• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ŞUBAT 2025 TÜP BEBEK SÜRECİNDE OLANLARIN PAYLAŞIM ALANI 🌹

Ben de bugün regl olacağım galiba, iki gündür regl ağrım var ama regl olmadım. Hiç böyle olmazdı. Kafamda yine kurmaya başladım yine kist mi var diye 💀💀💀

Merhaba çok geçmiş olsun size de. Çok zor süreçler, çok yıpratıcı... benim transferim negatif oldu. Hemen ardından rahim filmi çektirdim rahim yapışık ortada rahim diye birşey yok gibi... 9. Kez histereskopi olmak zorundayım ve başka çözüm yok, başka şansım yok. Rahmim ince, kalınlaşmıyor onca ilaca rağmen... Allah yardımcımız olsun ne diyeyim. Bu da bizim sınavımız
çok geçmiş olsun. Elbette işinize karışmak istemem ama gittiğim doktor histeroskopi konusunda başarılı bir doktor rahimle ilgili konularda uzmanlığına çok güveniyorum birkaç iyi prof. tavsiyesi ile gitmiştim kendisine ve benim rahim duvarındaki kalınlaşmayı ilk kendisi tespit etmişti. İmkanınız varsa eğer belki değerlendirmek isteyebilirsiniz düşüncesi ile tavsiye etmek isterim. İstanbul Brüksel tüp Bebek Merkezi kurucusu Prof.Dr.Yücel Karaman. Umarım en kısa sürede şifa bulur ve güzel haberler alırsınız.🙏

Bende 31 ocakta başladım tedaviye muhtemelen pazar opu olur ama ovitrelle bulamıyorum. Şubatta baslayan var mı? Siz nerede buldunuz? Şuan piyasada yok sanırım

Selam kızlar nasipse bende pazartesi günü 2 embriyo transferi olcam bu ikinci tedavim 3.transferim olcak inşallah hepimiz sağlıkla kolaylıkla kavuşuruz evlatlarımıza süreç çok zor ve yıpratıcı hem beden olarak hem ruh gerçekten rabbim bu uğurda uğraşan herkesin yardımcısı olsun 🤲🏻

Merhaba bende nasipse yarın transfer olucam. Bu ilk denemem espressoc espressoc Ancak transferden çok korkuyorum. Biraz idrar tutamama sorunum var. Ne kadar sıkışık olmalıyım korkacağım kadar var mı 😞
merhaba 😊 çokk aşırı bir şekilde sıkışık olmanıza gerek yok. Şimdiye kadar 3 kez transferim oldu hepsindede gördüğüm çok sıkışık olduğunuzda tuvalate gönderip biraz idrar yapmanızı istiyorlar.

merhaba 😊 çokk aşırı bir şekilde sıkışık olmanıza gerek yok. Şimdiye kadar 3 kez transferim oldu hepsindede gördüğüm çok sıkışık olduğunuzda tuvalate gönderip biraz idrar yapmanızı istiyorlar.
Çok teşekkürler içime su serptiniz

Merhaba bende nasipse yarın transfer olucam. Bu ilk denemem espressoc espressoc Ancak transferden çok korkuyorum. Biraz idrar tutamama sorunum var. Ne kadar sıkışık olmalıyım korkacağım kadar var mı 😞
Hayır hayır doktorlar çok sıkışık istemiyor canım bu konuda kendini hiç kasma. Transfer e 1 saat kala idrara çıkma yetiyo. Sıkışık olmada amaç transferim başarısı için değil. Doktor rahmi daha iyi görsün diye

Şimdiden hayırlara vesile olsun . Hiç streslenme canım benimde ilk transferimdi saat 3 te çağırdılar bende 3 te su içmeyr başladım onlar alana kadar idrarım vardı ama aşırı sıkışık değildim.

Yeni bir topikle yeniden buradayız. Değerli bilgilerimizi ve tecrübelerimizi buradan paylaşalım 🧡

Bu topikte olumsuz deneyimleri ve kulaktan duyma bilgileri paylaşmak yasak ❌
Edindiğimiz güzel bilgileri önerileri birbirimizle paylaşalım. ♥️
Daha fazla bekletmeden güzel yavrularımıza kavuşalım 🤎 daha önceki topiklerde birbirimize çok kuvvet olduk , bazen beraber üzüldük ağladık bazen beraber mutlu olduk bu topik de hepimize mutluluk getirsin 🩶
Bismillah deyip yeni tablomuzu oluşturalım 🩷
Sürece girecek olan ve süreci devam eden tüm değerli kadınları buraya bekliyorum 🌹

Nickbaşlama tarihikaçıncı deneme ?Sonuç :nazar:
@Karendila8 Ocak(transfer)3
@payni23 Ocak2
@Anneolmayolundayim28 ocak4
@Semsem2115 Ocak test4
@Ahsenulvera30 Aralık1
O OLENA MIRA 9 ocak1
@Mile28 ocak
@akbs24 Ocak
Betbetul Betbetul 8 Şubat
@59var20 Şubat
duygusal biranne duygusal biranne 30 ocak
@canmay1 Şubat1
@sblcglr 0110 Şubat
@minosetplusssss4 Şubat3
@Dugmecigim3 Şubat2
Beni de ekleyebilirsiniz 27 Ocak'ta Opu işlemim oldu. Şimdi rahim dinlendirmedeyim. Transferi bekliyorum..

Kızlar ay başından beri transfer olanlar belirtilerini paylaşabilir mi? Ben pazartesi günü olmuştum aşırı gaz problemim var
Bende gaz problemi Opu'dan sonra olmuştu. Ve inanılmaz sancılı günlerdi. Karnım şiştikçe rahime baskı yapıyordu ve ağrımı arttırıyordu. Transferden sonrada mı oluyor gaz ?

Bende gaz problemi Opu'dan sonra olmuştu. Ve inanılmaz sancılı günlerdi. Karnım şiştikçe rahime baskı yapıyordu ve ağrımı arttırıyordu. Transferden sonrada mı oluyor gaz ?
Hayır transferden sonrası çok rahat benim hiç gazın ve şişkinliğim olmadı apo ve sonrası oluyor

Back
X