Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
selam kızlar :79:
hem oğluşumu sallayorum ayağımda hemde nette tur atıyorum sallamaya alışması iyi oldu ayağımda ses çıkarmıyo![]()
sudeyi uyuttum sabah erkenden kalktı benide yatırmadı şimdi uyuyor arada ağzı acıyor ağlayıp uyanıyor sallıyorum yavrum susuyor uyumaya devam ediyor uykusu var uyuyamıyor
ayağa alışması iyi ben de hemen ayağıma aldım 20 günlükken çok seviyor orda uyuyor
beşiğede ip bağladım onda da yattığım yerden sallıyorum
geçmiş olsun nagiş
bebeğinde pamukcuğu inş.tez zamanda iyileşir
bizde geceleri gazdan uyuyamıyoz öyle ıkınıyo kızarıyo ağlıyo yavrum uykusu var uyuyamıyo
biz ikisinede gidiyoruz
işitme testini ilk zamanlar yaptırmadınız mı?
biz işitme testini devlet hastanesin de yaptırdık
gerçi 1.ayda dr başka bişeye bakmadı bizde kilo boy bacaklarına bakmıştı
kalça usg si ister mi sizin dr bilemem bize çarşamba günü bakıldı kalça usg si
ama bazı dr 1.aydan sonra bakıyorlar galiba
benim alt katta aile polikliniği var. hemşirelerde komşularım olduğu için sürekli başım sıkışınca ordayım. aylık kontroller için de hava güzelse cocuk doktoruna gidicez gidebiildiğimiz sürece. biraz uzak doktorumuz.
biz de bugün polikllinkdeydik. 2.ay aşıları oldu, boy kilo baş çevresine bakıldı. göğüs çevresi, bacak çevrssi, kol çevresi ölçüldü. bıngıldağına baktı 3,2 dedi ne demekse. 1.ay kontrollerde de aynı şeyleri ölçmüştü.
neden her ay geleceksin diyor sana biz doğumdan 1 gün sonra gittik bide 2 gün önce gittik genel tedavi yaptırdık devlette yaptıracağım işitme testini ben bizede gelin dedi aşısından sonra karma aşıdan sonra bakalım memelekette oluyoruz galiba ozaman
sağlık ocağına git çok güzel bakıyorlar orda
canım özel hastane ya para lazım herhalde :) 1 yaşına kadar her ay getir dedi
siz kendiniz mi gittiniz devlete ? nerden biliyordunuz 2ay iken işitme testi yapılacağını
bize kimse bişey demedi
canım bizde kol bacak vs ölçmedi sade baş boy ve kilo
sizde işitme testi yapıldı mı
napsam yaa kendimi suçlu hissediyorum para elebtte oğlumdan önemli değil ama
gereksizse aynı şeyler yapılıyorsa o parayı başka türlü harcarım henüz arabamız yok misal ona katarım zaten eşimde çalışıyor doğumda kullandı izinini yanlız otobüsle filan zor olacak zaten ...
bizim işitme testimizi 1 haftalıkken yaptı bir de topuk kanı alındı zeka içinmiş..1 aylıkken de aşı oldu hepatit doğumda da olmuştu bir de kalça usgsi çekildi ama bizim hiç acıtmadı doktor bizim karnımıza bakar gibi bacaklarına o aleti sürdü sadece yan yatırdık ama acımadığını düşünüyrum çünkü sesi çıkmadı:))
kilo boy ölçüldü o kadar..ama işitme testi çok önce yapıldı yani bizim..:26:
işitme testini doğumdan 10 gün sonra devlet hastanesinde yaptırdık. bu arada ben de özel hastaneye göüryorum ama sadece giriş ücreti 22.tl veriyoruz.
sen bebeğinde bir olumsuzluk görmüyorsan doktora götrmene gerek yok. bizim doktorumuz dedi ki; eğer çocukta bir sorun yoksa havalar soğuduktan sonra getirme.
ben kasım,aralık,ocakta götürmeyeceğim çok soğuk olursa. vicdanın rahat olsun. sağlık ocağındaki hemşirelere danış aklında sorular varsa. en yakın devlet hastanesinde de işitme testini yaptır. 5.dklık iş.
bizim ilk işitme testinde sol kulaktan sonuç alınamamıştı. biz evde deniyoduk. sol kulağında alkış yapıyodk bakalım irkilecekmi diye. çok şükür 2.testte o da sonuç verdi
aynen. sen anlattıkça ben 2 hafta öncesini hatırlıyorum. sabah 8den akşam 8e evde kanguruyla dolaşıyordum ve hep açmış gibi aranıyordu. sonra öğrendim ki gazı olan cocuk aranırmış. bi an önce emziğe alıştırmaya çalış arkadaşım. aç olduğundan aranmıyo. ya da bebişin parmağını ağzına sok. emme hissini de doyuma ulaştırmak gerekirmiş. benimki artık 120cc içiyor. gündüz 3 saatte 1 veriyorum, gece iyi uyuyor. damla olarak da colinox kullanıyorum. sabah 5 damla akşam 5 damla.saatli veriyorum.
canım özel hastane ya para lazım herhalde :) 1 yaşına kadar her ay getir dedi
siz kendiniz mi gittiniz devlete ? nerden biliyordunuz 2ay iken işitme testi yapılacağını
bize kimse bişey demedi
NAGIHANN SENIN IŞ KOTUYMUS INSALLAH GECMEZ BEBEGINE SENDE IYI OLURSUN....
canım peki 3 saate kadar nasıl dayandı bebişin,benimkisi eldivenini yalayıp duruyor çığlık çığlığa hep,peki ilk 3 saate çıkardıktan sonra alıştımı 3 saat olayına yoksa bir kaç gün sürdü mü.seninki gece ve gündüz ne kadar uyuyor,benimki ilk kez iki gündür gece 2.5-3 saat uyudu,inşallah faydası olmuştur bu saatleri uzatmak.ben colinox kullandım hiç bir faydasını görmedim,nurse h.kullandım,zinco kullandım,om-x kullaqndım hiç biri yaramadı.ama inşallah şu mama saatlerini uzatabilirimde faydasını görürüm,kolikli bebek çok zor,onu öle kıvranırken görmeye dayanamıyorum,o ağladıkça bende ağlıyorum zaten sulu gözdüm artık iyice koyverdim gitti.allahım düşmanımın başına kolikli bebek vermesin....