• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011'in İkiz Anneleri NereLerdesiniz? Buradan devam edelim

yok cnm işte sallanmıyor oto anakucaklarında sallayıp uyutuyorum gecede uykuları bölünürse yine onlarda sallanıyorum......bence sallanan bişey alman daha mantıklı ki ben sallamam diyodum mecburen sallıyosun yalnız bakçansan sallanmak istemeyen çok nadir
sallanıyormu o beşikler

Rosemmm
Sana nacizane tavsiyem bebekleri dogduklari andan itubaren ken kendine uyumaya alistir sonra alostirmak daha zor cunku
Nasil baslarsan oyle devam ediyo
Benim kizlari simdi ayagimda falan salladimmi guluyolar oyun yapiyorum saniyolar
Bende yalniz bakiyorum
En onemlisi inan bana uykulari
Odalarina yataklarina koy orda kendileri uyusunlar
Aglat bi 15 dakka alma yanina gitme sonra zaten buyuk bi ihtimalle susarlar susmazlarsa teselli et geri koy
Allah yardimcin olsun

Rosemmm
Sana nacizane tavsiyem bebekleri dogduklari andan itubaren ken kendine uyumaya alistir sonra alostirmak daha zor cunku
Nasil baslarsan oyle devam ediyo
Benim kizlari simdi ayagimda falan salladimmi guluyolar oyun yapiyorum saniyolar
Bende yalniz bakiyorum
En onemlisi inan bana uykulari
Odalarina yataklarina koy orda kendileri uyusunlar
Aglat bi 15 dakka alma yanina gitme sonra zaten buyuk bi ihtimalle susarlar susmazlarsa teselli et geri koy
Allah yardimcin olsun

saolun arkadaşlar bende öyle düşünüyrm mümkün olduğunca kendi yataklarına alışsınlar...bakalım sağlıkla alayımda kucağıma inşallah...

kızlar merhaba nasılsınız?
benimkiler birbirleri ile konusuyor çook komikler ya birbirlerine birşeyler diyip gülüşüyorlar bazen de sinirli ve gayet heyecanlı bağırışıyorlar çok komikler bir anlasam anneyim ya benimle konusmalarını bekledim ama birbirlerini tercih ettiler.
birde birininelinde ne varsa diğeri genelde erkek olan kendini parçalıyor tabir yerindeyse almak için.

son günlerde sürekli dışardayız ya bizi kim görse bebişleri karşılaştırma çabasına giriyor. biri beyaz biri kara,kilo durumu,gülüşü bakışı tepkilerini ufff çok sıkıldım ve kızım bu durumun farkında zaten kıskanç bir bebek birde kıyas yapılınca hemen suratı düşüyor gülmüyor bebişim. ne meraklı bir milletimiz var haddi olmayan şeyler konusunda konuşmuyorlar mı acaip gıcık oluyorum.

rudicim aynı benim bebeklerde öyle kendi kendilerine çok nadir konuşuyolar daha çok saç çekme var bide burun sıkma oğlum sıkınca kızım kıkır kıkır gülüyo oyuncak konusu ise tam bir muamma savaş ediyolar almak için kızım atmaca gibi atlıyo birbirlerini elindekileri almak için bağırmalar falan aynı şeyler yani bizde sürekli dışardayız kıyaslama oğlum çok güleç kızım suratsız asıyo yüzünü kıskanıyo ayrıca ben pembe renk giydiripte saçlarını toplamama rağmen hangisi kız diye sormuyolarmı deli oluyorum yalnız çok nazar değiyo bu gerçek geceleri rüya görmeler mevcut şuan bizde ağlaya ağlaya kalakmalar inşallah düzelir hep böyle geçmez
:nazar:

