temmuz-ağustos 2017 anneleri beraber bekleyelim meleklerimizi :)

Medstar topcular nilsem eraslan cnm hayirli olsun cnm bebisin kac gun gecti adetin

Merhabalar herkese ben de bir kaç hafta önce öğrendim. Hiç beklemediğim ve düşünmediğim bir anda bambaşka bir durum için gittiğimde bete hcg 543 çıktı. SAT tarihim 16 Ekimdi ve bir haftadır takip ediyorum burayı ancak okuyup sonuna geldim. Olumsuz şeyler yaşayan arkadaşlara sabır diliyor en kısa zamanda onların da kucaklarına minik meleklerini almalarını temenni ediyorum. Bizim bile ne olacğımız belli değilken ben burada genellikle güzel şeyleri okuyup, her mesajdan evham yapmadan, sakin bir hamilelik geçirmeye çalışıyorum. Bu ilk hamileliğim ve gerçekten yaşamadan bilinebilecek bir durum değil. Anlatılan her şey daha önceden masal gibi gelirdi şimdiyse işin içinde olunca bambaşka biri geldi benim yerime ve hamile olan ben değilim sanki :)

Ben de Antalya'da yaşıyorum ve Yagız kaganim gibi Nilsem Hanım'dan gerçekten çok memnunum. (Hatta belki aynı gün doğumhanede olma ihtimalimiz bile olabilir Yagız kaganım'la günlerimiz çok yakın çünkü) Çok rahatlatıcı, bilgilendirici, alanına hakim olduğu her halinden belli bir doktor. Geçen Nisan ayında arkadaşımın normal doğumunu gerçekleştirdi. Onun tavsiyesiyle gittim içim çok rahat. Tabi bu işlerde karşılıklı hasta-doktor uyumu önemli. Benim beğendiğimi başkası yerebilir.

Bu süreç inşallah hepimiz için olabildiğine az sorunlu bir şekilde tamamına erer ve bebek arabası seçimiyle ilgili fikir alışverişlerine geçeriz.

Benim gibi başka biri var mı? 9 haftalık olması gereken gebeliğim 6 haftalık seyrediyor ve vajinal muayenede de kalp atışı duyulmadı Ultrasın görüntüm ekte cumaya kadar süre verdi doktor yeniden kalp atışı duyamazsa sonlandırılacak sizce ne yapmalıyım? Zaten kanaman olup kendi de sonlanabilir dedi beklemeli miyim? İlerlemesi anne içinde zararlı dedi tek doktorla kalmadım ikiside aynı şeyleri söylüyor?

Eklentiler

• image.jpeg
    54,6 KB · Görüntüleme: 52
Inşallah canım teşekkür ederim yazdığın için doktoruma sorucsm inşallah kullan der şifa olsun sanada ne kadar kulkan dedi

canım neden gec kaldın kalp atısı için ? belirtilerinde herhangi degısıklık varmıydı son zamanlarda ? belki duyarsın kalp atısını ama duymazsanda uzulme diyemem ama Rabbim veriyor sabrını umudumuzu yitirmemek lazım ama insan bazı seyleri yasamadan anlamıyor karsısındakini ,ben yasadıgım için seni cok iyi anlıyorum arkadasım

Canım inşallah güzel olur herşey Allahım büyük umudunu kaybetme

2 hafta önce gittiğimde 7 haftalıktı ama 5 gözüküyordu kalp atışı için 2 hafta sonra gel dedi şimdi de 6 gözüküyor Belirtilerim hep aynı inşallah hakkımızda hayırlısı herşey Allahtan.

Canım
Hiç korkma doktorlar sata gore hesaplıyor kim adet olduğu gün hamile kalıyor ki ? Her neyse benimde geriden sata gore ama önemli olan ultrasonda kac haftalık olduğu geç döllenme olabilir benimki hesaplayinca sata gore degilde yumurtlama gününe gore tutmus çok şükür.
İnşallah atar kalbi çünkü daha küçük 6 haftalık görünmez ki kalp atışı korkma. Bide inşallah kalbi atınca biras büyüyünce kendi haftasını yakalar Allah in izni ile lütfen bana haber ver sonucu

Ya inşallah hayırlısı olsun artık tek çare zaman. Yazarım yine durumu cnm teşekkürler.

canım bekle bence bir muddet daha hemen aldrma cocugu belki gec dollenmedir gec gelişiyordur zaten kesen bozulur dogru ılerlemiyorsa işte bu gıbı durumlarda 2 hafta beklemem lazım gidip baska doktora daha kendimizi göstermemız gerekiyor. pimpirikli oluoz sonra ama onlem alıyoruz .

a
Ya inşallah hayırlısı olsun artık tek çare zaman. Yazarım yine durumu cnm teşekkürler.
Hic korkma canım benimde sat 30 eylul ama 7 ekimden sayiyorlar ultrason yasi onemli bebegin galiba banada doktor adet suresince hamile kalman mumkun degil o yuzden bir hafta gecikmeli sayacaz dedi hatta hesapladi hangi gun olustugunu bile soyledi bana yani onemli olan bebislerimizin ultrasonda saglikli gorunmesi kafana takma

öncelikle hayırlı olsun cnım . ikiz gebelikler genetiği sadece anne tarafındandır.erkek tarafının fonksiyonu hiç yoktur.tabi herhangi bir ilaç kullanmadysa klomen gibi
Bende ikizi baba geninden diye duydum yaa akrabam ilk gebeligine ikiz hamile kaldi sirrini bizede soyle dedim erkekle ilgili demis doktoru esinin tarafinda da varmis ikizler ayy oda cok guzel bir duygudur yaa biz bir tanesini düşünüyoruz iki tane dusunuyorsun cok hos :)

ne önemi var gelsinde kimden gelirse gelsın sonuca bak ve keyfini cıkar arkadasım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…