temmuz-ağustos 2017 anneleri beraber bekleyelim meleklerimizi :)

kızlar bugun bhcg 16250 den 12000lere dusmus 5+2 ydim dusukle sonuclanıyor sanırsam demekki insan kendi vucudunu tanıyor ben dedim belirtilerim bitti die kahverengi lekelenmem var dedim demek ki insan hissediyor
canım çok üzüldüm. Allah sağlıkla kucağına alacağın bir hamilelik nasip etsin. Yavruna sağlıklı uzun ömür versin

9.haftamdayım ama kese 6. haftada Cuma gününe kadar bekleyelim dedi doktor. Sonrası senin için de zararlı olabilir dedi

canım çok üzüldüm. Allah sağlıkla kucağına alacağın bir hamilelik nasip etsin. Yavruna sağlıklı uzun ömür versin
kızlar bugun bhcg 16250 den 12000lere dusmus 5+2 ydim dusukle sonuclanıyor sanırsam demekki insan kendi vucudunu tanıyor ben dedim belirtilerim bitti die kahverengi lekelenmem var dedim demek ki insan hissediyor

canım hakkında hayırlısı böyle imiş her şerde bir hayır vardır... bende ılk gebelığımı dış gebelik oldu ölümden döndüm dr beni zor kurtardı... senesıne hamileyım... dua et rabbım hep dua edenler ile

Akşam bulantı yetmedi artık sabahları da bi bulantı var
canım benim de sabah öğlene doğru ve öğleden sonra midem bulanıyor. çözüm olarak da şunu buldum küçük kutu yoğurtlar var. ondan getiriyorum bulantım olunca açıp içine tuz atıyorum biraz karıştırıyorum onu yiyorum. bana çok iyi geliyor umarım sana da iyi gelir. hem de bahaneyle yoğurt tüketmiş oluyorum canım

sade leblebi yiyinnnn oda çok ıyı gelıyooo diyolar deneyin her migdem bulanıyo dıyene yazıyorum :)

ya benim her akşam oluyodu öyle uyuyodum zorla bu sabah da ilk defa bulantıyla kalktım işe geldim merdiven çıkarken başım döndü tuhaftım yani aklımda olsun yapayım ben de bişeyler

inşallah canım :) haber ver bize de ben de çok yorgunum ya resmen yorgun uyanıyorum. çalışmak çok zor hiç yerimden kalkacak enerjim yok.

aynen tatlım bende pc başında uyuycam zor duruyorum... bı yuruyup gelıyom elımde su şişesi... hehhh şarapcı geldi diyolar uyur gezer dıyolar :) :) çocuğu guvende tası oto koltuguna koy dıyolar bla bla blaaaa dalga gecıyolar benle

canım 2 düşükte ağza geldi derken ne demek istedin kafam karıştı..

Günaydın kızlar aranızda daha önceki hamileliğin de gebelik şekeri çıkan var mı benim çıkmıştı fikir alışverişi yapmak isterim eğer varsa

Merhaba bende 5h 5 günlük hamileyim. ancak daha hiç doktora gitmedim, perşembe gideceğim . çok mu geç olur acaba? Bir de benim gibi göğüs hassasiyeti azalan var mi? umarim bir terslik yoktur.
bende daha hiç gitmedim 4+6 görünüyor ama kan testi falan yapılmadı iş yoğunluğunda kaynadım inşallah herşey yolundadır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…