2010 Ocak Anneleri bu topicte bulualm....

Bebeğime ...... Almayı Düşünüyorum...

• Ankete Katılan
    304
  • This poll will close: .
Canım daha 32 haftalardasın ilerleyen günlerde inan çok daha tuhaf oluyor insan
sana enerji verecek şeyler yemeye çalış halsiz gibiysen kansızlıkta olabilir yavaş yavaş kansızlıkta başlıyormuş

evet kansızlık başlıyor aman dikkat kızlar...
her sabah bir kaşık pekmezli süt içiyorum ben...aciip enerji veriyopr yaaa...

üfffffffffffff şu isim konusuna gıcık oluyorum bende ne diye herkes karışırki bence ilk isim hakkı annenindir o taşıyor karnında o yaşıyor tüm sıkıntıları eğer anne bişey bulamazsa babaya bırakır ya da eşe dosta sorar fikir alır ne düşüncesiz insanlar anlamıyorum

Aynen katılıyorum ama bunu anlatamıyorum. Şu son zamanlarımda herşey sarpa sardı. önceden hormonlar diyordum ama anladım ki benim eşim aşırı derecede anlayışsız. Çok mutsuzum. Bebeğim adına çok üzülüyorum. Doğumu ankarada yapmayı bile düşündüm. İçinden çıkamıyorum.mafoldumben

bende grip oldum burnum çok akıyo başka bi yerimde ağrı yok allaha şükürler olsun dün baya bi c vitamini aldım ama yinede geçmedi domuz gribi aşısıda oldum işallah biran önce atlatırım

Geçmiş olsun.Grip değilsindir basit bir soğukalgınlığı ya da nezledir.Ben de oldum geçenlerde.Aşıyı yeni olduysan aşının yanetkisi de olabilir.Aşının koruyuculuğu20.günde başlıyormuş yine de kalabalığa filan girme etkisi başlayana kadar.Ben de yarın kontrolüm var doktoruma soracak eşim,ikna olursa yaptıracağım.

ben pekmezle sütü karıştırmayın diye duymuştum süt pekmezin faydasını kesiyormuş ne kadar doğru bilmiyorum tabi....bende hergün 1 kaşık pekmez alıyordum son günlerde artık midemi yakmasından dolayı bıraktım ama tekrar başlıycam

Slm kızlar biz geldik. Hiç iyi değiliz. İsim yüzünden eşimle boşanmanın eşiğindeyiz. Dün gece erken doğumdan kaldırılmadıysam hastaneye artık zamanından önce gelmez bebeğim. Çok berbat bir geceydi. Bıraksalar sabaha kadar ağlardım ama bebeğimin hatırına susmaya çalıştım. Bebeğim kaçıncı stresini yaşıyor bizim yüzümüzden ama elimden hiçbirşey gelmiyor...mafoldumben

hiiiç üzülme ağlama canım
aynı konuyu bizde yaşadık sessiz kalmak bazen en büyük tepki
ben sessiz kaldım ve kazandım
aynı bizdede dün fırtınlar esiyordu evde hiiç oralı olmadım gittim yatk odasına kapıyı kapadım açtım tv yi
içim içimi yedi ama hiç oralı olmadım halada devam ediyorum çünkü hiç bir suçum yoktu yptığı hrekette
uyuz bu erkekler uyuuuz

pekmezle sutu karistirma canim, pekmezi sabah ac karnina al, sutut de pekmezden olabildigince uzaga al.

Kalsiyum demir emilimini azaltir

Pekmezi c vitaminyle baraber alın.Portakal suyuyla filan.Sütle alırsanız işe yaramaz.

cnm teyzem hekim benim tüp bebek uzmanı...o söyledi ben de yapıyorum, annemin karşı komşusu da ebe, o da aynı şeyi söyledi...ne bilem inşallah işe yarar...

bocukum sağol cnm...bizim de tikırımız oldu sayende...21 gün kaldı diyor yaaa....:1shok::1shok:

Aynen katılıyorum ama bunu anlatamıyorum. Şu son zamanlarımda herşey sarpa sardı. önceden hormonlar diyordum ama anladım ki benim eşim aşırı derecede anlayışsız. Çok mutsuzum. Bebeğim adına çok üzülüyorum. Doğumu ankarada yapmayı bile düşündüm. İçinden çıkamıyorum.mafoldumben

kendini üzme canım senin için üzülmek moral bozukluğu iyi değil biliyorsun, sizde bizim gibi 2 isim koyun olmuyormu ??? hoş benide şimdiden nasıl hitap edeceğiz kaygısı sardı ben kendi koyduğum ismi söyliycem eşim annesinin söylediği ismi söyleyecek büyük ihtimal olan çocuğa olacak :KK43:(

ok öyle yapim, ayrı içeyim bari...
bu arada isim mevzusu bizde de tavandı, ne kavgalar ettik...kızım mecburen iki isimli oluyor...ki ben hiç sevmem çift isim olayını...nuh dedi peygamber demedi ütülü...napim, kavga etmektense çift isim koyarım...

Slm kızlar biz geldik. Hiç iyi değiliz. İsim yüzünden eşimle boşanmanın eşiğindeyiz. Dün gece erken doğumdan kaldırılmadıysam hastaneye artık zamanından önce gelmez bebeğim. Çok berbat bir geceydi. Bıraksalar sabaha kadar ağlardım ama bebeğimin hatırına susmaya çalıştım. Bebeğim kaçıncı stresini yaşıyor bizim yüzümüzden ama elimden hiçbirşey gelmiyor...mafoldumben

ay canım üzme kendini
eşin babasının ismini mi koymak istiyo yoksa

canım yeter artık ya üzüldügün neymiş bu babasının ismine takıntı idris diye ikinci ismi bir öner diyorum bende

bocukum sağol cnm...bizim de tikırımız oldu sayende...21 gün kaldı diyor yaaa....:1shok::1shok:

yanlışlıkmı var canım

canım yeter artık ya üzüldügün neymiş bu babasının ismine takıntı idris diye ikinci ismi bir öner diyorum bende

yanlışlıkmı var canım

yok canım da son kutucukta bebek var, 21 gün diyor...ayy birden gerçeklerle yüzleşmek ürküttü beni ya...Allahım hepimize yardım etsin inşallah...

üzülme canım
bir isim yüzünden bu kadar kırmayın birbirinizi
sizde iki isim koyun
beğendiğinizi söylersiniz
dede ismini sölemezsiniz

ben cevahir hanımı tercih etmiştim ama bir sonraki randevuda leyla hanıma devam edicem geliyormuş...sema hanımda doğru karar vermişsin canım, çok iyi diyorlar ona da, benim anladığım kadarıyla medipolde şöyle bi politika var ve tüm dr.lar uyuyor buna sanırım, bebek gelene kadar bekliyorlar acele etmiyorlar, bebek gelince doğabilirse normal olmazsa riske atmayıp sezaryene alıyorlar, iki doktorda da ben o eğilimi hissettim. sonuçta dr. lar ortalama olduktan sonra o olmuş bu olmuş çok da farketmiyor, hastane yenidoğan ünitesi sağlam mı o önemli. sonuçta womarchın dediği gibi hakan-leyla-sema üçlüsü iyidir medipolde.
z.
ayın 21 ne leyha hanıma randevu aldım
eğer o zamana kadar gelmezse oraya gidicem
yarında pendik şifaya gidicemm eğer olurda bu hata gelirse bi doktor olsun
hemde kontrol olayım

juliiiiiiii burdamısın
burdaysan elsalla

süprizzzzz süprizzzzz süprizzzzz

X