canım peki 3 saate kadar nasıl dayandı bebişin,benimkisi eldivenini yalayıp duruyor çığlık çığlığa hep,peki ilk 3 saate çıkardıktan sonra alıştımı 3 saat olayına yoksa bir kaç gün sürdü mü.seninki gece ve gündüz ne kadar uyuyor,benimki ilk kez iki gündür gece 2.5-3 saat uyudu,inşallah faydası olmuştur bu saatleri uzatmak.ben colinox kullandım hiç bir faydasını görmedim,nurse h.kullandım,zinco kullandım,om-x kullaqndım hiç biri yaramadı.ama inşallah şu mama saatlerini uzatabilirimde faydasını görürüm,kolikli bebek çok zor,onu öle kıvranırken görmeye dayanamıyorum,o ağladıkça bende ağlıyorum zaten sulu gözdüm artık iyice koyverdim gitti.allahım düşmanımın başına kolikli bebek vermesin....
Allah yardımcın olsun.benim sütüm çok az. bi sağışta 20-30cc ancak geliyo. çok ağlarsa göğsüme tutuyordum.emzik veriyordum,almıyordu ama elimle tutuyordum uykuya girene kadar. ayağımda sallıyorum.güneşe çıkarıyordum hemen uyuyordu.ama en güzeli kanguru. çok işime yaradı. colinoxa başladıktan sonra epey azaldı sorunumuz. şimdi ayağımda sallıyorum uyuyo.
akşam4ten 8e kadar uyumuyor,o saatlerde huysuz oluyor. o saatlerde 2 kere 120cc veriyorum. çok uykusuz kaldığı için. 8de uyuduktan sonra gece 2de kalkıyor.yiyor yatıyor bi daha sabah6da uyanıyor. sonra 10a kadar filan uyumuyor.biraz dengesiz uyku saatleri ama napıyım. şu gaz illeti bitsin düzene girer evelallah.gece uyuyor ama çok şükür