Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ay canım çok üzüldüm bi dahaki ay inşallah güzel haberi alırsın canımKızlar sonucum çıktı negatif maalesef.. üzgünüm
Canım sıkma canını hayırlısı ne zaman ise o zaman gelecek bebişlerimiz inşallahSağ olun destekleriniz için hepinize teşekkür ederim. Bir süre girmem buralara diye düşünüyorum şimdi toparlanma zamanı inşallah
Hayırlısı diye dua etmiştim demek ki zamanı değilmişCanım sıkma canını hayırlısı ne zaman ise o zaman gelecek bebişlerimiz inşallah![]()
Hiç üzülme aşkım daha yeni tanıştı sizin hücreler ilk bebek zor turunur derler hem ben ilk denememizden sonra alerji olmuştum her yerim kabarmıştı kızamık olmuş gibiydim. Benim 9. Ayda olmuştu ilk gebeliğim. Tam gaz çalışmalara devam edin sizKızlar ben elendim. Regl oldum.
Zaten tahmin ediyordum .. dün lekelenmeler vardi ... bu ay ilk denemeydi olmadi![]()
Yaaa hayırlısı olsun cnm biliyorum zor bir süreç ama sakın üzülme hayırlısı de vaktini bekliyorlar en kısa zmanda gelecekler inşallahKızlar sonucum çıktı negatif maalesef.. üzgünüm
Bildiğin regli mi oldun yani yoğunmuydu cok herzaman oldugun gibimiydiCanım benim çok karışık 20 ocakta regl oldum ama üstüne görme oldu galiba
Hayırlısı olsun canım üzülme inşallah bir an önce regli olursun yeni hayırlı bir aya başlarsın ilk baş hayal kırıklığı oluyor ama sonra hemen önündeki sürece adapte oluyorsun Allah hayırlı vakitte nasip etsinSağ olun destekleriniz için hepinize teşekkür ederim. Bir süre girmem buralara diye düşünüyorum şimdi toparlanma zamanı inşallah
Testere dişli Aslan pençesine başladım bende 3 gündür içiyorum sabah akşamKızlar aranızda hayıt tohumu testere dişli aslan pençesi kullanan varmı ben bugün ikisine başladım![]()
Ay hadi İnşallah benim prolaktin yüksek o sebepten içmeye başladım dusuruyormus ben birisini sabah birisini akşam içiyorum. Regle 1 hafta var yumurtlamadan sonra devam ediliyormu bilginiz varmı ben araştırdım 30 gün iciyorlar genelde ama halen soru isareti varTestere dişli Aslan pençesine başladım bende 3 gündür içiyorum sabah akşam
İnşallah faydası olur sizede benimde döngüm uzun pco var o yüzden içiyorum. Benim bildiğim yumurtlamaya kadar içiliyor yani ben öyle yapacağım yumurtlama gördüğüm an bırakırım hamilelik oluşmazsa regl ile beraber başlarım tekrardan diye düşündümAy hadi İnşallah benim prolaktin yüksek o sebepten içmeye başladım dusuruyormus ben birisini sabah birisini akşam içiyorum. Regle 1 hafta var yumurtlamadan sonra devam ediliyormu bilginiz varmı ben araştırdım 30 gün iciyorlar genelde ama halen soru isareti var
İnşallah canım. Toparlanırım birkaç güne. Hayırlısı buymuş demek ki ben de öyle düşünmeye çalışıyorumYaaa hayırlısı olsun cnm biliyorum zor bir süreç ama sakın üzülme hayırlısı de vaktini bekliyorlar en kısa zmanda gelecekler inşallah![]()
Evet regl başlasa biraz daha iyi hissederim diye düşünüyorum. İnşallah kistim büyümemiştir ya da artmamıştırHayırlısı olsun canım üzülme inşallah bir an önce regli olursun yeni hayırlı bir aya başlarsın ilk baş hayal kırıklığı oluyor ama sonra hemen önündeki sürece adapte oluyorsun Allah hayırlı vakitte nasip etsin![]()
