• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011'in İkiz Anneleri NereLerdesiniz? Buradan devam edelim

ben almıyorum ama babamız yapıyo işte hemen yatağımıza alıp sarılıp uyuyolar sanırım bunu istiyolar son 3 gün önce oğlum ağlayarak kalkmaya başladı ama nasıl ağlamak korktuk çok bi tek dün gece iyi geçti oğlumun beyninde alet olduğu için endişe ettik anlamıyo insan çok gülüyo öle böle değil gördüğü herkese nazar mı değiyo acaba diyoruz
moonternet gece yatağından alıyor musun bebekleri. ben hiç çıkarmam biberonu yatalarında veriyorum gece.ışığı bile açmıyorum.
sabah a kadar yataktan hiç almıyorum. yoksa uykuyu kaçar bir daha dalması uzar diye.

bende 2 kere veriyorum gece 00 30 ve 3 00 gibi sabahta 6 ta ayaktayız arada kalkmalar olmasa çok iyi olacak klimada açık anlamıyorum çokta canım sıkılıyo açıkcası niye böle oluyo diye hep böyle devam edecek diyede korkuyorum açıkcasıOTE=rudi;25685611]bende en son 24:00 da veriyorum sabaha kadar daha vermiyorum.
aç olarak uyanmaları daha iyi bence.[/QUOTE]

kardelenin canım zaten 3000 kg doğdular maşallahhhhh
anladım canım resim olayını saygı duyuyorum.
Allah çocuklarımızı korusun böyle sapıklardan gözü dönmüşlerden.direk idamlıklar iğrenç insanlar...
kardelen sen az yiyiyorlar diyorsun ama maşallah kiloları gayet iyi.
bizde bu hafta doktora gideceğiz bakalım ne kadar olmuşlar.
ben akşam ve gece olmak üzere 2 kez biberon veriyorum sabaha kadar ancak tok tutuyor.bir defada 180 cc veriyorum.

aynen bende zar zor yediriyorum yapıp yapıp döküyorum az kaldı sinir krizi geçiricem sadece süt içiyolar meyve bile yemiyolar doğru düzgün sıcaklardanddır inşallah benimkiler kız 1260 kg oğlum 1465 kg doğdu şuan kız 7400 kg oğlumda 8500 kg buna şükür yinede doğduğu kilolara bakılırsa.....
evet dogum kilolarindan olabilir bencede
sizinkiler kac kilo dogmuslardiki kkizlar?
benimkilere zorla yediriyorum ben ya deli ediyolar beni
birazda yapilarindanda olabilir her cocugunki farkli oluyo

aynen bende zar zor yediriyorum yapıp yapıp döküyorum az kaldı sinir krizi geçiricem sadece süt içiyolar meyve bile yemiyolar doğru düzgün sıcaklardanddır inşallah benimkiler kız 1260 kg oğlum 1465 kg doğdu şuan kız 7400 kg oğlumda 8500 kg buna şükür yinede doğduğu kilolara bakılırsa.....

tecrubeli ikiz anneleri size sorularim olacak. sezeryandan 15-20 gun sonra kardesimin nikahina katilabilecek duruma gelirmiyim siz ne kadar surede ayaga kalktiniz ve yatakta sizce park yatakmi yoksa mobilyami daha uygun tecrubelerinizi paylasirsaniz mutlu olurum

Merhaba rosem öncelikle hayırlı doğumlar diliyorum.
Sezeryan doğumdan sonra 15/20 gün tam kendini toparladigin bı zaman. Cok cok güzel bı vakit 3-5 gün desen zordu ama 15-20 gün iyileştiğin bı durum.
Mobilya mı park yatak mı diye sormussun. Artık neredeyse mobilyalar demode oldu park yatağı istediğin de kur kaldır yani tasinilabilir olması cok güzel, odadan odaya da goturebilirsin. O hantal mobilyalar da böyle bı lukslugun yok canım. Gerçi ben hiçbirini kullanmadım o başka ==))
Şimdiden sana gecmis olsun sagsaglim kucağına alırsın insaallah. Kardesin içinse Allah hayırlısiyla tamamına erdirsin hayırlı olsun

