• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ŞUBAT 2025 TÜP BEBEK SÜRECİNDE OLANLARIN PAYLAŞIM ALANI 🌹

Bende gaz problemi Opu'dan sonra olmuştu. Ve inanılmaz sancılı günlerdi. Karnım şiştikçe rahime baskı yapıyordu ve ağrımı arttırıyordu. Transferden sonrada mı oluyor gaz ?
Benim transferlerden sonra gaz olmadı hiç. Kişiden kişiye değişir sanırım bu. Bendede hsg sonrası olmuştu mesela 🙈

Merhabalar rabbim inşallah tez zamanda hayırlısıyla kolaylıkla sağlıklı evlatlarımızı nasip etsin bizlere. Ben de 28 ocakta yumurta toplama olmuştu 9 adet yumurta toplandı 8 ine işlem yapılmış. Bugün 4. Gün aradılar 7 tanesi döllenmiş ve gelişimi devam ediyor 3 tanesi iyi 4 tanesi orta kalite dendi yarın tekrar arayacaklar. Bende adeti bekliyorum siz yaklaşık kaç gün sonra oldunuz bana histeroskopi ameliyatı yapılacakmış rahimde polip görüldüğü için sonraki adetten sonrada transfer inşallah
selamlar hayırlı olsun, pgtye gönderdiniz mi?

Ben de de gaz problemi var Salı günü oldum transfer belirti yok henüz
Zaten tutunma için ilk beş gün geçmesi gerekiyormuş şimdi belirti için erken daha. Yerleşme kanaması vs de 6. Günden itibaren oluyormuş . İnşallah bu beş günde yerleşiyordur bebişlerimiz . Karnımda şişlik var gazdan dolayı sanırım. Ödem atıcı vs hiçbir şey kullanamadığımdan öyle duruyorum. Dün doktoruma yazdım bu gaz normal mi diye normal olabilir dedi

inşallah bebişleriniz tutunuyordur kızlar rabbim sağlıkla nasip etsin bende pazartesi olcam bakalım gün yaklaştıkça heycan basıyor aslında ilk transferim değil insanın elinde olmuyor buarada kızlar biliyorum herkesin tedavisi kendine özel ama ben sanki baya fazla ilaç kullanıyorum sizde de öyle mi acaba merak ettim?

inşallah bebişleriniz tutunuyordur kızlar rabbim sağlıkla nasip etsin bende pazartesi olcam bakalım gün yaklaştıkça heycan basıyor aslında ilk transferim değil insanın elinde olmuyor buarada kızlar biliyorum herkesin tedavisi kendine özel ama ben sanki baya fazla ilaç kullanıyorum sizde de öyle mi acaba merak ettim?
Ben opudan sonra adet oldum kontrole gittim orda bir sürü ilaç başlanmıştı. Transferden önce 8-9 tane ilac vardı vitamin dahil. Transfer sonrası azalttılar 3 hap bir iğneylr devam ediyoruz. Birde vitaminlerim var

arkadaşlar merhaba,

kulübe yeni katıldım sırf bu topic için :)

2 senedir çocuk sahibi olabilmek için uğraşıyoruz, eşimde de bende de bilinen bir sorun yok. 1 kere gebelik oluştu 6. haftada düşükle sonuçlandı. sebepsiz infertilite nedeniyle tüp bebeğe yönlendirildik. aralık ayı başında bahçeci fulya kliniğinde Özkan beyle başladım tedaviye ve doktorumdan çok memnunum. ben çok yumurtalı bir hastayım opu'da 23 yumurta toplandı bunların 17si olsun çıktı ve 16sı döllendi. 16 embriyo da 3. güne gelebildi fakat 5. günde sadece 2 embriyomuz kaldı onlar da 4bb kalite. telefonda embriyologla konuşurken ilk duyduğumda beynimden aşağı kaynar sular dökülmüş gibi oldum ama hemen toparladım nasibimiz böyleymiş, sonuçta ihtiyacımız olan 1 yumurta 1 sperm değil mi :)

