Kızlar öncelikle hepiniz için olumlu sonuç alabileceğiniz güzel bir süreç olsun inşallah

Ben de Kasım ayında transfer olmuştum. 3 saatlik mesafede şehirdışında idi
tüp bebek merkezimiz. Biz transfer günü 1 saat dinlendikten sonra aynı gün eve dönüş için yola çıktık. Hiçbir sakınca görmedi doktorum.
Bizi yollarken de “Senden tek bir ricam var, bugün eve gidince dinlen, ama yarın itibari ile lütfen rutinlerine dön. Ağır iş yap demiyorum, ama sakın hareketsiz kalma, sürekli yatma. Yemeğini yap, dışarı çık otur vs. Kan akışı bu süreç için çok önemli. Sürekli yatarsan kan akışını yavaşlatmış oluruz ve tutunmayı zorlaştırırız.” demişti. Ben de aynen öyle yaptım. Sonuca kadar ağır iş yapmadım evet ama kahvaltı hazırladım, yemek yaptım, alışverişe çıktım, arkadaşıma kahve içmeye gittim vs.
Yani demem o ki, en doğru yönlendirmeyi tabii ki doktorunuz yapacaktır ama genel olarak aldığım kanıya göre bu süreçte kan akışına önem veriyorlar tutunma için.
Çok şükür biz 10. günde kanda pozitifi gördük, şimdi 15 haftalık olduk bile
Bir de eklemek istiyorum: Transfer sonrası sonucu öğrenene kadarki süreçte herkes belirti sayacaktır. Ama belirti yaşamayan arkadaşlarım, lütfen endişelenmeyin. Zira bende ne kasık ağrısı, ne meme hassasiyeti, ne yerleşme lekelenmesi, hiç ama hiç belirti olmadı. Tabii ki endişelenmedim değildi, ama hiç gerek yokmuş. Hiç belirti olmadan da oluyormuş. Yeter ki inanın.
Hepiniz için umarım en doğru zamanda pozitifi görmek nasip olur. Ardından da hepimiz için umarım sağlıkla kucağımıza alabilmek nasip olur