2010 Ocak Anneleri bu topicte bulualm....

Bebeğime ...... Almayı Düşünüyorum...

• Ankete Katılan
    304
  • This poll will close: .
mehlikasu başınız sağolsun...bizim de serviste var şimdi öyle bir bayan, atlatsın diye dua ediyoruz ama kader...
sırt ağrılarım azdı yine...bu kadar oturmak hiç ytaramıyor bana...üfffffffffff....

slm kızlar dun geceden bu yana gecmisi okudum simdi biraz isim var cıkacagım yine kuafore gidecegim ordan da annemle pazara gidecegiz aksama yazmaya calısıtım yine opuyorum hepinizi ve tum bebisleri

kızlar pump doğurmuş
diğer topiğe yazmış
ay ne guzel haber onunkilerin artık dogması normal allah analı babalı buyutsun duru ve caganımızı
selamm..iyiyim 3 gündür bakamadım kk ya,cuma günü dr a gittim,bebiği gördük :))şimdi 15 gün bekleyeceğim..herşey yolunda 2500 kilo olmuş gibi opuyorumnanaktan
yanlız ben de b12 eksikliği çıktı,dahiliyeye gidip düzenli iğne olmam gerekiyormuş..
siz nasılsınızz,isme karar verebildiniz mi..

julii hayırdır medipol e mi geleceksin? jasmin in yazısında gördüm şimdi..buradamısınn..

pamuk sen de hoşgeldinn
massallah canım oglusuna kocaman adam olmus b12 icin de neyseki az kaldı canım igneni yaptırırsın hergun bak ben 8 aydır igne yapıyorum kendime delik desşik mosmor oldum artık ama deger ogluşum icin
bende herşey yolunda jasmincim, geçen gün ben de seni düşünmüştüm, rusyadayken daha sık girerdi, ne güzel sohbet ederdik diye, ama burada çok yoğunsun haklı olarak...ama kendini çok yorma e mi, herşey yavaş yavaş olur aceleye gerek yok, nasıl olsa kalacak bir yerin var, 3-5 gün fazladan sürsün hazırlıklar, bebişin ve senin sağlığın herşeyden önemli arkadaşım..
evet rusyaadyken evdeydim tum gun yatar pozisyonda burda cok aktif bir hatun oldum bu hafta da yogun gececek annem teyzem ve kuznim gelkdi onlarla eksik alısverisi tamamlayacafgız insallah mobilyalar geliyor bir yandan bu hafta perdeler falan artık bir an once gecmek istiyorum canım eve oglusun esyalarını falan da hazırlamak icin o yuzden acelem
delf ve ege bebeğe mutluluklar...sanırım bu topikte 40. haftaya ulaşacak çok az kişi olacak...bunlardan biri olmayı planlıyorum nasipse:))
massallah ege bebege valla cok aceleci bu ocak bebkleri ben de en azından 39a kadar dayanayım diyorum canım :)
aralık anası olaraktan ben ocakta doğurcam kanımca kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
hadi bakalım julim sık disini aradınmı sema hanımı canım zaman gecirmeden ara bi konus kendisyle anlar herhalde seni
merhaba kızlar ben geldim ailemin yanındayım ayy çok kalabalık ev:))
doguran varmı???ben dogurmadım:))
hosgeldin nerelerdesin sen yahu nasılsın ayris hanım nasıl canım annenler geldi dimi hacdan allah kabul etsin haclarını
merhaba kızlar.
ben geldim... epeydir gelemedim yanınıza.. özledik sizi kızımla.
Begüm azıcık huysuzuk yaptı, erken gelmeye çalıştı bayramdan hemen sonra. HAstahanede geçirdik zamanımızın çoğunu.. Neyse şimdi her şey yolunda, meleğim hala karnımda yaşamakta :)
oh be sonunda olduk merakjtan mesajlarım da ulasmayınca iyice panik oldum ben cok sukur guzel haberini aldık senin ve begum hanımın

anacım aşagıda 13 kişi var ama kimsede tık yooooookkkkkkkkkkkkk

Bocuk isleirm oldugu icin hiic muhabbete dalmadim ben, sonra dayanamiyorum birakiyorum isi gücü buraya yazmakla ugrasiyorum diye.

