- 17 Mart 2008
- 1.927
- 13
- 158
- 43
Merhabalar bilgen hanım hosgeldiniz. 35 memleket mı?
Verdiginiz bilgiler kafii tsk ederim pcden girince ekleyeceğim...
Bizimde ayni sorunumuz oldu erken doğdukları için emmediler. Sadece sagmaklada süt gelirmi...??
Kuvez döneminiz uzun geldi herhangi bı sorununuz yok değil mı? Kalp delikleriniz haricinde?
Moontornet canimm senin yavrularin nekdr kalmıştı?
2011 annelerin arasında sizden sonra 3. Erken dogum yapan benim herhalde siz şimdiye kdr nerelerdeydiniz?
Allah'ın izniyle Dr.larin sayesinde yatayataaaa 33. Haftama zor gelebildik. Neyse
Bilgen hanım oğlunuz ne kadar zamandır yürüyor? Düzeltilmiş suan kaç aylık oluyorlar?
Bizde 1 yas göz muanesi olmadık yani üniversitede öyle birsey demediler.
Belki 7. Ayımızda sasilik kontrolüne gitsek soylerlermiydi bilmem??
Suanki kiloları baze az gibi geldi. (Yasitlardan geri olduklarini tabiki biliyorum) Zayıflar mı?
35 memleketim canım.kızımın küvözde ayağını kırdılar,o nedenle çok yattı,oğlumunda kilo alımını beklediler.oğlum 1710 gr,kızım 1930 gr taburcu oldu.temmuz 7 düzeltilmiş doğum günümüzdü.düzeltilmişe göre 11 aylıkken yürüdü.kalbimizdeki delikler kapandı şükür.zayıflar canım benim çocuklarım.ama çok hareketliler.doktor yemeleri normalse yapacak birşey yok dedi.birde 3 ayda bir gelişimsel pediatriye gidiyoruz.1500 gr altında doğan çocuklar gidiyor.