Adetiniz 16 gün mü gecikti kan testi ne zaman vermistinizBenim bugün 16. Gün hala regl olmadım kan testim de negatif 17. Güne kadar uzayabiliyomuş regl
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Adetiniz 16 gün mü gecikti kan testi ne zaman vermistinizBenim bugün 16. Gün hala regl olmadım kan testim de negatif 17. Güne kadar uzayabiliyomuş regl
Merhaba, benim bat yarın. Gecikme olmadan kan vermek istemiyorum, orada negatifi görmek daha çok üzüyor beni. Bugün kendimi zor tuttum test almadım. Yarın olmazsam cuma sabah yaparım test, sonuca göre kan veririm ama dün akşamdan beri felaket derecede kasıklarıma iğne batıyor gibi oluyoruz. Heralde adet olacağım diye düşünüyorum artık bakalım göreceğiz yarın inşallah sizden de güzel haberleri duyarızMerhaba benim de bat yarın ne durumdasınız kan falan verdiniz mi
Nerelerdesin kız merak ettim var çizgi canım bende gördümKızlar yarın tahmini regl günü. Az once test yaptim var demi orda gölge var
Sağlık ocağına mı verdin canımBende bugün kan verdim sonucumu bekliyorum regle iki gün var belirtilerim var ama regle aynı zaten ya regl yada gebelik inşallah gebeliktir
Hayır acildeSağlık ocağına mı verdin canım
Sonucunuz çıktı mıHayır acilde
2 saat önce verdim kontrol ediyorum ara ara daha çıkmadıSonucunuz çıktı mı
Var evet ben rshat görüyorum yarın sabah tekrarlayin inşallah vardirKızlar yarın tahmini regl günü. Az once test yaptim var demi orda gölge var
Ben yarın olmazsam test yapıcam hayırlısıyla varsa çıkar diye düşünüyorum adet sancıları ve batmalar normal ama umutsuz olmayın bence. Bendeki belirtiler adet öncesi belirtiler aynı zamanda o yüzden bekliyorm hayırlısı bakalımMerhaba, benim bat yarın. Gecikme olmadan kan vermek istemiyorum, orada negatifi görmek daha çok üzüyor beni. Bugün kendimi zor tuttum test almadım. Yarın olmazsam cuma sabah yaparım test, sonuca göre kan veririm ama dün akşamdan beri felaket derecede kasıklarıma iğne batıyor gibi oluyoruz. Heralde adet olacağım diye düşünüyorum artık bakalım göreceğiz yarın inşallah sizden de güzel haberleri duyarız
Bir iki aydır biraz saldım. Kizlar bunuda şimdi yaptım negatif ya dünkü yaptığımda bariz ikinci çizgi vardı. Ikiside aynı test. Dun 2 test yaptım ikisinde de çizgi vardı bunda yokNerelerdesin kız merak ettim var çizgi canım bende gördüm
Zaten öyle rabbim dilerse herşey olurÜzülme demek elbet boş biliyorum ama emin ol en ummadığın zamanda geliyor en güzel haberler. Hey ay yeni umut yeni güzellik . Asla kaybetme ümidini neşeni . Sadece duaya sarıl
Öyle yapıcam Allahın izniyle rabbim en kolay şekilde nasip etsin inşallah desteğin için çok tşk ederimİnan seni cok iyi anlıyorum cnm 1 yıl boyunca bende aynı şeyleri yasadım psikolojik olarak cok cok kötüydüm bol bol dua etmekten baska çare yok Rabbim sınıyorsa vardir bir bildigi şükür edip bekliycez elbet bir günsende anne olacaksın ama zamanını bilmiyoruz sadece evet yorucu ve üzücü bir süreç ama sabırla bekliycez cnm takılıp kalma lütfen baska uğraşlar bulmaya çalış en azından
15. Günde werdim benAdetiniz 16 gün mü gecikti kan testi ne zaman vermistiniz
Canım ilk önce yeşili yaptım. Az once de mavili olanı. Yeşilde yok mavide bariz var. Dünküde de vardı. Ay inşallah vardırVar evet ben rshat görüyorum yarın sabah tekrarlayin inşallah vardir
Mevsim sen nerdesin. Ne durumdasın.Nerelerdesin kız merak ettim var çizgi canım bende gördüm