Simdi de esim aradi geliyor birlikte doktora gidicez. Hazirlaniyorum.

bendaha canta hazırlamadım

bende ya bende bgn hzırlasam iyi olur boş boş oturuyorum
hiç bişi ypmıyorum
duş alıcam üşeniyorum
salonda tv karşısında hsta gibi oturuyorum
demirin ütülenmesi gereken bi kaç eşysı var hiç elimi bile sürmüyorum
korkuyorum bu tembellik çocuk doğuncda devam edicek diye

biraz ütü işim var çıkıyımda onu yapıyım bari çıksın aradan mirmirmirmir

Slm kızlar biz geldik. Hiç iyi değiliz. ısim yüzünden eşimle boşanmanın eşiğindeyiz. Dün gece erken doğumdan kaldırılmadıysam hastaneye artık zamanından önce gelmez bebeğim. Çok berbat bir geceydi. Bıraksalar sabaha kadar ağlardım ama bebeğimin hatırına susmaya çalıştım. Bebeğim kaçıncı stresini yaşıyor bizim yüzümüzden ama elimden hiçbirşey gelmiyor...mafoldumben

iki çanta benim, kızımınki orta boy çekçekli valiz, benimki el çantası şeklinde...
kızım anasından daha kokoş napim...kafamçokkarıştı

ben kucuk boy tekerlekli valiz hazirliyorum...

hmmm bende çntalarımın resmini çekip koyıyım bakıyım sizce hngisi olur

slm kızlar dun geceden bu yana gecmisi okudum simdi biraz isim var cıkacagım yine kuafore gidecegim ordan da annemle pazara gidecegiz aksama yazmaya calısıtım yine opuyorum hepinizi ve tum bebisleri

şekerim napcan bakem kuaförde:)

Bocuk isleirm oldugu icin hiic muhabbete dalmadim ben, sonra dayanamiyorum birakiyorum isi gücü buraya yazmakla ugrasiyorum diye.

Simdi de esim aradi geliyor birlikte doktora gidicez. Hazirlaniyorum.
canım güzel haberlerini bekliyoruz
hiç bişi ypmıyorum
duş alıcam üşeniyorum

canım aynı miskinlik bendede var aynı senin gibi düşünüyorum bugün canını sıkma miskinlik tavan yapsın yarın ütüyü yaparsın yarından sonra bavulunu hazırlarsın oldu işte

kızlar sağolun,
çirkinbety Allah acil şifalar versin iş arkadaşınıza,inş. atlatır..:Saruboceq:

Slm kızlar biz geldik. Hiç iyi değiliz. İsim yüzünden eşimle boşanmanın eşiğindeyiz. Dün gece erken doğumdan kaldırılmadıysam hastaneye artık zamanından önce gelmez bebeğim. Çok berbat bir geceydi. Bıraksalar sabaha kadar ağlardım ama bebeğimin hatırına susmaya çalıştım. Bebeğim kaçıncı stresini yaşıyor bizim yüzümüzden ama elimden hiçbirşey gelmiyor...mafoldumben

üfffffffffffff şu isim konusuna gıcık oluyorum bende ne diye herkes karışırki bence ilk isim hakkı annenindir o taşıyor karnında o yaşıyor tüm sıkıntıları eğer anne bişey bulamazsa babaya bırakır ya da eşe dosta sorar fikir alır ne düşüncesiz insanlar anlamıyorum

deneyelim cnm...
sat 5 nisan kızımız olacak...özelden atarsan denerim olur mu...

burdan yaz canım ya...özele ne gerek var amaaannn...
2. sınıf laz olduğumdan bu saatte kafamın bukkaa çalışması normal...inşallah kızım bu konuda bana çekmez...:roflol::roflol:

hiç bişi ypmıyorum
duş alıcam üşeniyorum

Canım daha 32 haftalardasın ilerleyen günlerde inan çok daha tuhaf oluyor insan
sana enerji verecek şeyler yemeye çalış halsiz gibiysen kansızlıkta olabilir yavaş yavaş kansızlıkta başlıyormuş

X