Oo annelere bi bakın :-) cocuklarınız yeni yeni büyüme başladı ve size artık komik daha cok heyecan verici bı hale geliyor. Biz sizden bayağı bı onde olduğumuz için onları geçtik şimdi yaramazlıklarını izliyoruz. Ornegin bugün yaptıkları birşeyi anlatayım.
Evde çakmak vardı. Çekmeceden alıp bulmuşlar. Bende boş diye önemsemedim o an. Neyse sonra baktım ki, damacanin pompasını çıkarın atın. Geldim ki ikisi birden eğilmiş o ufacık delikten bakıyorlar birde be göreyim. Siz tuttun suyun icine çakmağı atın==)))
Gecen haftayida anlatim. Yavrularimn renkli renkli plastik topları var onlar oynarken bende banyoyu temuzleyim dedim. Guzelce
Banyoyu klozeti lavobalari yıkadım tabi buarada habire kapiya gelip vurup vurup duruyorlar anni baba vs. Birsey diyorlar(yuruyorlar ya, hareketliler) Neyse isim bitti ciktim Demek kapiyı cekmemisimde aradan 5dk. Gecti geçmedi.. Hani banyoya sokmadim ya, meraklandilar tabi sonra bı baktım bı oglum banyoda klozetin icine bakıyor. İyy dedim nabion annecim
-Ehhh! dedi şimdi. Anladım ama birde ne goreyim sen tut plastik ufak topu at klozetin icine.
Ya inanın kizamiyorsunuz aksine daha cok seviyorum gülüyorum onlar zaten anlamıyorlar kızsam ne ki!
Cook seviyorum oglus
larimi Cook..
Damacanin icine cakmakta atsalar klozetin icine topta atsalar nevresimlerimide dağıtsalar onlar benim herseyim. Maroton Yeni başlıyor :)

çok haklısın nurum çokk maroton yeni başlıyor benimkiler daha yeni oturmaya başladı gibi geç geliyolar baya 28 ağustosta doğum günümüz var kısmetse canım bi sıkılıyo bi sıkılmıyor oğlum canı isterse çok güzel basıyo ama canı isterse işte kızımı yürüteçe koyuyorum annemlerde çok güzel ilerliyo oğlumda hareket aşamasında aslında yasak bize yürüteç ama bence ayaklarını yürüteç sayesinde yere basmaya başladı yerçekiminin farkında değil yavrum ALLAHIN İZNİYLE inşallah
bende o günlerimi görürüm

Son düzenleme:
rudicim aynı benim bebeklerde öyle kendi kendilerine çok nadir konuşuyolar daha çok saç çekme var bide burun sıkma oğlum sıkınca kızım kıkır kıkır gülüyo oyuncak konusu ise tam bir muamma savaş ediyolar almak için kızım atmaca gibi atlıyo birbirlerini elindekileri almak için bağırmalar falan aynı şeyler yani bizde sürekli dışardayız kıyaslama oğlum çok güleç kızım suratsız asıyo yüzünü kıskanıyo ayrıca ben pembe renk giydiripte saçlarını toplamama rağmen hangisi kız diye sormuyolarmı deli oluyorum yalnız çok nazar değiyo bu gerçek geceleri rüya görmeler mevcut şuan bizde ağlaya ağlaya kalakmalar inşallah düzelir hep böyle geçmez
:nazar:

burun sıkma durumu çok komikmiş. benimoğlanda kızın saçına bant taksam çıkarmaya çalışıyor çok ilgileniyor. oğlumda güler yüzlü kızım daha ciddi duruyor oğlan herkese gülünce tüm ilgi üzerinde oluyor kızda daha çok sessizleşiyor.bana da soruyorlar hangisi kız diye bende saçları kısa diye soruyorlar sanmıştım demek sen saçlarını toplamana rağmen soruyorlarsa algıda problem yaşıyorlar sanırım. yürüteç bizim de var kızım bayılıyor günde 2 kez 5 er dakika izin veriyorum binmelerine. oğlum daha çok içinde oturmayı tercih ediyor yürütemedi yürütecini henüz..

Oo annelere bi bakın :-) cocuklarınız yeni yeni büyüme başladı ve size artık komik daha cok heyecan verici bı hale geliyor. Biz sizden bayağı bı onde olduğumuz için onları geçtik şimdi yaramazlıklarını izliyoruz. Ornegin bugün yaptıkları birşeyi anlatayım.
Evde çakmak vardı. Çekmeceden alıp bulmuşlar. Bende boş diye önemsemedim o an. Neyse sonra baktım ki, damacanin pompasını çıkarın atın. Geldim ki ikisi birden eğilmiş o ufacık delikten bakıyorlar birde be göreyim. Siz tuttun suyun icine çakmağı atın==)))
Gecen haftayida anlatim. Yavrularimn renkli renkli plastik topları var onlar oynarken bende banyoyu temuzleyim dedim. Guzelce
Banyoyu klozeti lavobalari yıkadım tabi buarada habire kapiya gelip vurup vurup duruyorlar anni baba vs. Birsey diyorlar(yuruyorlar ya, hareketliler) Neyse isim bitti ciktim Demek kapiyı cekmemisimde aradan 5dk. Gecti geçmedi.. Hani banyoya sokmadim ya, meraklandilar tabi sonra bı baktım bı oglum banyoda klozetin icine bakıyor. İyy dedim nabion annecim
-Ehhh! dedi şimdi. Anladım ama birde ne goreyim sen tut plastik ufak topu at klozetin icine.
Ya inanın kizamiyorsunuz aksine daha cok seviyorum gülüyorum onlar zaten anlamıyorlar kızsam ne ki!
Cook seviyorum oglus
larimi Cook..
Damacanin icine cakmakta atsalar klozetin icine topta atsalar nevresimlerimide dağıtsalar onlar benim herseyim. Maroton Yeni başlıyor :)
Nurum senin oğlanlar epey hareketlenmişler ooo ,,kendimi o hade düşünemiyorum inşallah sabırlı olup üstesinden gelebilirim selametle.

