Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bebeğim hasta oldu grip malesef burnu tıkalı çok kötü boğazında hafif enfeksiyon varmış dr şurup ve damla verdi çok üzgünüm çok hırpalanıyor üstelik pazartesi aşımız var ateş tavan yapar heralde![]()
bebeğim hasta oldu grip malesef burnu tıkalı çok kötü boğazında hafif enfeksiyon varmış dr şurup ve damla verdi çok üzgünüm çok hırpalanıyor üstelik pazartesi aşımız var ateş tavan yapar heralde![]()
kızlar ben hasta oluyorum grip boğazlarım şiş burnum akmaya başlıyor
nane limon içiyorum zararı olmaz demi bebeğime napayım ilaç içemiyorum
kızıma geçer diye çok korkuyorum
yarım saatte bir ne kadar mama veriyorsun? bi ara benimki de öyledi.gazdan dolayı sürekli emmek istiyor. mama verdikçe önce rahatlıyor sonra artan şiddetle ağlıyordu. kangurun var mı? tak önüne evin içinde yaylanarak yürüyüş yap. titret bebeğini. uyuyakalıcak. ben öyle çözüm bulmuştum. bi dene istersen
bnm bebeğimde de pamukçuk war epeydr de sürüyo geçmedi napcam bilmiyorum karbonatla siliyodum ama faydası yok gb![]()
Canım,bu gazların büyükbir bölümü mama yüzünden oluyor,birde sen yarım saatte bir mama veriyorsun ya o çocuğu mahfeder.Sakın üç saatten önce verme.
Aç olduğo için değil gaz sancısı yüzünden emme ihtiyacı duyuordur,emziğe alıştırmaya çalış o zaman biraz rahatlar.Ayrıca sıcak su torbası gerçekten işe yarıyor ayağını altıan poposunun altına koyabilirsin.
Geçmiş olsun canım.
kızlar YARDIM EDİN LÜTFEN
bugün 1 aylık olduk
çocuk doktoru her ay geleceksin demişti ama eşim çalışıyor bana da uzak geliyor yanlız gitmek için
biraz da bu ay biraz sıkışığız malum doğum yeterince pahalıydı
sabah sağlık ocağına gittik kilo boy bakıldı aşı oldu
çocuk doktorunun birinci ay kontrölünde bunun haricinde bişey yapıyormu
işitme testi yada başka bişey ????
siz sağlık ocağına mı gidiyorsunuz çocuk doktoruna mı???????????
yarım saatte bir 40 yada 50 içiyordu,ama 2 gündür 2 saate çıkardım ama çok zor oluyor,sanki çocuğu aç bırakmışım gibi ağlıyor dayanamıyor.şimdi bunu 3 satte bir çıkarabilsem,bu arada artık 80-90 cc içmeye başladı ve geceleri 40 dakikada bir uyanırdı sabaha kadar 6 kez uyanırdı,iki gecedir 3 satte yakın uyuyor,ama çok zor allahım sabır ver kollarım tutmuyor artık onu sallayıp oyalamaktan,ne kadarda bir banyo yaptırıyorsunuz,benimki banyo yaparkende altını değiştirikrnde çığlık çığlığa ağlıyor.doktora götürdük defalarca hiçbir sorunu yok şükür sadece koliği var diyor doktoru....
bugün 1 aylık olduk
çocuk doktoru her ay geleceksin demişti ama eşim çalışıyor bana da uzak geliyor yanlız gitmek için
Canım geçmiş olsun,benimde en büyük korkum bu pamukçuk gerçeten acı veriyormuş bebişlere.
merak etme geçiyo tırnak izleri be doğduğundan beri takmıyorum bi hast.takmışlar:94::94: eve geliince çıkardım bi dahada takmadım
bnm bebeğimde de pamukçuk war epeydr de sürüyo geçmedi napcam bilmiyorum karbonatla siliyodum ama faydası yok gb![]()
gecmış olsun nagıhancım...gecenlerde bende yakalanıyordum grıbe hemde cok fena.. bır anda tüm kemıklerım agrımaya basladı cooook korktum grıp oluyom dıye bebege gecmeden halletmem lazım dedım..aksam oglumu uyuttuktan sonra kocaaaa bı bardak nane lımon içtim sonra hemen cektım yorganı guzelce bı tere yattım ama ıyı terledım valla... ertesı gun aksama bıseyım kalmadı..cok sukur...
bugün 1 aylık olduk
dr damla veriyormuş pamukçuk için