Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım daha 32 haftalardasın ilerleyen günlerde inan çok daha tuhaf oluyor insan
sana enerji verecek şeyler yemeye çalış halsiz gibiysen kansızlıkta olabilir yavaş yavaş kansızlıkta başlıyormuş
üfffffffffffff şu isim konusuna gıcık oluyorum bende ne diye herkes karışırki bence ilk isim hakkı annenindir o taşıyor karnında o yaşıyor tüm sıkıntıları eğer anne bişey bulamazsa babaya bırakır ya da eşe dosta sorar fikir alır ne düşüncesiz insanlar anlamıyorum
bende grip oldum burnum çok akıyo başka bi yerimde ağrı yok allaha şükürler olsun dün baya bi c vitamini aldım ama yinede geçmedi domuz gribi aşısıda oldum işallah biran önce atlatırım
evet kansızlık başlıyor aman dikkat kızlar...
her sabah bir kaşık pekmezli süt içiyorum ben...aciip enerji veriyopr yaaa...
Slm kızlar biz geldik. Hiç iyi değiliz. İsim yüzünden eşimle boşanmanın eşiğindeyiz. Dün gece erken doğumdan kaldırılmadıysam hastaneye artık zamanından önce gelmez bebeğim. Çok berbat bir geceydi. Bıraksalar sabaha kadar ağlardım ama bebeğimin hatırına susmaya çalıştım. Bebeğim kaçıncı stresini yaşıyor bizim yüzümüzden ama elimden hiçbirşey gelmiyor...mafoldumben
evet kansızlık başlıyor aman dikkat kızlar...
her sabah bir kaşık pekmezli süt içiyorum ben...aciip enerji veriyopr yaaa...
Pekmezi c vitaminyle baraber alın.Portakal suyuyla filan.Sütle alırsanız işe yaramaz.
Aynen katılıyorum ama bunu anlatamıyorum. Şu son zamanlarımda herşey sarpa sardı. önceden hormonlar diyordum ama anladım ki benim eşim aşırı derecede anlayışsız. Çok mutsuzum. Bebeğim adına çok üzülüyorum. Doğumu ankarada yapmayı bile düşündüm. İçinden çıkamıyorum.mafoldumben
Slm kızlar biz geldik. Hiç iyi değiliz. İsim yüzünden eşimle boşanmanın eşiğindeyiz. Dün gece erken doğumdan kaldırılmadıysam hastaneye artık zamanından önce gelmez bebeğim. Çok berbat bir geceydi. Bıraksalar sabaha kadar ağlardım ama bebeğimin hatırına susmaya çalıştım. Bebeğim kaçıncı stresini yaşıyor bizim yüzümüzden ama elimden hiçbirşey gelmiyor...mafoldumben
canım yeter artık ya üzüldügün neymiş bu babasının ismine takıntı idris diye ikinci ismi bir öner diyorum bendeSlm kızlar biz geldik. Hiç iyi değiliz. İsim yüzünden eşimle boşanmanın eşiğindeyiz. Dün gece erken doğumdan kaldırılmadıysam hastaneye artık zamanından önce gelmez bebeğim. Çok berbat bir geceydi. Bıraksalar sabaha kadar ağlardım ama bebeğimin hatırına susmaya çalıştım. Bebeğim kaçıncı stresini yaşıyor bizim yüzümüzden ama elimden hiçbirşey gelmiyor...mafoldumben
bocukum sağol cnm...bizim de tikırımız oldu sayende...21 gün kaldı diyor yaaa....:1shok::1shok:
canım yeter artık ya üzüldügün neymiş bu babasının ismine takıntı idris diye ikinci ismi bir öner diyorum bende
yanlışlıkmı var canım
yok canım da son kutucukta bebek var, 21 gün diyor...ayy birden gerçeklerle yüzleşmek ürküttü beni ya...Allahım hepimize yardım etsin inşallah...
üzülme canımSlm kızlar biz geldik. Hiç iyi değiliz. İsim yüzünden eşimle boşanmanın eşiğindeyiz. Dün gece erken doğumdan kaldırılmadıysam hastaneye artık zamanından önce gelmez bebeğim. Çok berbat bir geceydi. Bıraksalar sabaha kadar ağlardım ama bebeğimin hatırına susmaya çalıştım. Bebeğim kaçıncı stresini yaşıyor bizim yüzümüzden ama elimden hiçbirşey gelmiyor...mafoldumben
ayın 21 ne leyha hanıma randevu aldımben cevahir hanımı tercih etmiştim ama bir sonraki randevuda leyla hanıma devam edicem geliyormuş...sema hanımda doğru karar vermişsin canım, çok iyi diyorlar ona da, benim anladığım kadarıyla medipolde şöyle bi politika var ve tüm dr.lar uyuyor buna sanırım, bebek gelene kadar bekliyorlar acele etmiyorlar, bebek gelince doğabilirse normal olmazsa riske atmayıp sezaryene alıyorlar, iki doktorda da ben o eğilimi hissettim. sonuçta dr. lar ortalama olduktan sonra o olmuş bu olmuş çok da farketmiyor, hastane yenidoğan ünitesi sağlam mı o önemli. sonuçta womarchın dediği gibi hakan-leyla-sema üçlüsü iyidir medipolde.
z.
juliiiiiiii burdamısın
burdaysan elsalla