çok yumurta toplandığı için rahim dinlendirme yapıldı ocak sonunda 2. reglimi oldum ve kontrole gittim estrofem ve corasprine başladık dün de ikinci kontrolle beraber prolutex iğne ve progestan fitile başladım bunların dışında doktorum 2 adet vitamin takviyesi ekledi içinde yok yok :)

10 şubat pazartesi transferimiz olacak, bu bizim ilk denememiz. Allah hepimizin sonucunu hayırlı kılsın bizi evlat hasreti ile sınamasın. herkesin sürecinde kolaylıklar dilerim :)

Hayır göndermedim üç embriyom donduruldu histeroskopi ameliyatı olacağım Salı günü inşallah ondan sonra transfer için sanırım beklenilecek. Dualarınızı bekliyorum
inşallah tez zamanda sağ salim kavuşursunuz bebeğinize. memorialda mi olacaksınız ameliyatı, ne kadar istediler?

Merhaba canım, bende de aynı süreç oldu nerdeyse. 21 yumurta toplansı sonuç olarak 5. Güne 2 embriyo oluştu. Biri 4Aa biri 3Bc allah büyük.
4aa transfer edildi. İnşallah sende kucağına alırsın yavrunu
arkadaşlar merhaba,

kulübe yeni katıldım sırf bu topic için :)

2 senedir çocuk sahibi olabilmek için uğraşıyoruz, eşimde de bende de bilinen bir sorun yok. 1 kere gebelik oluştu 6. haftada düşükle sonuçlandı. sebepsiz infertilite nedeniyle tüp bebeğe yönlendirildik. aralık ayı başında bahçeci fulya kliniğinde Özkan beyle başladım tedaviye ve doktorumdan çok memnunum. ben çok yumurtalı bir hastayım opu'da 23 yumurta toplandı bunların 17si olsun çıktı ve 16sı döllendi. 16 embriyo da 3. güne gelebildi fakat 5. günde sadece 2 embriyomuz kaldı onlar da 4bb kalite. telefonda embriyologla konuşurken ilk duyduğumda beynimden aşağı kaynar sular dökülmüş gibi oldum ama hemen toparladım nasibimiz böyleymiş, sonuçta ihtiyacımız olan 1 yumurta 1 sperm değil mi :)

çok yumurta toplandığı için rahim dinlendirme yapıldı ocak sonunda 2. reglimi oldum ve kontrole gittim estrofem ve corasprine başladık dün de ikinci kontrolle beraber prolutex iğne ve progestan fitile başladım bunların dışında doktorum 2 adet vitamin takviyesi ekledi içinde yok yok :)

10 şubat pazartesi transferimiz olacak, bu bizim ilk denememiz. Allah hepimizin sonucunu hayırlı kılsın bizi evlat hasreti ile sınamasın. herkesin sürecinde kolaylıklar dilerim :)

Merhaba canım, bende de aynı süreç oldu nerdeyse. 21 yumurta toplansı sonuç olarak 5. Güne 2 embriyo oluştu. Biri 4Aa biri 3Bc allah büyük.
4aa transfer edildi. İnşallah sende kucağına alırsın yavrunu
yaa aynı gelişmiş gerçekten sürecimiz. tam emin değilim ama sanırım 3. güne kadar gelen embriyo yumurta kalitesi 3'ten 5. güne gelen embriyoyu ise sperm kalitesi belirliyor diye bir yazı okumuştum hastane sayfasında. eşimde varikosel başlangıcı teşhisi konulmuştu ama sperm testinde her şey normal çıktı hatta doktorumuz varikosel ameliyatı yapmak isterlerse sakın yaptırmayın sperm sayınız düşer demişti. o kadar embriyonun 2 günde gelişiminin durmasını ben de anlayamadım. hayırlısını dilemekten başka yapacak bir şeyimiz yok. tek üzüldüğüm nokta o 2 embriyo da tutmazsa sürecin en baştan başlayacak olması. iğneler ilaçlar beni çok etkilemişti yeniden yaşamayı gözüm pek almıyor.

