Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kardelen hanım sizi neden eklememisiz ki? Arada kaynadınız mı ne gerekli bilgileri verirseniz ekleriz.
Kızlariz emeklemeye başladı mı?
Moontornet canım inek sutu vermiyorum. Hala aptamile (junior)a devam. Doğduklarından beri hiç değiştirmedim mamalarını 1 yaşındaydız gene aptamil
Kızlar cocuklarınız kaç aylık oldu? Yürüyen emekleyen sürünen vs. var mı durumlarınız nasıl? Yavrularınız neler yapıyor?
Kardelen hanım sizi neden eklememisiz ki? Arada kaynadınız mı ne gerekli bilgileri verirseniz ekleriz.
Kızlariz emeklemeye başladı mı?
Moontornet canım inek sutu vermiyorum. Hala aptamile (junior)a devam. Doğduklarından beri hiç değiştirmedim mamalarını 1 yaşındaydız gene aptamil
Kızlar cocuklarınız kaç aylık oldu? Yürüyen emekleyen sürünen vs. var mı durumlarınız nasıl? Yavrularınız neler yapıyor?
(null)
Hayır Facebook için söylemedim onu
Bu topigin 1. Sayfadindaki isimlerimiz cocuklarımızın bilgileri vs. var ya ben onu söyledim.
Benimkilerde senin kızların ayında çıkarmıştı. Bir kerede mı 300cc iciyorlar anlamadım.???
Demek ki ANNE SUTU almayan tüm bebekler artık mamayı bı düre sonra artık istemiyor bıkıyorlar Mointornet bebeklerinde ayniymis. Dr lar Ek gıdaya erken başlatıyorlar bunun sebebiyse anne sutu almadıkları için. E cocuk bu tatları alınca 6-7 ay boyunca o iğrenç mamayı alınca artık eskisi gibi icerlermi hiç??
Canım benim yaramazim yutuyor sakinim ise hala duvarlardan tutuna tutuna gidiyor.
Aslında bebeklerimizin herani zor ki bende öyle derdim ama evde karistirmadiklari dagitmadiklari yer kalmıyor. Çekmeceleri hergün yerlestirmekten sıkıldım yahu mutfağın kulpları çıkardım. Yatak odasiyla cocuk odasi kaldı onları yanlardan tutup acıyorlar onun için kilit alacağım salon desen zaten sokmuyorum. Cook tatlılar birde zekilerki sorma herseyi anlamaları unutmamaları yok mü?
Cocuklarimla tek sıkıntım YEMEK onun haricinde beni yormaları yaramazlık yapmaları canları sag olsun yeter önemli değil onlar benim herseyim.
2011 bebekleri oldular kocaman cocuklar , anneler fırsatını bulup giremiyorlar ki 2012 anneler i daha cok taze bol bol zamanlari oluyor. Yani bizimde topigin sessiz kalmasida bundandir
Canım merak etme Allah'ın izniyle o günleri göreceksin hemde en yakın zamanda... Sen Kayınvalideni kafana takma stres yapma yeter(null).
02/05/2011 tarihinde 30 hflık kızım 1340 gr,oğlum 1420 gr doğdu.annelik yaşım 30'du.şuanda aptamil juniora başladık ve bizim yediğimiz herşeyden yiyorlar ve mamasız uyumuyorlar.ek gıda aldıktan sonrada 30 cc bile olsa mama istiyorlar.benim kuzucuklarım beni hiç emmedi.oğlum 29 gün hastanede yattı,kızım 35 gün yattı.şuan oğlum yürüyor,kızım emekliyor ve koltuğa tutunarak yürüyor.kalbimizdeki deliklerimiz kapandı,1 yaş göz muayenemiz temiz çıktı.gelişimsel pediatriye 3 ayda bir gidiyoruz.şuan kızım 6900 gr,oğlum 8100 gr.eğer eksik bir bilgi varsa eklerim.
Masallahiniz var cok Cook iyi kilodalar.Slm nurum bende doktora fqlan goturdum az iciyo diye ama doktor ek gida aldigi icin normal diyor diger seyleri yiyolar zaten
Kilolari 1 ay once yani 6 aylikken falan birisi 7800 digeri 8600 gr di
Dr cok iyi dedi
Demekki mama okadarda etkili degil aslinda
Hele kizimin birisi nrdeyse hic icmiyo mama
Amaaan artik fazla takmiyom
Biyerde okudum diyoki cocugunuza ne yiyecegine siz karar verebilirsiniz ama nekadar yiyecegine okarar vermeli
Soyle dusunelim biz tokken zorla tiksalar agzimiza hosumuza gidermi ?
Artuk kendimi onlarin yerine koyuyom ve diyomki tamam annem istemiyosan yeme diyom
Merhabalar bilgen hanım hosgeldiniz. 35 memleket mı?(null)..
Masallahiniz var cok Cook iyi kilodalar.
Hep mama dıyorsun canım galiba sende emzirmiyorsun. Üstelik seninkiler cok güzel bı haftada doğmuşlar anne sutu almamalarının sebebi ne? Evde yardımcın yok değilmi?
Burada isimleri sevdiğim adlar arasında cok yakın isim bilerek mı koymadınız?
Verdigin bilgide eksik var canım anne yası yok?