• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2025 Ocak Şubat Mart Gebelik Planlayanlar Hadi Buyrun 😊 🤲🐣

Benim de 6 gun var

Kuzum burada hamilelik haberlerini her gün okuyoruz. Ve insan kendinş sorguluyorr bence cocuk isteyenler için bu sitenin dez avajtajı çok büyük. Evet sevindiriyor güzel haberler ama bilincaltında da benm olmuyor diye stres yükleniyor beyin bıkac ay girmemşştim ne rahattım daha da. . inan kı burdan taammen uzaklasmak en mantklısı canm
Haklisin kuzum valla.. Allahım herkesin cocuguna saglik versin.
Tabi bi heves bekleyip regl olunca ister istemez bi yıkılıyor insan..
Dedigin gibi hep kafamda arka planda hamileyim kesin diye dönüyor olmayinca sar başa..
Canımız sagolsun napalim. Olmadi biraz mesafe koyariz foruma.

Anladim canim sen baktir yine de. Bende 2 gun fln suruyor genelde 3.gun reglin ilk gunu oluyor. Zaten drlar reglin ilk günü degerlerini cok dikkate almayip 2.gun ondan cagiriyorlar 2mgun tam sökülme yasandigi icin
Aynen canim bugün 2.gunuydu zaten denk geldi iyi oldu verdim hormonları bakalım ne olucak 😊 hayirlisi artik doktor diyo 1 yıl deneyin ben gelmişim 35 yaşina 😂 bana acilinden lazim bebiş diyemedim. İnfertilite doktoru bulmam lazim normal kadin dogumcular hic bilmiyo bu işleri.

Insallah kuzucum inşallah 🙏🙏 Allahım inşallah nasip eder saglikla hamile kalmayi saglikla kucagimiza almayi bebegimizi... insallah dedigin gibi olur.
Modum düştü haliyle moralim bozuldu ama.. napalim elimden gelen birsey yok ne yazik ki..
Buraya da pek giresim gelmiyor 🙁
Rabbim saglıkla nasıp etsın ınsAllah canım üzülme🌸❤️

Haklisin kuzum valla.. Allahım herkesin cocuguna saglik versin.
Tabi bi heves bekleyip regl olunca ister istemez bi yıkılıyor insan..
Dedigin gibi hep kafamda arka planda hamileyim kesin diye dönüyor olmayinca sar başa..
Canımız sagolsun napalim. Olmadi biraz mesafe koyariz foruma.
Ben tamamen koyacagım ya gerçekten kuzum girmicem artık sanrm dusundum de buraya ayırdığım zaman bu ara azman kaybı oluyor. Çok yogun gecıyor hayatm zaten kızıma vakıt ayırcam buraya ayırdıgım zamanı da 🥺 çok nadir bakarım sanrm. Ama seni takıp edecegm💓

Evet 1 gün gecikmeli adet oldum beta değerim düşüktü 16ydı kimyasal gebelik diye düşündüm regl bitti yumurtlama testlerine basladım devamlı pik çıkınca acaba gebelik mi diye düşünerek test yaptım pozitif çıktı
Yaptırdınız mi kan tahlili

Kızlar akşam biraz iş yaptım indir kaldır göbek altında sağ tarafta zorlanma hissediyorum , burda hep okuyordum dolu dolu hissediyorum sozunu hakikaten bende öyle hissediyorum. Tutunca aşamasında ya da tutunca olduysa hemen ardına böyle hissedilir mi sizce ?? İşaret olabilir mi?

Hanımlar iyi akşamlar 3-4 gün var bat a erken gebelik testim böyle 🤗 🤗 yanlış görmüyorum dimi ??
darısı isteyenlerin başına 🌼🌼

Eklentiler

• IMG_20250206_191656.webp
    IMG_20250206_191656.webp
    15,2 KB · Görüntüleme: 57
Benim de 6 gun var

Kuzum burada hamilelik haberlerini her gün okuyoruz. Ve insan kendinş sorguluyorr bence cocuk isteyenler için bu sitenin dez avajtajı çok büyük. Evet sevindiriyor güzel haberler ama bilincaltında da benm olmuyor diye stres yükleniyor beyin bıkac ay girmemşştim ne rahattım daha da. . inan kı burdan taammen uzaklasmak en mantklısı canm
Bat aynı gün demek hadi bakalım hayırlısı sende hiç belirti var mı?

