Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
mehlikasu başınız sağolsun...bizim de serviste var şimdi öyle bir bayan, atlatsın diye dua ediyoruz ama kader...
sırt ağrılarım azdı yine...bu kadar oturmak hiç ytaramıyor bana...üfffffffffff....
kızlar hastane çantanızı nasıl bir çantada hazırladınız?
canım senin nekadar kaldı tıkır yapsana
kızlar hastane çantanızı nasıl bir çantada hazırladınız?
ay ne guzel haber onunkilerin artık dogması normal allah analı babalı buyutsun duru ve caganımızıkızlar pump doğurmuş
diğer topiğe yazmış
massallah canım oglusuna kocaman adam olmus b12 icin de neyseki az kaldı canım igneni yaptırırsın hergun bak ben 8 aydır igne yapıyorum kendime delik desşik mosmor oldum artık ama deger ogluşum icinselamm..iyiyim 3 gündür bakamadım kk ya,cuma günü dr a gittim,bebiği gördük :))şimdi 15 gün bekleyeceğim..herşey yolunda 2500 kilo olmuş gibi opuyorumnanaktan
yanlız ben de b12 eksikliği çıktı,dahiliyeye gidip düzenli iğne olmam gerekiyormuş..
siz nasılsınızz,isme karar verebildiniz mi..
julii hayırdır medipol e mi geleceksin? jasmin in yazısında gördüm şimdi..buradamısınn..
pamuk sen de hoşgeldinn
evet rusyaadyken evdeydim tum gun yatar pozisyonda burda cok aktif bir hatun oldum bu hafta da yogun gececek annem teyzem ve kuznim gelkdi onlarla eksik alısverisi tamamlayacafgız insallah mobilyalar geliyor bir yandan bu hafta perdeler falan artık bir an once gecmek istiyorum canım eve oglusun esyalarını falan da hazırlamak icin o yuzden acelembende herşey yolunda jasmincim, geçen gün ben de seni düşünmüştüm, rusyadayken daha sık girerdi, ne güzel sohbet ederdik diye, ama burada çok yoğunsun haklı olarak...ama kendini çok yorma e mi, herşey yavaş yavaş olur aceleye gerek yok, nasıl olsa kalacak bir yerin var, 3-5 gün fazladan sürsün hazırlıklar, bebişin ve senin sağlığın herşeyden önemli arkadaşım..
massallah ege bebege valla cok aceleci bu ocak bebkleri ben de en azından 39a kadar dayanayım diyorum canım :)delf ve ege bebeğe mutluluklar...sanırım bu topikte 40. haftaya ulaşacak çok az kişi olacak...bunlardan biri olmayı planlıyorum nasipse:))
hadi bakalım julim sık disini aradınmı sema hanımı canım zaman gecirmeden ara bi konus kendisyle anlar herhalde seniaralık anası olaraktan ben ocakta doğurcam kanımca kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
hosgeldin nerelerdesin sen yahu nasılsın ayris hanım nasıl canım annenler geldi dimi hacdan allah kabul etsin haclarınımerhaba kızlar ben geldim ailemin yanındayım ayy çok kalabalık ev:))
doguran varmı???ben dogurmadım:))
oh be sonunda olduk merakjtan mesajlarım da ulasmayınca iyice panik oldum ben cok sukur guzel haberini aldık senin ve begum hanımınmerhaba kızlar.
ben geldim... epeydir gelemedim yanınıza.. özledik sizi kızımla.
Begüm azıcık huysuzuk yaptı, erken gelmeye çalıştı bayramdan hemen sonra. HAstahanede geçirdik zamanımızın çoğunu.. Neyse şimdi her şey yolunda, meleğim hala karnımda yaşamakta :)
anacım aşagıda 13 kişi var ama kimsede tık yooooookkkkkkkkkkkkk
bendaha canta hazırlamadım
yapamıyorum cnm...devlet dairesi izin vermiyor gıcık oluyorum...
,37+0 bugün...cuma doğum iznim başlıyor...
ben yapsan yapıştırırmısın sen
iki çanta benim, kızımınki orta boy çekçekli valiz, benimki el çantası şeklinde...
kızım anasından daha kokoş napim...kafamçokkarıştı
ben kucuk boy tekerlekli valiz hazirliyorum...
slm kızlar dun geceden bu yana gecmisi okudum simdi biraz isim var cıkacagım yine kuafore gidecegim ordan da annemle pazara gidecegiz aksama yazmaya calısıtım yine opuyorum hepinizi ve tum bebisleri
canım güzel haberlerini bekliyoruzBocuk isleirm oldugu icin hiic muhabbete dalmadim ben, sonra dayanamiyorum birakiyorum isi gücü buraya yazmakla ugrasiyorum diye.
Simdi de esim aradi geliyor birlikte doktora gidicez. Hazirlaniyorum.
bende ya bende bgn hzırlasam iyi olur boş boş oturuyorum
hiç bişi ypmıyorum
duş alıcam üşeniyorum
salonda tv karşısında hsta gibi oturuyorum
demirin ütülenmesi gereken bi kaç eşysı var hiç elimi bile sürmüyorum
korkuyorum bu tembellik çocuk doğuncda devam edicek diye
Slm kızlar biz geldik. Hiç iyi değiliz. İsim yüzünden eşimle boşanmanın eşiğindeyiz. Dün gece erken doğumdan kaldırılmadıysam hastaneye artık zamanından önce gelmez bebeğim. Çok berbat bir geceydi. Bıraksalar sabaha kadar ağlardım ama bebeğimin hatırına susmaya çalıştım. Bebeğim kaçıncı stresini yaşıyor bizim yüzümüzden ama elimden hiçbirşey gelmiyor...mafoldumben
deneyelim cnm...
sat 5 nisan kızımız olacak...özelden atarsan denerim olur mu...
bende ya bende bgn hzırlasam iyi olur boş boş oturuyorum
hiç bişi ypmıyorum
duş alıcam üşeniyorum
salonda tv karşısında hsta gibi oturuyorum
demirin ütülenmesi gereken bi kaç eşysı var hiç elimi bile sürmüyorum
korkuyorum bu tembellik çocuk doğuncda devam edicek diye