• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

röntgen lafını duyunca ağlıycaktım ben sadece usg yapılcak sanıyordum
karşılaştırma yapıcaz dediler
radyasyon alıcak ama dedim bebekler için dozu düşürcez dedi dr

nagihan usg den önce röntgen çekmedilerse çekmezler

benim bebeğimde kolikli ne yapsam durmuyor hep ağlıyor insanın sinirleri bozuluyor artık.allahım kurtarsın.nurse,zinco,colinox,om-x denemediğimiz bir sab kaldı,diğerleri bi işe yaramadı.ve bebeğim altını değitirirken bile bas bas,bide sütüm kesildiği için mamaya devam ediyoruz,ama mamayı 2-3saate çıkaramıyorum,hep ağlıyopr,yarımsaatte bir mama emiyor,ne yapcam bilmiyorum.ne aYAKTA SALLANIYOR NE UYUYOPR....

Canım,bu gazların büyükbir bölümü mama yüzünden oluyor,birde sen yarım saatte bir mama veriyorsun ya o çocuğu mahfeder.Sakın üç saatten önce verme.
Aç olduğo için değil gaz sancısı yüzünden emme ihtiyacı duyuordur,emziğe alıştırmaya çalış o zaman biraz rahatlar.Ayrıca sıcak su torbası gerçekten işe yarıyor ayağını altıan poposunun altına koyabilirsin.
Geçmiş olsun canım.

arkadaşlar sizin bebeklerinizinde ağızları acıyormu benimkinin 4...5 gündür acıyor nbirazda o yüzden uyumuyor sürekli ağzını açıyor elini ssokuyor kaşıyor dr karbonatlı su yap sür dedi sonrada kazı diyor nasıl kazıyasyım ben zaten zor sürüyorum

Canım geçmiş olsun,benimde en büyük korkum bu pamukçuk gerçeten acı veriyormuş bebişlere.

Nagiş valla bazen ben belkliyorum kendi susuun diye. Almyoerum kucagıma. Drsnin kokunu biliyor dedi.emziğine nutelladan ecik değdiriyorum cop cop emip uyuyo hanım. şimdiden baslaık. Oy oyyyy. şimdiannemde. Sagdım süt içiyo hanım

Bende almayayım diyorum kucağıma ama katılıncaya kadar ağlıyor eşşek sıpası,bende reçele batıra batıra alıştırdım emziğe uyuynca kendiliğinden bırakıyor ama çok işe yaradı gerçekten.

bugün yazılanlara baktımda herkesin bebeği kudurmuş tabi annelerde ,
biz bu gün hiç durmadık benden başkasında durmuyor ben alınca kucağıma hemen ağıt bir müddet kesiliyor
halıları serecem kız bıramıyorki serim birde başıma boya çıkardım işim çok anlayacağınız öğlen yıkanan çamaşırları anca serebildim iyce pasaklı olduk :37:

Evet canım yaa iki gündür mahfolmuş durumdayım,sürekli ağlıyor gaz sancısı değ yüzünden değil ama sebepsiz bir ağlama Allahım çıldıracağım yaaa.
Kolay gelsin sanada canım bebekle boya işi bi arada senin için zor oacak

bizim babada tak diye söyleniyor kendisini tanıycak diyorum
elleriyle kıyafetini felan tutuyor tutmayı öğrensin
ellerini birleştiriyor
sanmam geçer kalmadı bişey mihri daha iyi bilir tecrübeli :)))))))

gelişimi daha iyi oluyomuş takmadığın zaman ben doğduğunda beri takmıyorum şimdi hiç taktırmıyo:64::64:

Back