Canim seninkiler kac aylik benimkiler 7 aylik
Benimkiler iki kiz
Birisi iyi yiyo masallah ama oburune yedirene kadar deli oluyom
Insallah duzelir diycem ama zannetmiyorum dogdugundan beri ayni
Neyse bakalim allahtan gelismesi normal
: )

Merhaba rosem öncelikle hayırlı doğumlar diliyorum.
Sezeryan doğumdan sonra 15/20 gün tam kendini toparladigin bı zaman. Cok cok güzel bı vakit 3-5 gün desen zordu ama 15-20 gün iyileştiğin bı durum.
Mobilya mı park yatak mı diye sormussun. Artık neredeyse mobilyalar demode oldu park yatağı istediğin de kur kaldır yani tasinilabilir olması cok güzel, odadan odaya da goturebilirsin. O hantal mobilyalar da böyle bı lukslugun yok canım. Gerçi ben hiçbirini kullanmadım o başka ==))
Şimdiden sana gecmis olsun sagsaglim kucağına alırsın insaallah. Kardesin içinse Allah hayırlısiyla tamamına erdirsin hayırlı olsun

sagol canim AMİN diyorm. sen nerde yatirdinki cocuklari

benimkiler 11 aylık erken doğdularya o yüzden sağlık olsun diyorum...
Canim seninkiler kac aylik benimkiler 7 aylik
Benimkiler iki kiz
Birisi iyi yiyo masallah ama oburune yedirene kadar deli oluyom
Insallah duzelir diycem ama zannetmiyorum dogdugundan beri ayni
Neyse bakalim allahtan gelismesi normal
: )

AnaDizi diye ufak bu beşik aldım. Diğer oğlumsa kendi karyolasinda uyuyor.
İkizlere oda şart canım. İyi ki diyorum bebek odasına para vermemisin(: Oğlan cocuklarının vazgeçilmez arabali cocuk odaları var ya bende onlardan almıştım. Memnunum patkyatak almıştım kullanmadım yepyeni duruyo kaldırdım tabi.
Peki şimdi senin fikrin nedir canım?

AnaDizi diye ufak bu beşik aldım. Diğer oğlumsa kendi karyolasinda uyuyor.
İkizlere oda şart canım. İyi ki diyorum bebek odasına para vermemisin(: Oğlan cocuklarının vazgeçilmez arabali cocuk odaları var ya bende onlardan almıştım. Memnunum patkyatak almıştım kullanmadım yepyeni duruyo kaldırdım tabi.
Peki şimdi senin fikrin nedir canım?

bilmiyorumki canim 70 e 1.30 besiklerden begendm guzel goruntu bide 4-5 yasina kadar yatarlar gibi geliyor ama her bebek farkli oluyor bilemedm. birde sut sagma makinesini sorcam size lazim oluyormu ve ne marka onerirsnz

Ooo maşallah cok enli ve uzun.. Sen bilirsin canım ben iyi bisey olsun demistim krafttan almistim ne gerek varsa.. kullanamadim iste duruyor öylece.
Bizim bebekler kuvez donemi geçirdiği için illa ki lazım oldu. Çiftli mutlaka öneririm. Bir göğüsünü sağlarken digerinde kaynayinca bosa gitmesin. Ben LANSİNOH çiftli aldım. Moontorrnet arkadasımızda önermiştim oda aynısından almıştı. biz memnun kaldık arkadasim :)

Canim ben 3 ayliktan beri vermiyorum gece
Bebeklerin gece beslenmesi gerekmiyo zaten hemde dogdugu andan itibaren
Ben burda herseyi bebek doktorlarinin onerileriyle yaptim
Onlar eger gece kalkmazsa kaldirma diyolardi bende oyle yaptim
Ve cok sukur masallah 2 3 aylikken falan tum gece uyumaya basladilar
Simdi misafirlikte uyudularmi getirip eve yatiriyorum ama hic problem yapmiyolar masallah cunku biliyolar gece uyunmasi gerektigini
Doktorlarin ilk onerileri geceyi gunduzu bilmeleri gerektigi olmustu bize
Ve cok sukur bebeklerimde hic bi gerilik yok aksine herkes cok gelismis olduklarini soyluyo
Yani bence sen gec bile kalmissin