Vala oturmakta hiç iyi degil cnm oda cok zor geliyor ona malesef benim eşimde 1.83 ben 162Ya Ne güzel oturmakboyu uzun tolere ediyor demek ki benimki de ders anlatırken cogu zman ayakta çok şükür haftanın 3 günü izinli sonra 2'de falan evde genelde bazen 12 dinlenmeye burada çok vakti var özelde çok yoğundu artı özel dersleri oluyor orada adamı göremiyordum atandığımızda şükrediyorum şimdi
![]()
kız bu arada boy dedin de benim eşim 1. 88 Ben 1.53 hahahahha
Yok cnm bacaklarda degil testislerdeki damar kasma olayı o ama cok ilerlerse bacaktaki damarları çekiliyor gibi ağrı yaşıyorlarCanım Bu arada varikosel durum nasıl bir şey bacaklarda çok damar demek mi sanki eşimin bacaklarında Bir ara bir şeyler var gibiydi birçok kez sivilce falan çıktı bayağı acaba onunla alakalı olabilir mi
Hayırlısı cnm bekle bakalımBekleyeceğim canım çünkü daha çok adet olacak gibiyim
Evet cnm cok cok normal bebek yerleştikce ve rahim gerilip büyüdükçe ağtıların hep olucak hiç endişe etme bnde cok yasadım sonrski aylarda bebek yukarı çıkınca bıraz rahatlıycaksın son 3 aylarda tekrar yasayacaksın bebek indikce tadını çıkarİyi gidiyo kuzum ara ara ağrilarim oluyor ama norml sanirim ilk zmnlr
Ya ne kadar safım bacaklar Ne alaka araştırdım meğersem testiste imiş variküsel durumu![]()
Cnm lütfen kendini sürekli oku ve güzel seyler düşünİnşallah bu kez görürüm bebeği artık rüyamda iyi şeyler görmüyorum
Keske yapmasan cnm test 6 7 kala cok zor çıkması inan kendimizi heder ediyoruz son 4 kala 2 kala yap en azından çnkü varsa bile cıkmayacak bu psikolojiye girme derim bu ay bu hatayı bende yaptım kendime ve artık asla yapmayacagımPeki kızlar yarın 6 günüm var yani kaset testin 5 tane var 3 tane erken gebelik var Ben yine kaset testi bakayım 6-7 gün kala gölge gibi görenler oldu burada sanırım acaba yapsam mı diyorum ya da iki gün daha mı beklesem ya bu ay bu testler bitebilir sıkıntı yok önümüzdeki ay için yeni sipariş veririm adet olursam toplu alırım yine
Vala aşermemi sayılır bilmiyorum bir kere 21. Haftamda annemde kalmıştım hiç unutmam sabah bir uyandım bir meyve adını demeyeyim canın çekmesin nasıl kokuyor burnuma mis gibi sanki yanı başımda biri yiyor öyle böyle kokmadı ama kıştı mevsimide degil bulamadım bende o meyvelisinden dondurmasını bulup dondurma olarak yemiştim sanırım bu aşermeydi ama baskada böyle bişey yaşamadım bende çok merak ederdim hepKızlar aşerme hhangi haftada başlıyor
Rabbim hepimizden razı olsunİnşallah canm Allah razı olsun
Cok degil ama düşük cnm biran önce al kullan cok önemli bir vitamin nekdsr depolarsak okdar iyiKızlar benim Demir seviyemde düşük değil mi doktor bunun için de ilaç yazmadı![]()
Ayy inanırmısın bende bugun rüya gördüm nasıl sevinçle uyandım ohbe sonu da hamileyim diyordum herkeze ben hamileymişim haberim yokmuş diyorum salak gibiydim böyle garip sonra uyandım birdaha uyudum beyaz bir elbise dolabı açıyorum içi nasıl güzel ferah ışıl ışıl böyle bebe mavisi ve beyaz kıyafetler var askıda baktıkca bakoyorum yüzüme yansıyor o ışıklar huzur dolmuştum açınca hep uyuyp uyandım düzenli uyumadım diye gördüm heralde hayır olsunSabah rüyamda gebelik testi yaptığımı ve silik çizgi çıktığını gördüm kızlar sekize doğru uyandım yaptım. 5 dakikada bir şey var gibiydi şimdi kurumuş pek göremiyorum,süresini doldurmaya çalışırken çizgi mi çıkardı acaba. Zaten biraz da yamuk gibi ortada falan bilemedim bahaha