transfer ne zaman yapıldı test gününüz ne zaman? umarım hepimiz pozitif sonucu görürüz allah kucağımızı boş bırakmasın

yaa aynı gelişmiş gerçekten sürecimiz. tam emin değilim ama sanırım 3. güne kadar gelen embriyo yumurta kalitesi 3'ten 5. güne gelen embriyoyu ise sperm kalitesi belirliyor diye bir yazı okumuştum hastane sayfasında. eşimde varikosel başlangıcı teşhisi konulmuştu ama sperm testinde her şey normal çıktı hatta doktorumuz varikosel ameliyatı yapmak isterlerse sakın yaptırmayın sperm sayınız düşer demişti. o kadar embriyonun 2 günde gelişiminin durmasını ben de anlayamadım. hayırlısını dilemekten başka yapacak bir şeyimiz yok. tek üzüldüğüm nokta o 2 embriyo da tutmazsa sürecin en baştan başlayacak olması. iğneler ilaçlar beni çok etkilemişti yeniden yaşamayı gözüm pek almıyor.

transfer ne zaman yapıldı test gününüz ne zaman? umarım hepimiz pozitif sonucu görürüz allah kucağımızı boş bırakmasın
Pazartesi günü transfet oldum. 15 ocak test günüm

Birde yumurta toplamadan sonraki olan ilk adetiniz çok ağrılı geçti mi. Benim şuan karnım şiş ara ara sancım oluyor ve göğüslerimde ağrı var bu normal mi
Karın şişliği ağrı sancı göğüslerde ağrı hatta bacaklarda sızlama bunlar ister istemez oluyor iğneler ilaçlar ve opu derken vücut tepki veriyor sanırım ben yaşadım sonradan normale döndü bol yürüyüş yapmanızı tavsiye ederim şişkinlik daha kısa sürede atılır bol su için antibiyotik ve ilaçların vücuttan atılması için inşallah kolaylıkla atlatırsınız🤲🏻

espressoc espressoc çiçeğim ilk başta çok umutsuz konuşmuştun hatta eşin de istememişti devam etmeyi ama burda seni tekrar gördüğüme çok mutlu oldum ❤️ bu sefer çooook inanıyorum olacağına 🌺 ilk seferdeki tecrübesizliklerden kurtuldun ve şimdi daha korkusuzsun. Sen de inan olur mu🙏🏻 bütün dualarım siz kader arkadaşlarımla 🙏🏻
Merhaba arkadaşlar bende 3 kez tüp bebek tedavisi öldüm malesef olumsuz oldu doktorler hec bir açıklama vermedi 4 kere dondurulmuş embiryosu var 2 tane unları denemek istiyorum İstanbul de iyi hastane doktor araştırıyorum yardımcı olursanız çok sevinirim Allah hepimize hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah 🤲 🤲

Canım üniversite hastanesinde denesen ben öyle yapıyorum şu an maddi olarak çok yormuyor hem de üniversite araştırma hastanesi güzel ilerliyor
Hangi hastahaneye gidiyorsunuz ben çam sakuraya gittim hiç özele gitmeden, tüm tahliller baştan istedi yeni yaptırmıştık başka yerde yapılanı saymadı kendi bünyesinde olmasını istiyorlarmış, ve kontrole gittiğimde randevu aldığım doktor başkaydı baan bakan başka( kız erkek açısından,)

Hangi hastahaneye gidiyorsunuz ben çam sakuraya gittim hiç özele gitmeden, tüm tahliller baştan istedi yeni yaptırmıştık başka yerde yapılanı saymadı kendi bünyesinde olmasını istiyorlarmış, ve kontrole gittiğimde randevu aldığım doktor başkaydı baan bakan başka( kız erkek açısından,)
Ben de tüm tahlilleri orda yapmıştım ama özel Fulya bahçelide soluğu aldım

Back
X