Son düzenleme:
kızlar birde bugun itibarı ile 3 aydır yardımcı bayan var yanımda. ama ben çok sıkıldım kendisinden sürekli evde birinin olması,birazda fazla konuskan olunca iyice sıkıldım kendisinden.iş yapışı ile de ilgili sorunlar var dı.ve yarın tibarı ile işini sonlandırmayı düşünüyorum. nedense bana bir türlü güven sağlayamadı yani çocukları bırakıp bir gün dışarı çıkamadım.offffff

biraz yalnız kalmak istiyorum sanırım tabi bu arada daha da bunalmazsam iyidir.

Son düzenleme:
yanlış anlama rudicim ama ben kendi anneme bile bana çok yardımcı olmasına rağmen katlanamıyorum sinir sistemim de alt üst olması itibari ile bu yüzden hiç kimseyi istemiyorum ...çok şükür bunalmıyorumda daha iyi geliyo bana...
kızlar birde bugun itibarı ile 3 aydır yardımcı bayan var yanımda. ama ben çok sıkıldım kendisinden sürekli evde birinin olması,birazda fazla konuskan olunca iyice sıkıldım kendisinden.iş yapışı ile de ilgili sorunlar var dı.ve yarın tibarı ile işini sonlandırmayı düşünüyorum. nedense bana bir türlü güven sağlayamadı yani çocukları bırakıp bir gün dışarı çıkamadım.offffff

Son düzenleme:
Haklısınız kızlar. Yardımcı olayı binevi iyi binevi kötü. Peki bundan daha mı iyisini bulacaksın açıkcası hem eşimden dolayı bende cesaretsixligimden istemiyorum. Artık bende okdr alıştım ki gerek duymuyorum. Bende aynisiyim moontorrent, evde bı kisinin olmasına dayanamıyorum. Kendim ve esime okdr cok alışmıştım ki. Cocukların neye el atacaklarını neyi karistiracaklarini. Tam anlamıyla bı düzenim var
Rudi kendi cocukların olduğu için sabırlı davranırsın gülersin sever sever durursun. Ama bunlari yabancı bı cocuk yapsa bı sn. Tahammül edemezsin:) en azından ben öyleyi .
Moontorrent ben yürütecek kullanmadım evet bitane almuştum ama kaldırdım sonra veee yurutecsiz cocuklarım yürümeyi öğrendiler. Belki o olsaydı suan yürümüyor olurlardı iyiki koymamisim.

nurum ben annemde koyuyorum yürüteçe evime götürmedim yengem vermişti... ne yapacaklar diye meraktan koyuyorum bende pıtır pıtır yürücekleri günleri görecekmiyim acaba rabbim inşallah banada nasip eder sanki daha varmış gibi geliyo ALLAH bilir ama bugünlerde hep içim sıkılıyo sonu hayırlı olsun....

nurum bende aptamil junior geçtim gerçi daha 25 gün var doğum günlerine ama sen sıvı olanından mı kullanıyon yoksa toz mu alıp yapıyosun

İlla ki eninde sonunda yürüyecekler. Canım arkadasimin kizi biZden tam 1 ay once dogdu ustelik 9 ayini tamamlamis yuruyemiyor neden? Bebek nrler cekti ne ameliyatlar suan kafasinda alet var. Doktoru annesine; -sen bu bebekten ne bekliyorsun yasitlari gibi yurumesini mi, ne ameliyatlardan gecti tabiki gec yuruyecek biraz zaman demis.