Bu ay ilk defa bende deniyorum 5 gündür sanki benmde yumurtlar hareketlendi gibime geliyor ama bu dogal birsey bir zararı olcsgını düşünmüyorum çörek otu her derde deva derler hayırlısı olsun şifa olsun inşallahBende bu ay çörek otu kürü denedim ama testlerimi böyle olunca korktum bir daha yapmam böyle şeyler sanırım her şey her bünyeye iyi gelmiyor biraz akışına bırakabilsek aslında çok güzel olacakta bırakamıyoruz maalesef
Aynen öyle cnm sende bu güzel duyguyu tadınca anneliği yaşayacaksın inşallahAmin kuzum amin insan anne olunca once evladi aklina geliyor tabi
Rabbim sabirlar versin canim ben istanbulda yasiyorum uzmanlr deprem olck filan diyorlar tarih vermiyrlar tabi ama Allah korusun burda oyle bisey olsa binalar o kdr kotu ki Allah korusun dusunmek bile istemiyorum sonunu![]()
Cok şükür daha iyim ya gecicek güzel günlerde görecegiz inşallahAllah kabul etsin canim Rabbim zorunu kolaylastrsn umarim bu travmayi atlatrsn Rabbim kimseyi boyle sinamasin.![]()
Aminn kuzumm aminnnnAllah'ım bir daha yaşatmasın canım benimAllah'ım bir daha yaşatmasın canım benim
Amin inşallah cnm benim rabbim hayırlısıyla tekrar bu güzel duyguyu nasip eder inşallah bana ve isteyip bekleyen herkeze cnm biz ilk deprem titreyerek geldi gececek diye bekledik sonra durur gibi oldu sonra bir vurdu Allah'ım yer yerinden resmen oynadı bina bir saga bir sola yattı beşik gibi ordan oraya savurdu bizi 5.ci katta oturuyorduk ayakta durmak imkansızzzzdı ve inanılmaz bir uğuldutı bir sesi var kıyamet kopuyor sandık hala o ses beni ürpertiyor dışarda deli gibi bir yağmur fırtınası vardı öyle böyle degil ama baktık duvarlar patlıyor eletrıkler kesildi zindan gibi göz gözü görmüyor sadece camdan dısından mavi garip ışıklar yanıp dönüyordu gökyüznde ve dedim biz bittik buraya kdar ev çöküyor oğluma öyle bir sarılıp çığlık çığlıga ağladımki cocugum kollarımda cırpınıyordu anne diye ona öyle sıkı sıkı sarıldım ki kolları morarmıştı onu birdaha hiç göremeyegim sandım hepCanım çok geçmiş olsun biz bile bukadsr mahvolmuşken birebir yaşayanları düşünemiyorum mevlam tez zmanda eski zamana düzene oturtabilmeyi nasip eylesin en kısa zmandada bebiş nasip etsin o evde ne yaptınız nasıl çıktınız hep yerinize koyduk kendimizi biliyormusnuz napardık diye hep düşündük
Ooo cnm cok kötü degerin ya benimde 10 du 3 kutu gyno Ferro sanol içtm anca 28 oldu suan kaç bilmyorum ama depolar dolana kadar devam dedi doktor ama düşünme demedi hiçbir şekilde sen genede dene ama hem Yemen'e dikkat et hemde ilacını sakın ihmal etme bnce sana damardan takviye vermesi lazımdı5 di değerim. Oroferon yazdı gebeliği sorduğumda 2 3 ay düşünmemem gerektiğini hamilelere bile 4. aydan sonra yazıldığını söyledi. bilemedim arada kaldım şimdi![]()
Aynen cnm maalesef hala etkisi üzeremizde unutamayacağız hiçbir zamanda ben karaağaçtaydım şimdiki kiraladıgımız evde üniversitenin arkasında kız yurdunun ordaki evdeyiz yine Karaağaç civarı sen neredesin Buralımısın normaldeAa bende Hatay İskenderun'da yaşıyorum hangi mahalledesin neler yaşadığını biliyorum ben de senin gibi uyuyamadım sabaha kadar. Hatırlamak istemiyorum ama unutamıyorum da rabbim bir daha yaşatmasın.
