ben burda herseyi bebek doktorlarinin onerileriyle yaptim
Onlar eger gece kalkmazsa kaldirma diyolardi bende oyle yaptim
Ve cok sukur masallah 2 3 aylikken falan tum gece uyumaya basladilar
Simdi misafirlikte uyudularmi getirip eve yatiriyorum ama hic problem yapmiyolar masallah cunku biliyolar gece uyunmasi gerektigini
Doktorlarin ilk onerileri geceyi gunduzu bilmeleri gerektigi olmustu bize
Ve cok sukur bebeklerimde hic bi gerilik yok aksine herkes cok gelismis olduklarini soyluyo
Yani bence sen gec bile kalmissin

Rudicim sen hala gece besliyomusun?artik birakman gerekmiyomu ya....
Benim kizlar cok az yiyo
Gecengun resim koy demissin ama nebiliyim internete cocuklarin fotosunu koymak korkutuyo beni
Gecen gun bizim kosedeki komsuyu hapise atmislar adam meger cocuk sapiginymis
Boylelerini mahkemeye falan cikarmadan asmak lazim aslinda ibreti alem icin
Gecenhafta benim kizlari tartiya oturttum dogrumu bilmiyorum ama birisi 9400 digeri 8700 olmus bakalim ptesi kontrole gidince anliycaz dogrumuymus
Tam bir ay fark oldu aralarinda 700 gr
Cok az yiyolar ama
Artik uc defa mama veriyorum zorla iciyolar cogu kezde birakiyolar

anladım canım resim olayını saygı duyuyorum.
Allah çocuklarımızı korusun böyle sapıklardan gözü dönmüşlerden.direk idamlıklar iğrenç insanlar...
kardelen sen az yiyiyorlar diyorsun ama maşallah kiloları gayet iyi.
bizde bu hafta doktora gideceğiz bakalım ne kadar olmuşlar.
ben akşam ve gece olmak üzere 2 kez biberon veriyorum sabaha kadar ancak tok tutuyor.bir defada 180 cc veriyorum.

Son düzenleme:
bende en son 24:00 da veriyorum sabaha kadar daha vermiyorum.
aç olarak uyanmaları daha iyi bence.

Bu akşam ilk kez iftarı dışarıda sahilde bir restaurant ta yaptık bebişlerimizle. onlar da sütlerini içtiler çok rahat oldu inanamadık hatta tek bebeği olan aileler bile sırasıyla yemek yerken (kadın yedi eşi bebekle ilgilendi,sonra eş yedi kadın bebişle ilgilendi) biz eşimle aynı anda yedik kendimi tebrik edesim geldi. ikiz annesi olmak böyle bir şey sanırım düzen uyum hızlılık pratiklik daha sayacağım ama bir çoğu zaten benim kişilik özelliklerim. iş hayatında da öyleydim ben 3 kişinin yapabileceği işi ve sorumluluğu üstlenir tek başıma üstesinden gelirdim.Allah kapasiteme göre verdi sanırım 2 bebek ...fazlası ile kendimi övdüm kusura bakmayın.hakkım.

Back