• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ŞUBAT 2025 TÜP BEBEK SÜRECİNDE OLANLARIN PAYLAŞIM ALANI 🌹

Amin inşallah Allah razı olsun ama sonuc ne kadar iyi gelirse gelsin insanda hep bı korku oluyor 10 gün sonra kese görcez ama o güne kadar birkere daha test yaparım gibi
ayy gerçekten çok zor Allahım hepimize sabır versin güzell sağlıklı pozitifler görelimm inşallah seninde çokmgüzel olsunn güzel devam etsin canmm valla bndede belirti hiç yoktu dün ve bugün sol kasığımda batma ve böyle seğirme oluyor arar şimdide korkmaya başladım bişeymi oluyo diyee gerçekten çok zor benmde yarın transfer hariç 9. Günüm bende kan vermeyi düşünüyorum ondan sordum canm

ayy gerçekten çok zor Allahım hepimize sabır versin güzell sağlıklı pozitifler görelimm inşallah seninde çokmgüzel olsunn güzel devam etsin canmm valla bndede belirti hiç yoktu dün ve bugün sol kasığımda batma ve böyle seğirme oluyor arar şimdide korkmaya başladım bişeymi oluyo diyee gerçekten çok zor benmde yarın transfer hariç 9. Günüm bende kan vermeyi düşünüyorum ondan sordum canm
Anladım canım Rabbim hepimizin gönlüne göre versin inşaallah. Eğer verirsen bizede yaz

kendi doktorunuza yazdınız da onlar mı negatif dediler size? daha test gününüze var artış olmayacağına nasıl kanaat getirdiler acaba?
Kendi doktoruma dedim gununu bekle su an anlamsiz dedi 5. Gunde yaptima ama 6. Gunxe yaptigima sormadim internette bikac dr ye sordum ikitane ust uste negatif cikti hic artis olmadi diye onlarda negatif yazdi illakinartis olurmus

Kendi doktoruma dedim gununu bekle su an anlamsiz dedi 5. Gunde yaptima ama 6. Gunxe yaptigima sormadim internette bikac dr ye sordum ikitane ust uste negatif cikti hic artis olmadi diye onlarda negatif yazdi illakinartis olurmus
keşke bu kadar irdelemeseydin canım çok haklısın merak ediyorsun ama hem çok erken test için hem de içine vesvese doldurmuş oluyorsun gününde kan ver bence en güzeli o olur 🙏😊

Allah yardımcınız olsun. Belki aldırmamak daha iyi olur ben doktorların şunu yapmalıyız bunu yapmalıyız diye diye rahmime müdahale ettikleri için mahvoldum. Şimdiki aklım olsaydı kendi haline bırakırdım herşeyi. Enazından sağlıklı regl oluyordum... şimdi öyle eskiden inanmadığım geleneksel yöntemlerden umut ediyorum
Tabi haklısınız tam olarak bilemeyiz ne iyidir ama benim iki kez dış gebelik oldu ya artık yüksek risk bir de benim düşük var iki tane. Tam onun sebebini bulalım halledelim derken başıma bir de bu çıktı yani inanın bilmiyorum ne yapmak lazım nasıl yapmak lazım

Tabi haklısınız tam olarak bilemeyiz ne iyidir ama benim iki kez dış gebelik oldu ya artık yüksek risk bir de benim düşük var iki tane. Tam onun sebebini bulalım halledelim derken başıma bir de bu çıktı yani inanın bilmiyorum ne yapmak lazım nasıl yapmak lazım
Benim size tavsiyem eğer çok şart değilse hiç bir operasyon geçirmeyin.

keşke bu kadar irdelemeseydin canım çok haklısın merak ediyorsun ama hem çok erken test için hem de içine vesvese doldurmuş oluyorsun gününde kan ver bence en güzeli o olur 🙏😊
Bugun beni dogurtan perinatologada sordum degerin yukselmez dedi hayirlisi bursada yasiyorum birkere daha burada deneyip sonra sisli memorial a gitmek istiyorum. Bursa icin önerisi olan var mi

Bugun beni dogurtan perinatologada sordum degerin yukselmez dedi hayirlisi bursada yasiyorum birkere daha burada deneyip sonra sisli memorial a gitmek istiyorum. Bursa icin önerisi olan var mi
Bugun 8. Gun negatif arkadaslar hayirlisi

Kızlar öncelikle hepiniz için olumlu sonuç alabileceğiniz güzel bir süreç olsun inşallah 🙏🏻🤎

Ben de Kasım ayında transfer olmuştum. 3 saatlik mesafede şehirdışında idi tüp bebek merkezimiz. Biz transfer günü 1 saat dinlendikten sonra aynı gün eve dönüş için yola çıktık. Hiçbir sakınca görmedi doktorum.

Bizi yollarken de “Senden tek bir ricam var, bugün eve gidince dinlen, ama yarın itibari ile lütfen rutinlerine dön. Ağır iş yap demiyorum, ama sakın hareketsiz kalma, sürekli yatma. Yemeğini yap, dışarı çık otur vs. Kan akışı bu süreç için çok önemli. Sürekli yatarsan kan akışını yavaşlatmış oluruz ve tutunmayı zorlaştırırız.” demişti. Ben de aynen öyle yaptım. Sonuca kadar ağır iş yapmadım evet ama kahvaltı hazırladım, yemek yaptım, alışverişe çıktım, arkadaşıma kahve içmeye gittim vs.

Yani demem o ki, en doğru yönlendirmeyi tabii ki doktorunuz yapacaktır ama genel olarak aldığım kanıya göre bu süreçte kan akışına önem veriyorlar tutunma için.

Çok şükür biz 10. günde kanda pozitifi gördük, şimdi 15 haftalık olduk bile 🤎

Bir de eklemek istiyorum: Transfer sonrası sonucu öğrenene kadarki süreçte herkes belirti sayacaktır. Ama belirti yaşamayan arkadaşlarım, lütfen endişelenmeyin. Zira bende ne kasık ağrısı, ne meme hassasiyeti, ne yerleşme lekelenmesi, hiç ama hiç belirti olmadı. Tabii ki endişelenmedim değildi, ama hiç gerek yokmuş. Hiç belirti olmadan da oluyormuş. Yeter ki inanın.

Hepiniz için umarım en doğru zamanda pozitifi görmek nasip olur. Ardından da hepimiz için umarım sağlıkla kucağımıza alabilmek nasip olur 🙏🏻🤎
Şehirdışında tüp bebek süreci nasıl yürüdü biz Konyadayız İstanbul’da düşünüyoruz ama ne zaman orada olmamız lazım

Benim Şubat ayı transferim negatif sonuçlandı. Doktorum rahim şekil bozukluğu (T şeklinde rahim) için regl bitimine histereskopi ameliyatı planladı. 11 martta ameliyatımı oldum. İlk gün ameliyattan ilk çıktığımda zordu sonrası hiç ameliyat olmamışım gibi. 2 ay sonra yeniden transfer planlayacağız 2 ayda rahimin kendini toparlamasını iyileşmeni bekleyeceğiz dedi. İyileşme sürecindeyim nisan reglini boş geçip mayıs reglinde ikiz bebeklerimi transfer edicez inşallah. Mayıs topikte görüşmek üzere hepinize bol şans ve güzel haberler diliyorum 🐰🥰

Back
X