- 6 Şubat 2025
- 89
- 24
- 3
- 34
Testlerden belli gerçi pozitifYaptırdım canım daha cıkmadı

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Testlerden belli gerçi pozitifYaptırdım canım daha cıkmadı
Ay deme kızHeh tam anlatmak isteğimi söyledin çökelek tarzı
4 gün kala teste başla sen inş silik çıkarAy deme kızhıc takılmıcam derken bukdr cok olması beni üzüyor. İnanılmaz geliyor ya gecen aylara cok diyordum.onlar azmıs. Hayırlısı artk
![]()
Maşallah annecim burdayim diyortebrikler kuzum ekim annesi oldun
![]()
Bazen üstüne adet oluyormuş belki adete yakın yumurta olustu o zaman tuttu belki rahim duvarı çok çok kalındı gerekli olandan fazlası adet gibi döküldü doktorda muayene ol bence Rabbım gönlündekini versin saglikla isteyen bizlerede versin inşallah![]()
Kızlar benim sonucum cıktı 980 yarına randevu aldım bakalım inşallah hayırlısı neyse o olsun inşallahNiye canım bir sorun mu oldu
980 çıktı canım inşallah sağlıklıdır yarın doktora gidicem bakalımTestlerden belli gerçi pozitif![]()
Ahhh maşallah sağlıkla kucağına al inşallah980 çıktı canım inşallah sağlıklıdır yarın doktora gidicem bakalım![]()
Amin canım inşallahAhhh maşallah sağlıkla kucağına al inşallah![]()
Maşallah adetin kac gun geçmisti canim tebriklerKızlar benim sonucum cıktı 980 yarına randevu aldım bakalım inşallah hayırlısı neyse o olsun inşallah
Maşallah sağlıkla ilerlesin inşallah kucaginizada alinKızlar benim sonucum cıktı 980 yarına randevu aldım bakalım inşallah hayırlısı neyse o olsun inşallah
Maşallah canım çok güzelKızlar benim sonucum cıktı 980 yarına randevu aldım bakalım inşallah hayırlısı neyse o olsun inşallah
Canım benim çok karışık 20 ocakta regl oldum ama üstüne görme oldu galibaMaşallah adetin kac gun geçmisti canim tebrikler![]()
Olabilir cnm hayirlisi olsunCanım benim çok karışık 20 ocakta regl oldum ama üstüne görme oldu galiba
Aminn canımm hepimize inşallah sağlıklı bi bebek nasip etsinMaşallah sağlıkla ilerlesin inşallah kucaginizada alinbanada dua edermisin Rabbım sağlıkla versin isteyen herkese
![]()
Gerçekten şoktayım canım sonucu görünce titremeye başladım kesinlikle öyle canım sen de duamdasın inşallah hayırlı haber alırsın sonuc bekliyosun galiba mesajlarda öyle okudumMaşallah canım çok güzelhayırlı olsun. Doktorların nerdeyse imkansız dediği bir şeyi yaşadın. Hamilelik çok mucizevi ve herkeste bambaşka olan bi deneyim gerçekten sende görmüş olduk
![]()
Evet canım benim de yarın çıkacak inşallah sonucumAminn canımm hepimize inşallah sağlıklı bi bebek nasip etsin
Gerçekten şoktayım canım sonucu görünce titremeye başladım kesinlikle öyle canım sen de duamdasın inşallah hayırlı haber alırsın sonuc bekliyosun galiba mesajlarda öyle okudum
İnşallah hayırlı haber alırsın canım haber et sen deEvet canım benim de yarın çıkacak inşallah sonucum
Ben de beyaz akıntı yok maalesef. Çoğu kişi hamilelik belirtisi olarak söylemiş. Benim şeffaf su gibi akıntı geliyor. Diğer aylardan farklı olarak da yaklaşık 1 haftadır inanılmaz bi şişkinlik ve kabızlık durumu varHeh tam anlatmak isteğimi söyledin çökelek tarzı
Gözün aydın canım sağlıkla kucagına al ınsAllahİnşallah hayırlı haber alırsın canım haber et sen de![]()
Amin canımmm darısı başına inşallahGözün aydın canım sağlıkla kucagına al ınsAllah