• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    317
Kaşık dökmesi yaptım sabah baya sevdi. 1 yumurta, 1 yk yoğurt, karbonat çok az çay kaşık Ucuyla. 2yk buğday unu. İçine kaşar ve lor peynir koydum bide
Bişey dicem konudan bağımsız foto atmışsın ya görüntüleme sayısı 20 yazıyor acaba 20 farklı kişi mi görmüş oluyor yoksa 20 kere görüntülenmiş mi oluyor😃 çok saçma bir detay ama Bayadır merak ediyorum bilen arkadaşlar aydınlatsın ayrıca kendi attığım fotolarda görünleme sayısı gözükmüyor 😃😃

Kizlar 10 aylik olacak bebegim ne kadar su icebilir ki günde? Doktoruna soran oldu mu? Biraksam dünyalari icecek ama sonra su kusuyor. Ne yapmali bilemedim

Kızlar oğlum sürekli meme meme diye ağlıyor emziriyorum 15 20 dk sonra yine aynı yemej yedirdim az önce 5 dk geçti yine meme aç olsa sütüm yetmiyor doymadı dicem ama yemek yiyor tine meme artık ağlaması çok zorluyor beni zaten durmuyor birde yarım saatte bir emziriyorum

Kizlar 10 aylik olacak bebegim ne kadar su icebilir ki günde? Doktoruna soran oldu mu? Biraksam dünyalari icecek ama sonra su kusuyor. Ne yapmali bilemedim
Ne kadar içeceğini demedi ama fazlası zararlındedi zaten benimki pek sevmiyor ben zorluyorum o yüzden sormadım hiç ölçüsünü

Kızlar oğlum sürekli meme meme diye ağlıyor emziriyorum 15 20 dk sonra yine aynı yemej yedirdim az önce 5 dk geçti yine meme aç olsa sütüm yetmiyor doymadı dicem ama yemek yiyor tine meme artık ağlaması çok zorluyor beni zaten durmuyor birde yarım saatte bir emziriyorum
Maalesef benimkide öyle yemek yiyip 10 15dk sonra meme diye ağlıyor unutturuyorum 5 10dk sonra yine aynı. Süt geliyor onuda biliyorum. Diş çıkarıyor ondan mı bilmem

Maalesef benimkide öyle yemek yiyip 10 15dk sonra meme diye ağlıyor unutturuyorum 5 10dk sonra yine aynı. Süt geliyor onuda biliyorum. Diş çıkarıyor ondan mı
Eskisi kadar sütüm yok azalıyor sanki artık çünkü dinlemek yok uyku yok yemek yiyemiyorum au bile içmeye vaktim olmuyor bazen biraz suyu arttırmam lazım ama dediğin gibi diş gelevek belkide çünkü baya yemek yedirdim karnı tok eminim yani

Seninki meme bağımlısı gibi bizim komşunun kızı öyleydi 2 yaşında yine sürekli meme meme diye bağırıp duruyordu en son bıraktılar işte. 2 yaşına kadar gideri var durumun 😅

Eskisi kadar sütüm yok azalıyor sanki artık çünkü dinlemek yok uyku yok yemek yiyemiyorum au bile içmeye vaktim olmuyor bazen biraz suyu arttırmam lazım ama dediğin gibi diş gelevek belkide çünkü baya yemek yedirdim karnı tok eminim yani
Doktorumuza sordum ben aslında o da bağımlılık dedi eğer böyleyse uzun süre emer seni dedi. Ki bu durum gece çok zorlayicı yani

Bende cok korkuyorum bizim gece uykusunda gaz sorunumuz var uyuyamıyoruz colex kullanıyoruz ama nafile o yüzden veremedim

Normalde elimlenkendim sürüyordum damagina ama megerse hic temas etmeden dökmek lazimmis kendi instagrm sayfalarinda gördüm

Uyumuyoruz desem yeridir 22.30da yatiyo 23.00 23.30da uyaniyo 03.00 03.30a kadar uyanik :KK43:
Bizde. Aynı ya😥

Gecen hafta 3 4 gün kadar ruya gibiydi 1 veya 2 kez uyandi iyi dinlendim. Bu hafta ise kabus gibi hem sık uyanma var hem de ayaga kalkip agliyor gözleri kapalı. Sac ve kulak cekistiriyor ve mizmiz. Diş diye düşünuyorum
Kesinlikle diş. Bizimkide. O. Şekilde çünkü saçlarını yoluyor ve kendini çok hirpaliyor ağlıyo

Back