• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ŞUBAT 2025 TÜP BEBEK SÜRECİNDE OLANLARIN PAYLAŞIM ALANI 🌹

Selamlar ✋ Ben de 18 Şubatta transfer olacağım. Tedavi protokolüm sebebi ile (Rahim duvarımda kalınlaşma vardı o sebeple bir iğne yapıldı ve yaklaşık 4 aydır regl olmuyorum) regl olmadan transfer yapılacak şuan estoferm (Sabah*Öğle*Akşam) , Folibol ve Coraspirin (Kan pıhtılaşması olduğu için) kullanıyorum. 7 ve 12 Şubatta kontrolüm var ve 18 Şubatta da transfer olacak hayırlısıyla. İlk transferim olacak, genetikli tüp bebek yaptık biz toplam 3 opu yaptırdım ve sonunda sağlıklı embriyoyu bulduk şükürler olsun. Beni de listeye ekleyebilirsiniz espressoc espressoc 😍 Hepimize kolaylıkla bu süreçleri atlatmak nasip olsun 🙏
Selamlar ✋ Ben de 18 Şubatta transfer olacağım. Tedavi protokolüm sebebi ile (Rahim duvarımda kalınlaşma vardı o sebeple bir iğne yapıldı ve yaklaşık 4 aydır regl olmuyorum) regl olmadan transfer yapılacak şuan estoferm (Sabah*Öğle*Akşam) , Folibol ve Coraspirin (Kan pıhtılaşması olduğu için) kullanıyorum. 7 ve 12 Şubatta kontrolüm var ve 18 Şubatta da transfer olacak hayırlısıyla. İlk transferim olacak, genetikli tüp bebek yaptık biz toplam 3 opu yaptırdım ve sonunda sağlıklı embriyoyu bulduk şükürler olsun. Beni de listeye ekleyebilirsiniz espressoc espressoc 😍 Hepimize kolaylıkla bu süreçleri atlatmak nasip olsun 🙏

Yeni bir topikle yeniden buradayız. Değerli bilgilerimizi ve tecrübelerimizi buradan paylaşalım 🧡

Bu topikte olumsuz deneyimleri ve kulaktan duyma bilgileri paylaşmak yasak ❌
Edindiğimiz güzel bilgileri önerileri birbirimizle paylaşalım. ♥️
Daha fazla bekletmeden güzel yavrularımıza kavuşalım 🤎 daha önceki topiklerde birbirimize çok kuvvet olduk , bazen beraber üzüldük ağladık bazen beraber mutlu olduk bu topik de hepimize mutluluk getirsin 🩶
Bismillah deyip yeni tablomuzu oluşturalım 🩷
Sürece girecek olan ve süreci devam eden tüm değerli kadınları buraya bekliyorum 🌹

Yeni bir topikle yeniden buradayız. Değerli bilgilerimizi ve tecrübelerimizi buradan paylaşalım 🧡

Daha fazla bekletmeden güzel yavrularımıza kavuşalım 🤎 daha önceki topiklerde birbirimize çok kuvvet olduk , bazen beraber üzüldük ağladık bazen beraber mutlu olduk bu topik de hepimize mutluluk getirsin 🩶
Sürece girecek olan ve süreci devam eden tüm değerli kadınları buraya bekliyorum 🌹

Nickbaşlama tarihikaçıncı deneme ?Sonuç :nazar:
@Karendila8 Ocak(transfer)3
@payni23 Ocak2
@Anneolmayolundayim28 ocak4
@Semsem2115 Ocak test4
@Ahsenulvera30 Aralık1
@OLENA MIRA9 ocak1
@Mile28 ocak
@akbs24 Ocak
@Betbetul8 Şubat
@59var20 Şubat
duygusal biranne duygusal biranne 30 ocak
@canmay1 Şubat1
L Lotus3801 10 Şubat
@minosetplusssss4 Şubat3

@payni23 Ocak2
@Semsem2115 Ocak test4
@Ahsenulvera30 Aralık1
@OLENA MIRA9 ocak1
@Mile28 ocak
@akbs24 Ocak
@Betbetul8 Şubat
@59var20 Şubat
@canmay1 Şubat1
L Lotus3801 10 Şubat
@minosetplusssss4 Şubat3

@payni23 Ocak2
@Semsem2115 Ocak test4
@Ahsenulvera30 Aralık1
@OLENA MIRA9 ocak1
@Mile28 ocak
@akbs24 Ocak
@Betbetul8 Şubat
@59var20 Şubat
@canmay1 Şubat1
L Lotus3801 10 Şubat
@minosetplusssss4 Şubat3
Selamlar benim de bugün yumurta toplama işlemim yapıldi .. tedaviye 10 gün önce başladim.. şimdilik taze transfer olacak.. inşallah sıkıntı çıkmazsa..3. kez denemem olacak.ilkinde özelde oldum ,çift yumurta konuldu maalesef olmadi.sonradan amh düşüklüğü sebebi ile rapor alabiliyordum.aldim devlette denedim .. toplama oldu fakat 5. Güne hiç biri gitmedi.. şimdi bugün yine devlette toplama yani opu işlemim oldu... beklemedeyiz..rabbim tüm bekleyenlere, isteyenlere nasip etsin inşallah 🙏🙏🙏