Bat aynı gün demek hadi bakalım hayırlısı sende hiç belirti var mı?
Ben belirti ye inanmıyorum canım artık. 🙈 Hep aynı şeyleri yasıyorum gram heveslenyrm tek fark akıntım hep olurdu ama tek fark simdı 3,4 katı geliyor çeşme gibi. Tek farkım bu o yüzden umutlanmıyorum🤔 batma sık idrar meme agrısı ne ararsan var ama adet ömcesı olan seyler bunlar malesef

Ben belirti ye inanmıyorum canım artık. 🙈 Hep aynı şeyleri yasıyorum gram heveslenyrm tek fark akıntım hep olurdu ama tek fark simdı 3,4 katı geliyor çeşme gibi. Tek farkım bu o yüzden umutlanmıyorum🤔 batma sık idrar meme agrısı ne ararsan var ama adet ömcesı olan seyler bunlar malesef
Gerçekten doğru ben hamile olmadığım ay hep belirtiler vardı ama hamile olduğum ay turp gibiydim hiç bir şey yoktu sade meme ucu bide damarlanma

Gerçekten doğru ben hamile olmadığım ay hep belirtiler vardı ama hamile olduğum ay turp gibiydim hiç bir şey yoktu sade meme ucu bide damarlanma
Evet ben de meme ucu veya yerlesme ye inanyrmm sadece. Benm arada gogus uclarıma agrı gryo. Orası dha hassas gb ama yumurtlamadakı kdr degılmsuan. bi tek o suphelendryo suan. Bıde arkadas hamıle akntısı tek fark olmus oluk oluk gelmşti dedi. Benmde dünden beri sıcak sıcak geliyor çok hem de hayattmda kızımda herlde bukdr gelmiştir cok. Ama umutlanmıyorum herşeyi yaŞayablyrz cunku bu donemde

Evet ben de meme ucu veya yerlesme ye inanyrmm sadece. Benm arada gogus uclarıma agrı gryo. Orası dha hassas gb ama yumurtlamadakı kdr degılmsuan. bi tek o suphelendryo suan. Bıde arkadas hamıle akntısı tek fark olmus oluk oluk gelmşti dedi. Benmde dünden beri sıcak sıcak geliyor çok hem de hayattmda kızımda herlde bukdr gelmiştir cok. Ama umutlanmıyorum herşeyi yaŞayablyrz cunku bu donemde
Meme ucu sızısı çok az oluyor başta anne elinle oynayınca anlıyorsun adet geçince çoğalıyor ve kıvamlı akıntı geliyor hamilelikete

Meme ucu sızısı çok az oluyor başta anne elinle oynayınca anlıyorsun adet geçince çoğalıyor ve kıvamlı akıntı geliyor hamilelikete
Canım kızıma hamlyken ben de bunları yasadım ama ucları 1kala fln baslamıstı.sonrası dehset. Ay havuza girdiğimde hele 4 aylık gebeyken neler cektim o uçlardan sen daha dur gittgide nasıl agrıcak 🙈 Akıntım da boyleydı coktu suanda da kıvamlı çökelek tarzı ama kremsi ama dyrm kı kendini frenle lütfen evanora,😌🙈

Canım kızıma hamlyken ben de bunları yasadım ama ucları 1kala fln baslamıstı.sonrası dehset. Ay havuza girdiğimde hele 4 aylık gebeyken neler cektim o uçlardan sen daha dur gittgide nasıl agrıcak 🙈 Akıntım da boyleydı coktu suanda da kıvamlı çökelek tarzı ama kremsi ama dyrm kı kendini frenle lütfen evanora,😌🙈
Heh tam anlatmak isteğimi söyledin çökelek tarzı

Back
X