- 24 Kasım 2021
- 5.136
- 6.357
- 31
- Konu Sahibi Papatya0593
- #42.521
Benimkide yapıyor canım bizden görüp öğreniyorlar , taklitçi papağanlarKumandayi alip ekrani gosteriyor bizimki delimidir nedir ya ahahahqqhqah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benimkide yapıyor canım bizden görüp öğreniyorlar , taklitçi papağanlarKumandayi alip ekrani gosteriyor bizimki delimidir nedir ya ahahahqqhqah
Fircaliyorum cnm benim oglanda da beyaz diş taşi olmustu gecti simdi. Bazen veriyorum dis fircasini kendi dolastiriyor agzinda:)Bebelerin dişlerini fırçalıyor musunuz? Benim kızın dişlerde siyah tabakaa oluşuyor şimdiden
Macun kullanıyor musunuz peki. Daha önce hiç fırçalamadm da gerekiyor artık fırça nereden aldınız eczaneye bakarım demiştim ama sizin aldığınız farklı bi yer varsa oraya da bakayımFircaliyorum cnm benim oglanda da beyaz diş taşi olmustu gecti simdi. Bazen veriyorum dis fircasini kendi dolastiriyor agzinda:)
Cnm internetten aldim bebekler icin dis fircasi ve dis macunu sensodyne markali eczanede pahali olabilir. Dis macununu yutsada bisey olmuyormusMacun kullanıyor musunuz peki. Daha önce hiç fırçalamadm da gerekiyor artık fırça nereden aldınız eczaneye bakarım demiştim ama sizin aldığınız farklı bi yer varsa oraya da bakayım
Evet ondan işte benimki görse normalde bile ister yemek için kaldı ki fırça yaparken tamam canım teşekkür ederim Bakcam şimdiCnm internetten aldim bebekler icin dis fircasi ve dis macunu sensodyne markali eczanede pahali olabilir. Dis macununu yutsada bisey olmuyormus
Fransız balkon var. Önüne kocaman bez seriyorum. Kediye bak, kuşa bak, polis arabasına bak diyip kesiyorum. Çok zorlarsa elini çekerse bacaklarımın arasına kıstırıp tık tık kesiyorum.Kızlar ben oğlanın tırnaklarını ekran açıp kesiyordum, artık ekran açmıyorum ve taviz vermek istemiyorum, nasıl tırnak kesiyorsunuz ben bulamadım bir çare
Cnm baslarda agliyordu sonralari alisti artik onada bi tirnak makasi veriyorum o ne oldugunu anlayana kadar kesiyorumKızlar ben oğlanın tırnaklarını ekran açıp kesiyordum, artık ekran açmıyorum ve taviz vermek istemiyorum, nasıl tırnak kesiyorsunuz ben bulamadım bir çare
Fransız balkonda kıstırma taktiği iyiymişFransız balkon var. Önüne kocaman bez seriyorum. Kediye bak, kuşa bak, polis arabasına bak diyip kesiyorum. Çok zorlarsa elini çekerse bacaklarımın arasına kıstırıp tık tık kesiyorum.
Bende ilgisini dağıtıp bi çare bulmam lazımCnm baslarda agliyordu sonralari alisti artik onada bi tirnak makasi veriyorum o ne oldugunu anlayana kadar kesiyorum
Eline ilgisini çekeceği daha önce nadir gördüğü bir şey veriyorum canım mesela şu pilli törpüden almıştım hiçbir işime yaramadı onu veriyorum oyalanıyorKızlar ben oğlanın tırnaklarını ekran açıp kesiyordum, artık ekran açmıyorum ve taviz vermek istemiyorum, nasıl tırnak kesiyorsunuz ben bulamadım bir çare
bizimkide bayılıyor onaEline ilgisini çekeceği daha önce nadir gördüğü bir şey veriyorum canım mesela şu pilli törpüden almıştım hiçbir işime yaramadı onu veriyorum oyalanıyor
Kuzum 2 yaş sendromu 18.ayda başlıyormuş. Benzer inatlaşmalar had safhada. Mümkün mertebe çatışmaya girmemek lazım. Zaman zaman değişiyor huyları. Geçicidir sabırKızlar 20 aylığız ve resmen 1 haftadır çocuğa bişey oldu , normal de öyle düzenliydi ki uykusu , rutini vardı, kitap okurdum 5 dk ayakta sallardım uyurdu, şuan uyumamak için herşeyi yapıyor odaya girmek istemiyor, perdeyi kapattırmıyor, kitap bile okuyamadım istemiyor uyuyacağını biliyor ayağa kesinlikle yatmıyor, gece de aynı şeyleri yaşıyoruz, bezini değiştireyim ıııı uyur musun ıııııı, 2 yaş mı bu nedir yaşayan var mı
Canım bebeğin hamağında uyudu öğlen tam 1 saatte uyudu ya 1 saatKuzum 2 yaş sendromu 18.ayda başlıyormuş. Benzer inatlaşmalar had safhada. Mümkün mertebe çatışmaya girmemek lazım. Zaman zaman değişiyor huyları. Geçicidir sabır
Bizimki de yemeğe direniyor hepsinin türlü türlü huyları var. Bize rahat yokCanım bebeğin hamağında uyudu öğlen tam 1 saatte uyudu ya 1 saat
Kızında bugün kakada kan gördüm gene 2 oldu yarın doktora götüreceğim, oğlan desen öyle, asıl bana rahat yokBizimki de yemeğe direniyor hepsinin türlü türlü huyları var. Bize rahat yok
Götür tabi ne var ne yok öğren erkenden önlem almak lazım. Umarım basit bir durumdurKızında bugün kakada kan gördüm gene 2 oldu yarın doktora götüreceğim, oğlan desen öyle, asıl bana rahat yok
Ay evet evet canım gene halimize şükür, hasta olmasınlar iyi olsunlarda gerisi hallolurGötür tabi ne var ne yok öğren erkenden önlem almak lazım. Umarım basit bir durumdur
İyi kötü destekçin var ve evdesin canım, çalışanlar ahtapot gibi olmak durumunda kalıyor bir de işin bu kısmı var