- 20 Ekim 2016
- 4.044
- 7.518
-
- Konu Sahibi baldan_madam
kızlar nerdesiniz :) Y Yagiz kaganimZehna67 eelliifFB melegini_bekliyor @fatos55 ferishhh medgic26
haberleri beraber aldık beraber takip edelim
takvime göre bir gün arayla doğum yapıcazBen burdayım canımhadi hakkımızda hayrlısı inşallahhh
takvime göre bir gün arayla doğum yapıcazçok heyecanlıyım. Kaçta çıkacak kan sonucun? bana da tekrar ver dedi doktor bugün yine verdim :)
aynen canım burdan takip ederiz birbirimizi :) benm kan sonucum yarın öğlen çıkacak sağlık ocağında kan verdim bu sefer. o da 1 gün sonra çıkıyor 38-70-? bakalım yenisi kaç lallala :)Aynen canım peşpeşe tarihlerimizallahım o günleri görmeyi nasip etsin inşallah hepimize sağlıkla sıhhatle öğleden sonra çıkıcak, ama netten bakarım sonuca, hava soğudu çıkmayı gözüm kesmedi zaten yarın sonuçları göstermeye dr a gidicem bugünde gitmiyim dedm. Yazışalım sonuçlarımızı burdan
hoşgeldin canımMerhaba kızlar ben de varımsağlıkla kucağımıza almak nasip olsun inşallah bebeklerimizi
canım benim bat aslında 18 kasım daha günüm geçmedi bide hamilelik takvimine uğur olsun diye eşimin doğum gününü yaptım belki de o gün olur :)) 14 ünde akşam test yaptım çıktı dün sabah kan verdim değer 26,81 çıktı çok şükür bakalım sağlıkla devam edecek mi eylül ayında bi kimyasal düşüğüm oldu biraz tedirginim bu yüzdenhoşgeldin canımçok yakın tarihlerimiz. senin de çok yeni nasıl öğrendin? :)
benim de bat 18 kasımdı :) ve 3 ağustos da doğum günüm bakalım belki benim sıpam da benimle aynı gün gelir :) maşallah sana yarın yine kan ver bakalım kaç çıkacak :)canım benim bat aslında 18 kasım daha günüm geçmedi bide hamilelik takvimine uğur olsun diye eşimin doğum gününü yaptım belki de o gün olur :)) 14 ünde akşam test yaptım çıktı dün sabah kan verdim değer 26,81 çıktı çok şükür bakalım sağlıkla devam edecek mi eylül ayında bi kimyasal düşüğüm oldu biraz tedirginim bu yüzden
senin kaç çıktı canım ne zaman kan testi verdin mi ? belli olmaz canım belki sürpriz olurlar eylüldeki düşmeseydi o da benim doğum günümde doğabilirdi 19 mayıstabenim de bat 18 kasımdı :) ve 3 ağustos da doğum günüm bakalım belki benim sıpam da benimle aynı gün gelir :) maşallah sana yarın yine kan ver bakalım kaç çıkacak :)
Canim iyi yapmissin bu konuyu açarak biz benim adetim senden birgun sonra idi bklm herseyimizi burdan paylasalim miyden bulandi demek bende sadece aksamlari cok halsizlik oluyor bide devamli uykum var..kızlar merhaba hepiniz hoşgeldiniz :) hamileliğini yeni öğrenenler, gelin beraber bekleyelim. belirtilerimizi sorunlarımızı paylaşalım beraber çözüm bulalım. stresimizden uzaklaşalım. Bebişlerimize aldığımız şeyleri, yaptığımız yapacağımız güzel fikirleri paylaşalım. hadi gelin. mesela bugün ilk defa midem bulandı benimMide bulantısının bu kadar mutlu edeceği hiç aklıma gelmezdi ilk klp atışları, ilk tekmeler hadi kötü şeyler paylaştıkça küçülür, güzel şeyler paylaştıkça büyür. bu süreci hep beraber yaşayalım
ne güzel :))) hayırlısıyla sağlıklı geçirip kucağımıza alalım inşallah bebeklerimizi ben düşükten sonra çok tedirginlik yaşıyorumhahha 19 mayıs ta benim evlilik yıldönümüm :) benm ilk tahlilim iki gün önce 38 çıktı dün 70 çıktı doktor bugün tekrar istedi onun sonucu da yarın çıkacak bakalım :) sağlıkla kavuşuruz inşallah hepimiz
ayy sorma canım akşam en sevdiğim dizinin yarısında uyukladımCanim iyi yapmissin bu konuyu açarak biz benim adetim senden birgun sonra idi bklm herseyimizi burdan paylasalim miyden bulandi demek bende sadece aksamlari cok halsizlik oluyor bide devamli uykum var..
Bu hormonlar yikseldikce kimbilir bizi ne hallere koyacak olsun sonu :)ayy sorma canım akşam en sevdiğim dizinin yarısında uyukladım
4 kasımda yumurtlama oldu 15 kasımda kan 26,81 çıktı canım :)Kızlar yum günlerinizi biliyomusunuz? Yumdan kaç gün sonra tahlil verdiniz bide ?baldan_madam elmol Zehna67
kötü şeyler düşünme tatlım iyi düşünücez iyi olacak herşeyne güzel :))) hayırlısıyla sağlıklı geçirip kucağımıza alalım inşallah bebeklerimizi ben düşükten sonra çok tedirginlik yaşıyorum
canım takvime göre 4 kasımdı benim yum. 14 ünde yaptım testi hatta benim ilk idrarda çıktı çok silik :) ama ben 4 ünden erken yumurtlamışımdır die düşünüyorumKızlar yum günlerinizi biliyomusunuz? Yumdan kaç gün sonra tahlil verdiniz bide ?baldan_madam elmol Zehna67