Ve şimdi senin oğlun hem 2,5 ay erken hemde kafasındaki alet ameliyat vs. Allah'ın izniyle yürüyecek.
Sen bize bakma benim oğlanların kuvezde cok sıkıntıları olmadı ki zaten aylarca hastanede onlara birsey olmasın diye uğraştık celestonu 3 kez vuruldum 26. Haftada 2 doz 32. Haftada 1 doz
Artık açılma bile oldu halde 2 kg gecsinler diye bekledik

Sen aniden doguma gittin celestonlari vurulmadın düşük kg digdular ameliyat vs. Kuvez dönemleri sıkıntı
Tabiiki bunlar olacak yaşıtlarına ozenme o bebekler böyle badireler atlatmış mı?
Senin cocuklarının masallahi var. Bak çalışmıyorsun yalnızca anne ilgileniyor bakıyor nekdr güzel birsey heranlarina şahit olmak tarif edilemez mutluluk .
Rudi bile ne diyor birbirleriyle konuşuyor bu başka bu mutluluk canım

haklısın cnm yaşıtlarına zaten özenmiyorum öle olsam daha çok cnm sıkılır ki oğlum oturuyor çok şükür kızla kıyasladığımda kızdan 1 hafta önce dönmeye başladı aralarında gelişim açısından pek bi fark yok tek fark sağ elinin parmaklarını açmıyo uçlarda sıkıntımız kanamanın olduğu yerle alakalı ama düzelmeyecek bişey değil çok şükür zamanla dediğin gibi....
İlla ki eninde sonunda yürüyecekler. Canım arkadasimin kizi biZden tam 1 ay once dogdu ustelik 9 ayini tamamlamis yuruyemiyor neden? Bebek nrler cekti ne ameliyatlar suan kafasinda alet var. Doktoru annesine; -sen bu bebekten ne bekliyorsun yasitlari gibi yurumesini mi, ne ameliyatlardan gecti tabiki gec yuruyecek biraz zaman demis.

Ve şimdi senin oğlun hem 2,5 ay erken hemde kafasındaki alet ameliyat vs. Allah'ın izniyle yürüyecek.
Sen bize bakma benim oğlanların kuvezde cok sıkıntıları olmadı ki zaten aylarca hastanede onlara birsey olmasın diye uğraştık celestonu 3 kez vuruldum 26. Haftada 2 doz 32. Haftada 1 doz
Artık açılma bile oldu halde 2 kg gecsinler diye bekledik

Sen aniden doguma gittin celestonlari vurulmadın düşük kg digdular ameliyat vs. Kuvez dönemleri sıkıntı
Tabiiki bunlar olacak yaşıtlarına ozenme o bebekler böyle badireler atlatmış mı?
Senin cocuklarının masallahi var. Bak çalışmıyorsun yalnızca anne ilgileniyor bakıyor nekdr güzel birsey heranlarina şahit olmak tarif edilemez mutluluk .
Rudi bile ne diyor birbirleriyle konuşuyor bu başka bu mutluluk canım

Yağmurlu bir istanbul günü yaşıyoruz plan yapmıştık bebişleri gezdirecektik akşama doğru hatta il sınırlarımızı aşıp izmitte harikalar sahiline götürecektik ama yağmur engeline takıldık sanırım. Düşünüyorumda yazın bu kadar alıştılar dışarı çıkmaya kışın ne yapacağız ? tam da her şeyi anladıkları dönem olacak..
aklıma avm lerin içindeki çocuk oyun alanları geliyor ki pek sevmem oraları dışarda parkta oynamalarını tercih ederim.pek bir alternatif olmadığından götüreceğiz artık ...

Son düzenleme:
moontornet Allah a şükür Nurum un da dediği gibi bebişlerimizin ilklerine şahit olmak çok güzel,onların gözümüzün önünde büyümeleri tüm yorgunluga rağmen gözlerindeki parıltılar bize yeter. İyiki varlar ve hayatımıza bu kadar renk kattılar.İki tane olması da Allahımızın lutfu..

biz gezmeye gitmiyoruz özellikle bebekleri şuraya götürelim derdimiz yok ancak anneme kadar bunada şükrediyorum arabamız var gezmeye yer çok ama işte sıra gelmiyo ortak olunca bazı şeylerrr çok şükür rudi gözlerindeki o parıltı muhteşem bişey benim oğlumun bana bakışları beni öldürüyo maşşallah ben normalde kapalı bayanım dışarı çıkarken özellikle oğlumun ben örtüyü takarken bakışları sanki aşık bana içi gidiyo yavrumun benden başka herkes bunu fark ediyo onlar bize ALLAHIN lütfü gerçekten ......

Back