Amin cnm benimAllah yar ve yardımcınız olsun canım bidaha yaşatmasın![]()
Ahh kuzucum hiç üzülme hiççç ilk deneme cok normal daha iyi olcak inşallah annesine gelecegi gününü bekliyor senin cok güzel bir kızın olcak ben hissediyorum ve bana bunu söyleyeceksin herkeze bugun cok dualar ettimKızlar ben elendim. Regl oldum.
Zaten tahmin ediyordum .. dün lekelenmeler vardi ... bu ay ilk denemeydi olmadi![]()
Aynen cnm içine atma rahatlayana kadar ağla boşalt içini ve kendine gel ve güçlü bir şekilde inanarak duanı et hiç dilinden düşürme en kısa zmanda gelecek rabbim kulunu sınayarak sevindirimiş annelik okdar güzel ve kutsalki zaten bukdar kolay ulaşabilseydik hiç bir degeri kıymeti olmazdı bunu yaşayınca anlayacaksın. Dualarla Rabbinden iste asla vaz gecme ama kafanı mutlaka boşalt ve rahatla cnm bugun cok cok dular ettim herseyi düşündüm şükürden ve duadan baska çare yok Rabbim hiç ummadıgımız anda bize hediyesini göndericekİnşallah canım. Toparlanırım birkaç güne. Hayırlısı buymuş demek ki ben de öyle düşünmeye çalışıyorum
Allah razı olsun. Desteğin çok kıymetli benim içinAynen cnm içine atma rahatlayana kadar ağla boşalt içini ve kendine gel ve güçlü bir şekilde inanarak duanı et hiç dilinden düşürme en kısa zmanda gelecek rabbim kulunu sınayarak sevindirimiş annelik okdar güzel ve kutsalki zaten bukdar kolay ulaşabilseydik hiç bir degeri kıymeti olmazdı bunu yaşayınca anlayacaksın. Dualarla Rabbinden iste asla vaz gecme ama kafanı mutlaka boşalt ve rahatla cnm bugun cok cok dular ettim herseyi düşündüm şükürden ve duadan baska çare yok Rabbim hiç ummadıgımız anda bize hediyesini göndericek![]()
Aynısını yaşıyorum sağ tarafta şu anKızlar akşam biraz iş yaptım indir kaldır göbek altında sağ tarafta zorlanma hissediyorum , burda hep okuyordum dolu dolu hissediyorum sozunu hakikaten bende öyle hissediyorum. Tutunca aşamasında ya da tutunca olduysa hemen ardına böyle hissedilir mi sizce ?? İşaret olabilir mi?
Hayıt ben kullandım ve kullandığım ay hamiş oldum sizde olursunuz inşallah. İnanılmaz idrar söktürüyor va inanılmaz su içiriyor sonrasında. Ben cezvede türk kahvesi pişirir gibi pişirdim içtim acı gelirse bal ile tatlandırabilirsinizKızlar aranızda hayıt tohumu testere dişli aslan pençesi kullanan varmı ben bugün ikisine başladım![]()
Cok iyi karar vermişsin bende bugün bu kararı aldım boşa zamanımı burda harcadıgımı anladım halbuki bunun yerine kendimize ailemize duamıza namazımıza yönelmek en dogrusu bnde ara ara sadece boş zamnlarımda girip bakacagımBen tamamen koyacagım ya gerçekten kuzum girmicem artık sanrm dusundum de buraya ayırdığım zaman bu ara azman kaybı oluyor. Çok yogun gecıyor hayatm zaten kızıma vakıt ayırcam buraya ayırdıgım zamanı daçok nadir bakarım sanrm. Ama seni takıp edecegm
![]()