- 15 Mart 2022
- 153
- 81
- 28
- 29
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bendende 23 yumurta toplandı öncesinde sanki 6 aylik falan hamile gibiydim sonrasında da neredeyse sizinle aynı sorunları yaşadım4 üstü pcos onda boş çıkıyormuş sanırım 22 yumurta 20 si toplandı 20 side döllendi. Ben bırak ohss yi ölüyordum neredeyse mide bulantısı baş dönmesi oturup ağladım kaç kere ben bir daha bunu yaşayamam diye eşime hele toplanmadan bir ağrı bir ağrı yumurta çoktu gezemiyordum oturamıyorum çok zor oldu
O transfer olmayabilir ya bence son kontrol olabilir hangi hastane sizin bir de neresiAralıkta yumurta toplama işlemi oldu bir adet dinlendirildim ikinci adetim pazartesiydi gittim estrofen coraspirim verdi Şubat 4 de gel söyledi
Çok geçmiş olsun canım bende şişlik olmadı ama ağrı çok oldu. Şimdi durum ne transfer oldunuz muBendende 23 yumurta toplandı öncesinde sanki 6 aylik falan hamile gibiydim sonrasında da neredeyse sizinle aynı sorunları yaşadım
Kâğıtta derkenKağıtta
Yok daha ilk adetim oldum 1 buçuk ay sonra falan olur transferimÇok geçmiş olsun canım bende şişlik olmadı ama ağrı çok oldu. Şimdi durum ne transfer oldunuz mu
Hakkınızda hayırlısı olsun inşallah Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsinYok daha ilk adetim oldum 1 buçuk ay sonra falan olur transferim
Amin Allah hepimize nasip etsin inşallahHakkınızda hayırlısı olsun inşallah Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin