Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
biraz bastıracakmışsın hemşire demişti o beyaz şeylerin kazınması gerekiyormuşyok dağılmıyor yutmasınada izin vermiyorum değirip çekiyorum
bezle hafif bastırarak siliceksin o şekilde kazınırmışdr bana karbonatı sürdükten sonra biraz bekle kazı dedi nasıl kazınırki
benim bebeğimde kolikli ne yapsam durmuyor hep ağlıyor insanın sinirleri bozuluyor artık.allahım kurtarsın.nurse,zinco,colinox,om-x denemediğimiz bir sab kaldı,diğerleri bi işe yaramadı.ve bebeğim altını değitirirken bile bas bas,bide sütüm kesildiği için mamaya devam ediyoruz,ama mamayı 2-3saate çıkaramıyorum,hep ağlıyopr,yarımsaatte bir mama emiyor,ne yapcam bilmiyorum.ne aYAKTA SALLANIYOR NE UYUYOPR....
arkadaşlar sizin bebeklerinizinde ağızları acıyormu benimkinin 4...5 gündür acıyor nbirazda o yüzden uyumuyor sürekli ağzını açıyor elini ssokuyor kaşıyor dr karbonatlı su yap sür dedi sonrada kazı diyor nasıl kazıyasyım ben zaten zor sürüyorum
Nagiş valla bazen ben belkliyorum kendi susuun diye. Almyoerum kucagıma. Drsnin kokunu biliyor dedi.emziğine nutelladan ecik değdiriyorum cop cop emip uyuyo hanım. şimdiden baslaık. Oy oyyyy. şimdiannemde. Sagdım süt içiyo hanım
bugün yazılanlara baktımda herkesin bebeği kudurmuş tabi annelerde ,
biz bu gün hiç durmadık benden başkasında durmuyor ben alınca kucağıma hemen ağıt bir müddet kesiliyor
halıları serecem kız bıramıyorki serim birde başıma boya çıkardım işim çok anlayacağınız öğlen yıkanan çamaşırları anca serebildim iyce pasaklı olduk![]()
tam uyuttum dedim 5 dak geçmedi açtı gözleri bakıyor şimdi
bizim babada tak diye söyleniyor kendisini tanıycak diyorum
elleriyle kıyafetini felan tutuyor tutmayı öğrensin
ellerini birleştiriyor
sanmam geçer kalmadı bişey mihri daha iyi bilir tecrübeli :)))))))
bende takmak istemiyorum tanısın dokunsun diye babası kızıyor bana çizince bişey olmuyormu
tırnak izi geçmez diyorlar