gül gül seninde 2,3 yıl sonra başına gelirse şaşmam bu kızlar çok fen oluyorlaralemsin walla
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
gül gül seninde 2,3 yıl sonra başına gelirse şaşmam bu kızlar çok fen oluyorlaralemsin walla
git bencedikişimde değil ağrı sağ tarafımda karnımda yan yatamıyorum aşa doğru giriyor ağrı dr gitmeyede korkuyorum off yaaaaaaa
:111::111:hiç sorma ben kaşındım benim büyük kız birkaç yıl önce ruju sürmüş dudağına boyunun yettiği bütün yerleri öpmüş heryer dudak izi silmeye çalıştım tam geçmedi gelenlerden utanıyordum benim yaptığımı zannederler diye fanteziye bak derler
O yüzden boyatıyorum ama güzel oldu
bu eldivenleri ben daha çıkarmadım ççizir yüzünü diye siz ne yaptnız?
birde ben anason içiyorum hem gaza hemde bebeğin uykusuna iii geliomuş. tane kimyon içiom birde gaz için sanki ii gelio gibi.
süt arttırımı için nasıl helva yenmeli şu paket helvalardanmı?
ben artık eldiven takmıyorum kendini tanısın diye
başta elleri hep buz gibiydi şimdi normal
arada yüzünü çiziyor
gündüz de biz öyleydik uyumadı bir türlü cadıtam uyuttum dedim 5 dak geçmedi açtı gözleri bakıyor şimdi
sizin orası kaliriferlidir her odanın ısısı aynıdır ondan üşümez burada pek kullanılmaz klima ile ısınıyoruz o yüzden banyo yaptırdıktan sonra oda değiştirirse üşür o yüzden gündüz yaptırıyorum güneşin geldiği yerede yatırıyorum sıcacık oluyor kuzucuk :89:ben hep akşam yaptırıyorum mışıl mışıl uyuyor gece uzun oluyor anlaşılan tavsiye ederim