ARKADAŞLAR HERKESE İYİ GECELER
formu takip ediyodum ama yazmıyodum ben ikizlerime kasım ayında kavusdum çok sükür rabbime
:)kardelen ben gece rahat 12 den sonra 3 kez felan besliyorum varya vermim bas bas bagırıyorlar seninkileri okuyunca sasırdım. Nerdeeee gece uyacaklar mama almadan duracaklar ...........

formu takip ediyodum ama yazmıyodum ben ikizlerime kasım ayında kavusdum çok sükür rabbime
:)kardelen ben gece rahat 12 den sonra 3 kez felan besliyorum varya vermim bas bas bagırıyorlar seninkileri okuyunca sasırdım. Nerdeeee gece uyacaklar mama almadan duracaklar ...........[/QUO
duss hoşgeldin ...
canım bende en son 12 de besliyorum 180 cc sabah 6:30 , 07:00 ye kaar başka bir şey yok arada uyanırlarsa su veriyorum.
sen cc leri arttır sayıyı biraz düşür yazık değil mi sana ?

:)kardelen ben gece rahat 12 den sonra 3 kez felan besliyorum varya vermim bas bas bagırıyorlar seninkileri okuyunca sasırdım. Nerdeeee gece uyacaklar mama almadan duracaklar ...........

Allah sana sabir versin canim valla en bi kac ay kalktim kafayi yiycektim cok gicik oluyo ya
Gecelri kalksalarda verme mama uyandiklarindada alma kendi kendine uyumayi ogrenmeleri lazim
Ben bi kac oyle aglattim cok sukur kalkmamaya basladilar sonra
Simdi ben ne zaman kalkarsam kzaman kalkiyolar masallah
Ayy yazik sana ya

rudicim bende öle yapmaya çalışıyorum ama benimkiler çok nadir 150 cc içiyo bi türlü fazla içmiyolarki
:)kardelen ben gece rahat 12 den sonra 3 kez felan besliyorum varya vermim bas bas bagırıyorlar seninkileri okuyunca sasırdım. Nerdeeee gece uyacaklar mama almadan duracaklar ...........[/QUO
duss hoşgeldin ...
canım bende en son 12 de besliyorum 180 cc sabah 6:30 , 07:00 ye kaar başka bir şey yok arada uyanırlarsa su veriyorum.
sen cc leri arttır sayıyı biraz düşür yazık değil mi sana ?

kardelen şok oluyorum yaazdıklarına gerçekten benim oğlum ağlama krizine yine başladı nerde ağlatçamda alışcaklar vallahi tebrik ederim
Allah sana sabir versin canim valla en bi kac ay kalktim kafayi yiycektim cok gicik oluyo ya
Gecelri kalksalarda verme mama uyandiklarindada alma kendi kendine uyumayi ogrenmeleri lazim
Ben bi kac oyle aglattim cok sukur kalkmamaya basladilar sonra
Simdi ben ne zaman kalkarsam kzaman kalkiyolar masallah
Ayy yazik sana ya

ben evlenirken çocuk odasını boş bırakmıştım çokta küçük odam zaten evimde pek büyük değilya benim beşikler ikeadan 70*140 olanlardan ömürleri olursa baya bi kullanırım odam küçük olmasına karşı mobilyalar ölçülü olunca büyük duruyo
bilmiyorumki canim 70 e 1.30 besiklerden begendm guzel goruntu bide 4-5 yasina kadar yatarlar gibi geliyor ama her bebek farkli oluyor bilemedm. birde sut sagma makinesini sorcam size lazim oluyormu ve ne marka onerirsnz

ben evlenirken çocuk odasını boş bırakmıştım çokta küçük odam zaten evimde pek büyük değilya benim beşikler ikeadan 70*140 olanlardan ömürleri olursa baya bi kullanırım odam küçük olmasına karşı mobilyalar ölçülü olunca büyük duruyo

sallanıyormu o beşikler

Back