-
- Konu Sahibi baldan_madam
- #1.841
Medstar topcular nilsem eraslan cnm hayirli olsun cnm bebisin kac gun gecti adetin
Teşekkür ederim :) saglikla insallahCok guzel bir haber bu masallah hayirli olsun :) ben de hep ikizlerim olsun isterdim buyuk şans bence :)))
Teşekkür ederim cnm inşallah güldürür yüzümüzü Allah hepimizin yardımcısı olsun..Canim cok gecmis olsun. Olumlu dusunmeye calisalim insallah cumaya kadar bebisin duzelir yuzunu guldurur. Dualarimiz seninle.
Amin cnm inşallah haber veririm gelişmeleri.Allahım yardımcın olsun canım, inşallah cuma günü Mutlu haberler alırsın ve bize de bildirirsin. Allahım her şeyin hayırlısını versin.
İnşallah 2 haFta önce gitmiştim keseyi görmüştük kalp atışı olmadı
Inşallah canım teşekkür ederim yazdığın için doktoruma sorucsm inşallah kullan der şifa olsun sanada ne kadar kulkan dedi@angelicaaaRuzgarinsultani Doktoruma kremi sordum kizlar, coresatin kullaniyorum demistim ya onu gösterdim kullanmaya devam edebilirsin dedi. Siz de bir bakin isterseniz. Ben egzamalarim icin bir cok krem denedim ama bu en iyisiydi, kortizonsuz oldugu da yaziyor umarim oyledir. Fiyati biraz pahali ama kucucuk kutu 50 tl ydi ben aldigimda. Fikir olsun denemek isterseniz :) insallah gecer hepimizin
Benim gibi başka biri var mı? 9 haftalık olması gereken gebeliğim 6 haftalık seyrediyor ve vajinal muayenede de kalp atışı duyulmadıUltrasın görüntüm ekte cumaya kadar süre verdi doktor yeniden kalp atışı duyamazsa sonlandırılacak sizce ne yapmalıyım? Zaten kanaman olup kendi de sonlanabilir dedi beklemeli miyim? İlerlemesi anne içinde zararlı dedi tek doktorla kalmadım ikiside aynı şeyleri söylüyor?
Canım inşallah güzel olur herşey Allahım büyük umudunu kaybetmeBenim gibi başka biri var mı? 9 haftalık olması gereken gebeliğim 6 haftalık seyrediyor ve vajinal muayenede de kalp atışı duyulmadıUltrasın görüntüm ekte cumaya kadar süre verdi doktor yeniden kalp atışı duyamazsa sonlandırılacak sizce ne yapmalıyım? Zaten kanaman olup kendi de sonlanabilir dedi beklemeli miyim? İlerlemesi anne içinde zararlı dedi tek doktorla kalmadım ikiside aynı şeyleri söylüyor?
Sure belirtmedi valla ben de sormadim aklima gelmedi, kullanman sorun olmaz dedi sadece.Inşallah canım teşekkür ederim yazdığın için doktoruma sorucsm inşallah kullan der şifa olsun sanada ne kadar kulkan dedi
Anladım canım ne renk kutusu baktım şimdi 3 rengi var seninki hangisiSure belirtmedi valla ben de sormadim aklima gelmedi, kullanman sorun olmaz dedi sadece.
2 hafta önce gittiğimde 7 haftalıktı ama 5 gözüküyordu kalp atışı için 2 hafta sonra gel dedi şimdi de 6 gözüküyorcanım neden gec kaldın kalp atısı için ? belirtilerinde herhangi degısıklık varmıydı son zamanlarda ? belki duyarsın kalp atısını ama duymazsanda uzulme diyemem ama Rabbim veriyor sabrını umudumuzu yitirmemek lazım ama insan bazı seyleri yasamadan anlamıyor karsısındakini ,ben yasadıgım için seni cok iyi anlıyorum arkadasım
Aksine çok umutluyum nedense hayırlısı bakalım.Canım inşallah güzel olur herşey Allahım büyük umudunu kaybetme
CanımBenim gibi başka biri var mı? 9 haftalık olması gereken gebeliğim 6 haftalık seyrediyor ve vajinal muayenede de kalp atışı duyulmadıUltrasın görüntüm ekte cumaya kadar süre verdi doktor yeniden kalp atışı duyamazsa sonlandırılacak sizce ne yapmalıyım? Zaten kanaman olup kendi de sonlanabilir dedi beklemeli miyim? İlerlemesi anne içinde zararlı dedi tek doktorla kalmadım ikiside aynı şeyleri söylüyor?
Ya inşallah hayırlısı olsun artık tek çare zaman. Yazarım yine durumu cnm teşekkürler.Canım
Hiç korkma doktorlar sata gore hesaplıyor kim adet olduğu gün hamile kalıyor ki ? Her neyse benimde geriden sata gore ama önemli olan ultrasonda kac haftalık olduğu geç döllenme olabilir benimki hesaplayinca sata gore degilde yumurtlama gününe gore tutmus çok şükür.
İnşallah atar kalbi çünkü daha küçük 6 haftalık görünmez ki kalp atışı korkma. Bide inşallah kalbi atınca biras büyüyünce kendi haftasını yakalar Allah in izni ile lütfen bana haber ver sonucu
2 hafta önce gittiği azınmde 7 haftalıktı ama 5 gözüküyordu kalp atışı için 2 hafta sonra gel dedi şimdi de 6 gözüküyorBelirtilerim hep aynı inşallah hakkımızda hayırlısı herşey Allahtan.
Hic korkma canım benimde sat 30 eylul ama 7 ekimden sayiyorlar ultrason yasi onemli bebegin galiba banada doktor adet suresince hamile kalman mumkun degil o yuzden bir hafta gecikmeli sayacaz dedi hatta hesapladi hangi gun olustugunu bile soyledi bana yani onemli olan bebislerimizin ultrasonda saglikli gorunmesi kafana takmaYa inşallah hayırlısı olsun artık tek çare zaman. Yazarım yine durumu cnm teşekkürler.
Bende ikizi baba geninden diye duydum yaa akrabam ilk gebeligine ikiz hamile kaldi sirrini bizede soyle dedim erkekle ilgili demis doktoru esinin tarafinda da varmis ikizler ayy oda cok guzel bir duygudur yaa biz bir tanesini düşünüyoruz iki tane dusunuyorsun cok hos :)öncelikle hayırlı olsun cnım . ikiz gebelikler genetiği sadece anne tarafındandır.erkek tarafının fonksiyonu hiç yoktur.tabi herhangi bir ilaç kullanmadysa klomen gibi
Bende ikizi baba geninden diye duydum yaa akrabam ilk gebeligine ikiz hamile kaldi sirrini bizede soyle dedim erkekle ilgili demis doktoru esinin tarafinda da varmis ikizler ayy oda cok guzel bir duygudur yaa biz bir tanesini düşünüyoruz iki tane dusunuyorsun cok hos :)
Canım bak ne diyor. Bence acele karar verme.Ya inşallah hayırlısı olsun artık tek çare zaman. Yazarım yine durumu cnm teşekkürler.