2010 Ocak Anneleri bu topicte bulualm....

Bebeğime ...... Almayı Düşünüyorum...

• Ankete Katılan
    304
  • This poll will close: .
kızlar ya ben çok üzgünüm bizim kurumdan 1 memur vefat etmiş dün,
adam aniden hastalandı 2 ay sonrada vefat etti,cuma günü görmüştüm,
yürümeye hatta yemek yemeye bile takati yoktu tekerlekli sandalyede,eşi yediriyordu,
ya sapasağlam,neşeli esprili bir adamdı,bir anda nasıl çöktü,bir deri bir kemik kalmıştı,
rengi sapsarıydı,Allah rahmet eylesim,Rabbim yakınlarına sabır versin,
bizleri ve yakınlarımı da görünür görünmez kazalardan hastalıklardan korusun,
birazdan kurumda cenaze namazı kılınacak dua edilecek ben de katılacam inş.

Allah rahmet eylesin, ölümleri duyunca insan bir anda duvara çarpmış gibi oluyor ve hayatın böylede bir gerçeği var diyorsun

hastalığı neymişki?

slm kızlar doğum yapan arkadaşların sayısı 8 i bulmuş ha ayy ne güzel darısı başımıza mevlam bir avazda bizimde kurtulmamıza nasip etsin

kız juli sen hala doğurmadın mı?kaydirigubbakcemile3
selam canım a.s.
henüz niyetim yok
en son ben doğurcam kaydirigubbakcemile3

kızlar hepiniz sağolun geçmiş olsun dilekleriniz için

yalel sonunda senden bi haber alabildik yani meraktan ölücektik nerdeyse bidaha bukadar ara verme

julicim camişda diyer bi adı mandadır
manda yoğurdunu duymustum bende
nerden bulunur ki

yürümeye hatta yemek yemeye bile takati yoktu tekerlekli sandalyede,eşi yediriyordu,
ya sapasağlam,neşeli esprili bir adamdı,bir anda nasıl çöktü,bir deri bir kemik kalmıştı,

basınız sağolsun canım
allah rahmet eylesin

mehlikasu başın saolsun canım .....=(

kızlar sizlerede iyi dinlenceler ben işlerimin başına döniyim eşimin kıyafet kısmı kaldı bitirip yemek yapıcam daha ufffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff.=(canım hiç iş yapmak istemiyor............

başınız sagolsun Allah günahlarını bagışlasın mekanı cennet olsun

mehlikasu başın saolsun canım .....=(

kızlar sizlerede iyi dinlenceler ben işlerimin başına döniyim eşimin kıyafet kısmı kaldı bitirip yemek yapıcam daha ufffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff.=(canım hiç iş yapmak istemiyor............

valla benimde hiç halim keyfim yok miskin miskin oturuyorum halbuki yapck ne çok şey vr

Neyse kızlar ben cıkıyorum kendınıze meleklerınıze ıyı bakın
bırazda hastanede yatacak
aksam donerız heralde
hepınızı optum

sağolun kızlar,hastalığı (Rabbim kimsenin başına vermesin )kansermiş..

mehlikasu başınız sağolsun... toprağı bol mekanı cennet olsun :KK43:

Günaydın kızlar, hayırlı haftalar

artık daha sık doğum haberleri alıyor:bbo:,uz değilmi? bakalım delften sonra sıra kimde hep böyle güzel doğum haberleri alalım inşallah...

Krizalit leyla hanım yerine kim baktı sana? Ben Sema hanımdan randevu almıştım gittim ne yapayım bekle bekle leyla yokkk:bbo:
Sema hanımada korkarak gitmiştim netteki forumlardan dolayı ama gayet güzel karşıladı nst ye sokturdu haftaya tekrar gireceksin dedi 25 ine de tekrar randevu verdi bir sürü tahlil verdi inşallah doğru karar vermişimdir yani doktorumu değiştirmiş oldum
plasenta sorunumu ise önemsemedi buna placenta sorunu diyemeyiz uç kısmı aşağı doğru inmiş dedi ama kordon bebeğin boynunda diye sık sık bakacağız dedi....

ben cevahir hanımı tercih etmiştim ama bir sonraki randevuda leyla hanıma devam edicem geliyormuş...sema hanımda doğru karar vermişsin canım, çok iyi diyorlar ona da, benim anladığım kadarıyla medipolde şöyle bi politika var ve tüm dr.lar uyuyor buna sanırım, bebek gelene kadar bekliyorlar acele etmiyorlar, bebek gelince doğabilirse normal olmazsa riske atmayıp sezaryene alıyorlar, iki doktorda da ben o eğilimi hissettim. sonuçta dr. lar ortalama olduktan sonra o olmuş bu olmuş çok da farketmiyor, hastane yenidoğan ünitesi sağlam mı o önemli. sonuçta womarchın dediği gibi hakan-leyla-sema üçlüsü iyidir medipolde.

merhaba kızlar.
ben geldim... epeydir gelemedim yanınıza.. özledik sizi kızımla.
Begüm azıcık huysuzuk yaptı, erken gelmeye çalıştı bayramdan hemen sonra. HAstahanede geçirdik zamanımızın çoğunu.. Neyse şimdi her şey yolunda, meleğim hala karnımda yaşamakta :)

eh hele şükür bi ses alabildik senden yalel, aferin begüme annesi gibi yapmaya kalmış korkutmuş ama gelmemiş:))

kızlar benim dogumumda çok kolay olmuş annemler tütün ekiyormuş bana hamileyken annem sabah kalkmış babam evden cıkmışmış sancısı tutuyor ve evde tek başına dogum yapıyor babam gelince komşuları cagırmış benle dalga gecerler seni annen şalvarına dogurdu diye

melisa gibi di mi, biz de culiyle dalga geçecez buradan şalvara doğurdun kız diye...

ecrin sen de iyisin değil mi? kıslar giremeseniz de en azından haber verin kısacık merak ediyoruz.

kızlar delf doğummu yapmış nezaman nasıl
aman allahım yetişemiyorum ben artık bu ocak annelerine
delfle günlerimiz aynıydı
benide heycan bastı şimdi

X