Merhabalar bilgen hanım hosgeldiniz. 35 memleket mı?
Verdiginiz bilgiler kafii tsk ederim pcden girince ekleyeceğim...
Bizimde ayni sorunumuz oldu erken doğdukları için emmediler. Sadece sagmaklada süt gelirmi...??
Kuvez döneminiz uzun geldi herhangi bı sorununuz yok değil mı? Kalp delikleriniz haricinde?
Moontornet canimm senin yavrularin nekdr kalmıştı?
2011 annelerin arasında sizden sonra 3. Erken dogum yapan benim herhaldesiz şimdiye kdr nerelerdeydiniz?
Allah'ın izniyle Dr.larin sayesinde yatayataaaa 33. Haftama zor gelebildik. Neyse
Bilgen hanım oğlunuz ne kadar zamandır yürüyor? Düzeltilmiş suan kaç aylık oluyorlar?
Bizde 1 yas göz muanesi olmadık yani üniversitede öyle birsey demediler.
Belki 7. Ayımızda sasilik kontrolüne gitsek soylerlermiydi bilmem??
Suanki kiloları baze az gibi geldi. (Yasitlardan geri olduklarini tabiki biliyorum) Zayıflar mı?
35 memleketim canım.kızımın küvözde ayağını kırdılar,o nedenle çok yattı,oğlumunda kilo alımını beklediler.oğlum 1710 gr,kızım 1930 gr taburcu oldu.temmuz 7 düzeltilmiş doğum günümüzdü.düzeltilmişe göre 11 aylıkken yürüdü.kalbimizdeki delikler kapandı şükür.zayıflar canım benim çocuklarım.ama çok hareketliler.doktor yemeleri normalse yapacak birşey yok dedi.birde 3 ayda bir gelişimsel pediatriye gidiyoruz.1500 gr altında doğan çocuklar gidiyor.
İsimler konusunda hemfikirizde farklı giyim konusunda değil. Ben şimdilik aynı giydiriyorum. Bi çok annenin hoşuna gittiiği gibi benimde hoşuma gidiyor. Nezaman ki bi birey olurlar ozmn kendileri istedikleri seçimi yaparlar. Dışarıda bile aynı giydirdiğim halde. İKİZLERMİ sorusuna sinir oluyorum. Tam benzemiyorlar ama coraplara varana kadar aynı Sizde anlayın ama değil mi?Ben maalesf hic emziremedim canim sutum gelmedi benim hamileligim berbat gectigi icin
Isimlerini bilerek farkli koydum cunku ikizlere tek bebek gibi davranilmasindan hoslanmiyorum
Asla aynida giydirmiyorum
Benim kimsem yok canim hollandadayim zaten onun icin dogduklarindan beri yalniz bakiyorum
Buarada digum yaptigimda 26 yasima 15 gun vardi
Kizlar dis bulgurlarini nasil yaptiginizi yqzarsaniz bizede fikir vermis olursunuz
Off şimdi oralar nasıl kaynıyordur. Minicik çocuga yetişkin gibi davranırlarsa ayagıda heryeride kırılır. Prematurede görüyorum o bebeklere nasıl davranıyorlar. Biznekdr nazik ve kibar davrandıkca onlar bizim aksimizi yapıyorlar. Eee kendi evlatları değil tabi. Doktorun yaptıgını sanmıyorum. Doktor damaryolu bulurken kıramaz bi tedavisine bakarlar geri kalan tüm işler oradaki hemşirelere aitoldugu için. Ayyy çok sinirlendim. Nasıl başarmışlar arkadaşım bu işi?35 memleketim canım.kızımın küvözde ayağını kırdılar,o nedenle çok yattı,oğlumunda kilo alımını beklediler.oğlum 1710 gr,kızım 1930 gr taburcu oldu.temmuz 7 düzeltilmiş doğum günümüzdü.düzeltilmişe göre 11 aylıkken yürüdü.kalbimizdeki delikler kapandı şükür.zayıflar canım benim çocuklarım.ama çok hareketliler.doktor yemeleri normalse yapacak birşey yok dedi.birde 3 ayda bir gelişimsel pediatriye gidiyoruz.1500 gr altında doğan çocuklar gidiyor.
benimde kızın kulakta var belli olmuyo cnm kıkırdak kırılmış sağlık olsun kilo öenmli değil bünye sağlam olsun yeterki benim doğum haftamdan daha önce daha düşük kiloda doğan bebeklerde bile problem çıkmıyo kısmet işte
oğlum yuvarlanarak hedefine ulaşıyor geri geri atıyor kendini sürekli kızım ise dönüyor şu an itibarı ile,
kıyma soğan tavuk sarımsak gibi gıdalara başladım 2 haftadır.
birde göbüşüm için diyete başladım 10 günde 3 kilo vermişim evde de spor yapıyorum bebişler uyuyunca 2 şer cantim incelmişim. verilmesi gereken 5 kilom daha var sırada..:18:
oğlum yuvarlanarak hedefine ulaşıyor geri geri atıyor kendini sürekli kızım ise dönüyor şu an itibarı ile,
kıyma soğan tavuk sarımsak gibi gıdalara başladım 2 haftadır.
Birde göbüşüm için diyete başladım 10 günde 3 kilo vermişim evde de spor yapıyorum bebişler uyuyunca 2 şer cantim incelmişim. Verilmesi gereken 5 kilom daha var sırada..:18:
canım sen düzeltilmişe göremi yedinci ayda başladın,tavuk ve kıymayı 10 aydan sonra veriyor diyetisyenler bilgin olsun
sorma canım ya bende evlendiğimde 45 kilolardaydım.şimdi hayal.hey maşşallah canım aynen benim kızla oğlan gibi seninkiler tek fark benimkiler 10.5 aylık baya bi farkımız var sağlık olsun geç olsunda güç olmasın benimde 5 kg fazlam kaldı 60 kg ile hamile kalmıştım şimdi 65 herçi evlendiğimde 51 kg idim ama yemezsem olmuyo halsiz kalıyorum evde spor imkanım keşke olsaydı uyuyunca bebekler ev işlerine hücum
Hepimiz aynınız. Evlendiğimiz zaman ki kilolarımızı arayıp duruyoruz. Eee neticede bizde iki tane aynı anda cocuk doğurduk hem sezeryan olduk hemde cocuklarımızı emziremedik. Yani suanda suan hepimizin kilolu olmasi gayet normal.(null)
Burada canım gecmis olsun. Tahmin ettim ya cocuklar rahatsız Yada biryerlere gittiler dedim(null)
Arkadaslar Ramazan geliyor. Bu sıcakta nasıl geçirmeyi düşünüyorsunuz? Emziren annede yok gerçi tutacakmisiniz?
Burada canım gecmis olsun. Tahmin ettim ya cocuklar rahatsız Yada biryerlere gittiler dedim
Ya eviniz ne kdr sıcak öyle. Cocuk ciddi derede ısilikler çıkmış. Benimkilerde de var sarımda daha cok oluyor sarı ya ondan :))
Tatile bu aylarda mı çıkmayı düşünüyorsun?
Arkadaslar Ramazan geliyor. Bu sıcakta nasıl geçirmeyi düşünüyorsunuz? Emziren annede yok gerçi tutacakmisiniz?
Canım bizim evde aynı. Güneş sabah cocuk odasından doğar aksam yatak odasında batar. Yani hiçbir sekilde güneş almayan odamız yok. Klima açık olduğu halde odamizin sıcaklığı 28
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?