Son düzenleme:
Merhaba Benm de bu ay ilk tedavim negatifle sonuçlandı ve hemen 2.transfer hazırlığına başladık ara vermeden ikinci transferimi önümüzdeki günlerde olacağım

Umarım pozitifi bu transferde görürsünüz. Bir sorum vardı küçük, bir transfer negatifle sonuçlanınca sonraki dondurulmuş embriyo transferi ne zaman sonra yapılıyor? Ardışık aylarda transfer yapıyorlar mı yoksa birkaç ay geçsin diyorlar mı?
Benim doktorum negatiften snra hemen 3.tedaviye başladı hiç ara vermedim

Transfer öncesi ilişki konusunda hekiminiz uyarıda bulundu mu?

Transfer öncesi ilişki konusunda hekiminiz uyarıda bulundu mu?
Toplama işleminden sonra ilaçların verildiği , ne şekilde kullanmam gerektiğini bildiren kağıt veriyorlar.tabi ki de tedavi sonuçlanana kadar önermiyorlar.
Zaten psikolojik olarak sen de istemiyorsun🙂 yani benim öyle oldu hepsinde ..

Eklentiler

• 1000066247.webp
    1000066247.webp
    22,6 KB · Görüntüleme: 62

@payni23 Ocak2
@Semsem2115 Ocak test4
@Ahsenulvera30 Aralık1
@OLENA MIRA9 ocak1
@Mile28 ocak
@akbs24 Ocak
@Betbetul8 Şubat
@59var20 Şubat
@canmay1 Şubat1
L Lotus3801 10 Şubat
@minosetplusssss4 Şubat3
Merhabaaaaa 🌸 Bahçeci Umut Tüp Bebek’te başladım ben de 2. denemem olacak. İlk denememiz Zeynep Kamil’deydi. Tedaviye 3 Şubat’ta başladık. Hepimizin güzel haberlerini bekliyorum. 🪷💗🌷

Selamlar benim de bugün yumurta toplama işlemim yapıldi .. tedaviye 10 gün önce başladim.. şimdilik taze transfer olacak.. inşallah sıkıntı çıkmazsa..3. kez denemem olacak.ilkinde özelde oldum ,çift yumurta konuldu maalesef olmadi.sonradan amh düşüklüğü sebebi ile rapor alabiliyordum.aldim devlette denedim .. toplama oldu fakat 5. Güne hiç biri gitmedi.. şimdi bugün yine devlette toplama yani opu işlemim oldu... beklemedeyiz..rabbim tüm bekleyenlere, isteyenlere nasip etsin inşallah 🙏🙏🙏
Merhaba hayırlı olsun kaç yumurta toplandı

Merhabaaaaa 🌸 Bahçeci Umut Tüp Bebek’te başladım ben de 2. denemem olacak. İlk denememiz Zeynep Kamil’deydi. Tedaviye 3 Şubat’ta başladık. Hepimizin güzel haberlerini bekliyorum. 🪷💗🌷
Beni de tabloya ekler misin espressoc espressoc 🪷

Merhaba , ben ilk denemem başarısız
10 şubat tek 6 gün embriyosu transfer olacam
6 gün embriyosu hamile kalanlar var mı?

Son düzenleme:
24 ocak 30 yumurta olduğu söylendi 15 tanesi içi boş 15 tanesi iyi denildi fakat 3.gün 4 embriyo donduruldu 5. gün 3embriyo donduruldu şuan 7 tane dondurulmuş embriyom var transferi 2 kere adet gördükten sonra yapacağını söyledi doktorum mart sonu gibi denk geliyor
Neden iki kere adet dedi dr

Ben de yarın Brtish kıbrıs tüp bebek merkezini arayacağım bakalım
Gelişmeleri kararını paylasirsan sevinirim çok arastirdim kafam karıştı Dr hit ve burası arasında kararsız kaldım Dr hit araştırdım biraz sonra buraya karar verdim Kıbrıs'ta alternatif çok var en iyi bir kactane embriyolar çok önemli laboratuvar önemli burda karar verdim ama yaş var benim 42 bakalım ne olacak

espressoc espressoc Aralık ayına yetişemedim ama şubata geldimmm demiştim sana o zaman yeniden başladığında beraber gün sayarız diye ✨ ben şimdi ikinci regli bekliyorum sonra transfer tarihim belli olacak 💃

Back
X