• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2025 Ocak Şubat Mart Gebelik Planlayanlar Hadi Buyrun 😊 🤲🐣

Maşallah annecim burdayim diyor 🌸tebrikler kuzum ekim annesi oldun💜♥️💜
Bazen üstüne adet oluyormuş belki adete yakın yumurta olustu o zaman tuttu belki rahim duvarı çok çok kalındı gerekli olandan fazlası adet gibi döküldü doktorda muayene ol bence Rabbım gönlündekini versin saglikla isteyen bizlerede versin inşallah 🌈
Niye canım bir sorun mu oldu
Kızlar benim sonucum cıktı 980 yarına randevu aldım bakalım inşallah hayırlısı neyse o olsun inşallah

Kızlar enfeksiyonum yok ama arada idrar bastırır gibi yanma oluyor bugün de göğüslerim baya doluydu. Gebelik belirtisi olabilir mi bu yanma durumu

Kızlar benim sonucum cıktı 980 yarına randevu aldım bakalım inşallah hayırlısı neyse o olsun inşallah
Maşallah canım çok güzel 😍 hayırlı olsun. Doktorların nerdeyse imkansız dediği bir şeyi yaşadın. Hamilelik çok mucizevi ve herkeste bambaşka olan bi deneyim gerçekten sende görmüş olduk 😊🫶🏻

Maşallah sağlıkla ilerlesin inşallah kucaginizada alin ❤️ banada dua edermisin Rabbım sağlıkla versin isteyen herkese🌈
Aminn canımm hepimize inşallah sağlıklı bi bebek nasip etsin

Maşallah canım çok güzel 😍 hayırlı olsun. Doktorların nerdeyse imkansız dediği bir şeyi yaşadın. Hamilelik çok mucizevi ve herkeste bambaşka olan bi deneyim gerçekten sende görmüş olduk 😊🫶🏻
Gerçekten şoktayım canım sonucu görünce titremeye başladım kesinlikle öyle canım sen de duamdasın inşallah hayırlı haber alırsın sonuc bekliyosun galiba mesajlarda öyle okudum

Aminn canımm hepimize inşallah sağlıklı bi bebek nasip etsin

Gerçekten şoktayım canım sonucu görünce titremeye başladım kesinlikle öyle canım sen de duamdasın inşallah hayırlı haber alırsın sonuc bekliyosun galiba mesajlarda öyle okudum
Evet canım benim de yarın çıkacak inşallah sonucum

Heh tam anlatmak isteğimi söyledin çökelek tarzı
Ben de beyaz akıntı yok maalesef. Çoğu kişi hamilelik belirtisi olarak söylemiş. Benim şeffaf su gibi akıntı geliyor. Diğer aylardan farklı olarak da yaklaşık 1 haftadır inanılmaz bi şişkinlik ve kabızlık durumu var 😔

Back
X