Merhaba ben de ayni durumdayim hatta kirmizi kanama da oldu benim. Kese randevum 10 ocak cumaydi, 7 ocak aksami hafif pembe sonradan kahverengiye donen lekelenmem oldu. Doktoruma haber verdigimde endiselenmememi yerlesme kanamasi oldugunu soyledi. Kafamin rahatlamasi icin kese randevumu Cuma gununden Persembe gunune cektik, 5+2 idim henuz. Kucuk bir kese ve icinde yolk kesesi gorundu, hatta doktorum sayfasina koymak uzere videoya aldi , herhangi bir sorun yok, sevinin dedi. Benim kan grubum b negatif o yuzden kan sulandirici ignem de yapildi. O gun cok mutluyduk bir de benimkisi tup bebek gebeligi, ailelerimiz de dort gozle sonucu bekliyorlardi onlara da olumlu oldugu haberini verdik.
Cuma aksami evde otururken ve tv izlerken bir anda kirmizi kanamam basladi ama pihti vs yoktu sadece adet sancisi gibi sancilar ve ne az ne cok diyebilecegim miktarda kanamam oldu. Tanidik bir perinatologu aradim progestan fitil kullanmiyorsam kullanmaya baslamami ( kullaniyorum tup bebek oldugu icin), zaten kullaniyorsam hemen bir fitil koymami ve istirahat etmemi soyledi. Kisa sure icinde fitili koyunca kanamam kahverengiye dondu. Ertesi gun ultrason muayenesine gittigimizde de keseyi biraz buyumus gorduk, yine hersey yolunda dediler , istirahat etmemi ve kalp atisi randevusunu beklememi soylediler. Belirli bir kanama tarif etti doktorum dusuk kanamasi gibi, yogun, parca dusurmeli bir kanaman olursa mutlaka haber ver kahverengiden hic korkma dedi.