• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

sizin orası kaliriferlidir her odanın ısısı aynıdır ondan üşümez burada pek kullanılmaz klima ile ısınıyoruz o yüzden banyo yaptırdıktan sonra oda değiştirirse üşür o yüzden gündüz yaptırıyorum güneşin geldiği yerede yatırıyorum sıcacık oluyor kuzucuk :89:

kalalüferli ama ben daha yakmıyorum ufoyla duruyoruz yatak odasından çıkmıyorum ufoda orda eşim tv yide odaya kurdu 3 tane televizyon var evde 3de uydu birini yatak odasına kurdu oyüzden üşütecek bişey yok canım

bende takmak istemiyorum tanısın dokunsun diye babası kızıyor bana çizince bişey olmuyormu
tırnak izi geçmez diyorlar

bizim babada tak diye söyleniyor kendisini tanıycak diyorum
elleriyle kıyafetini felan tutuyor tutmayı öğrensin
ellerini birleştiriyor
sanmam geçer kalmadı bişey mihri daha iyi bilir tecrübeli :)))))))

kalalüferli ama ben daha yakmıyorum ufoyla duruyoruz yatak odasından çıkmıyorum ufoda orda eşim tv yide odaya kurdu 3 tane televizyon var evde 3de uydu birini yatak odasına kurdu oyüzden üşütecek bişey yok canım
bizim burada daha yazlıkla geziyoruz akşamları biraz soğuk oluyor soba yakılacak hava yok

mihri sen tecrübelisin benim kızımın ağzı acıyor karbonatlı suyap sür dedii dr yapıyorum ama neyapsam geçer yaaaa sizinkilerde varmı beyaz ağzının içi damakları şişmişdilini çıkartıp duruyor sürekli meme iyi geliyor galiba onla uyuyor artık çıkınca ağlıyor

sizin orası kaliriferlidir her odanın ısısı aynıdır ondan üşümez burada pek kullanılmaz klima ile ısınıyoruz o yüzden banyo yaptırdıktan sonra oda değiştirirse üşür o yüzden gündüz yaptırıyorum güneşin geldiği yerede yatırıyorum sıcacık oluyor kuzucuk :89:
mihri sıcak su torbası koyuyorum ben
daha bişey yakmaya başlamadık evde...hava soğuyunca bebeği öyle ısıtıyorum..
bi güzel mayışıp uyuyo

mihri msj attıktan sonraki gün yaptı oğlum kaakasını...hemde fazlasıyla

gerek kalmadı sandım dra gitmeye diyodum.. ama bekliycem biraz daha

kalça çıkığı için muayeneye bayramdan sonra götürürüm sanırım

sen nasıl siliyorsun ağzını açmıyor ben peçeteyi sarıyorum uzunlamasına ıslayıp ağzına sokuyor yapabildiğim yerleri yapıyorum emiyor paçateyi suyuda içiyor banada akıl varsene nasıl yapıyorsan
peçete derken kağıt olanlardan değir inşallah ben temiz ağız beziyle karbonatlı suya batırıp bastırarak siliyorum biraz zor oluyor ama mecburen ağlıyarak siliyoruz

kalça çıkığı muanesi çok acı veriyor benim kızım çok ağladı hazırlıklı ol yuse acıtıyorlar dr lar çok çığırdı

bende dün fitili koydum popsuna çıkaramadı kuzucuk popsu kıp kırmızı oldu yavrumun
kalça çıkğınıda sordum gerek varsa röngen çekilir dedi muayene etti birşeyi yok dedi dr

peçete derken kağıt olanlardan değir inşallah ben temiz ağız beziyle karbonatlı suya batırıp bastırarak siliyorum biraz zor oluyor ama mecburen ağlıyarak siliyoruz

malesef kağıt olanlardan ay ben nasıl atlarım bir sürü ağız bezimiz var kafa kalmadı dün evde dolanıyorum bu çocuğun ağzını neyle silsem diye
he bide çokmu yapıyorsun suyu yoksa sildiğin kadarmı tazemi ben taze yapıyorm
dr bana 1 çaybardağına 1 çay kaşığı karbonat dedi

malesef kağıt olanlardan ay ben nasıl atlarım bir sürü ağız bezimiz var kafa kalmadı dün evde dolanıyorum bu çocuğun ağzını neyle silsem diye
he bide çokmu yapıyorsun suyu yoksa sildiğin kadarmı tazemi ben taze yapıyorm
dr bana 1 çaybardağına 1 çay kaşığı karbonat dedi
inanmıyorum sana peçete dağılır yutar allah göstermesin

kalça çıkığı muanesi çok acı veriyor benim kızım çok ağladı hazırlıklı ol yuse acıtıyorlar dr lar çok çığırdı

benim kızım dün usg de ağlamadı meraklı meraklı tavanı inceledi ama çok kıpırdadı
malesef röntgen çektiler onda çok ağladı bacaklarına felan bastırınca babasıyla kötü olduk

benim kızım dün usg de ağlamadı meraklı meraklı tavanı inceledi ama çok kıpırdadı
malesef röntgen çektiler onda çok ağladı bacaklarına felan bastırınca babasıyla kötü olduk

evet bastırıyorlar bizimkinide bastırdılar çocuğum bi çığlık attı
şimdi rontkendedemi bastıracaklar inanmıyorum yaptırmam ki bende

Back