• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    333
Biz seninle ayni durumdaymisiz tek avantajim su an kayinvalidem var.hangi sehirdesin Ankara mi?
Benim de kayınvalidem hemen 2 bina yukarda oturuyor istesem o da yardım eder normalde ama ben hiç yardım istemıyorum ondan. Even ankaradayım sen hangi şehirdesin?

Benim de kayınvalidem hemen 2 bina yukarda oturuyor istesem o da yardım eder normalde ama ben hiç yardım istemıyorum ondan. Even ankaradayım sen hangi şehirdesin?
Bence istemelisin eger araniz iyiyse.gerci ben de gel yardim et diyemezdim,kendi isteyerek geliyor yardima.Antalyadayim

Dün ikeada bebek bakım odasında bi kadınla sohbet ettik onun kızı da 15 aralık doğumluymuş içimden geçirmiştim belki bizim gruptandır diye o yüzden girdi heralde rüyama 😃
Aa benimki de 15 aralık doğumluu. Ama ben dün ikeaya falan gitmedim bastan söyleyeyim 😄😄

Bebeme huylu demiştim ya yanlış olmuş sürekli ağlıyor bugün. Diş çektiricem 20lik, antibiyotik kullanmam gerekbilirmiş, süt sağayim stokliyim dedim yıktı ortalığı mamaaaa mammaaaa diye emzirdim emmedi, yemek yedirdim biraz yedi yemedi şimdi anakucağında uyutmaya çalışıyorum. Diş etlerine karanfilli zeytinyağı da sürdüm ama cıkss fayda etmedi

Küçük delikli bardak öneriniz var mı ayran vs içirmek için. Benim kız pipet kullanmıyo. Her yere dökülüyo alıştırma bardağıyla verince..

Sen istanbuldaydın seni biliyorum 😃
Eveet 😄

Küçük delikli bardak öneriniz var mı ayran vs içirmek için. Benim kız pipet kullanmıyo. Her yere dökülüyo alıştırma bardağıyla verince..
Ben şöyle bir şey almıştım e bebekten aylar aylar önce. Evdeki bardaklara falan ne varsa artık gecirebiliyormussun rahatlıkla içebiliyormuş. İnstagramda karşıma çıkmıştı bir videoda. Almıştım. Ne diye geçiyor bu bilmiyorum. Daha kullanmadım da açıkçası unutmustum dün gece yıkamıştım bugun kullanacağım. İstersen deneyince haber vereyim böyle bir şey de kullanışlı olabilir gibi. Alışırlarsa dışarıda, misafirliklerde falan da at çantaya kullan olur. İçecek için fazladan biberon vs taşımaktansa daha az yer kaplar diye düşünüyorum

Eklentiler

• IMG_1261.webp
    IMG_1261.webp
    79,4 KB · Görüntüleme: 12
Kizlar kizim trk kisilik yer yataginda uyuyor kalkip basini one dogru egiyor iyice oylece uyuyor duzeltiyorym bu sefer yay gibi oluyor kendini atiyor saga sola hatta uykuda yataktan inip bir yerlere tirmaniyor var mi benzer durum yasayan neden olur napabiliriz
Gece benzer şeyler bizimkide yapıyor hilal yapıyor kendini afedersin domalıyor kafasını bazaya sokmaya çalışıyor tırmanmaya çalışıyor biranda oturuyor yada ayağa kalkıyor bunları uyurken mızmızlanarak yapıyor bazen oturtmadık diye ağlıyor ışığı yakıyoruz kendimizi gösteriyoruz uyuyalım diyoruz kendine geliyor bebek her gece defalarca aynı şeyler oluyor

Kar vardı üç dört gündür dışarı çıktık dolaştık biraz eve geldik evde çok sıkıldı hiç çıkmayınca
Çorba yapayım dedim acıktı
Yayla yapıyorum ama her seferinde çorbam peynire dönüşüyor yine perişanlıkla yaptım çocuğu içeri al tekrar mutfağa koş karştır yarım saat herşeyide deniyorum dikkat ediyorum tam bir çökelek yapıyorum her seferinde suyu ayrı peyniri ayrı görünüyor içinde 😭bıktım artık yoğurtlu çorbalarım hep böyle en sevdiğim halbuki

Ateş sorunumuz bayağı azaldı 3.güne geçmedi çok şükür. 38 lerdeydi yüksek olduğu zaman. İki dişi patlamış, diş yüzünden olmuş gibi görünüyor. Dün akşam 37 lere çıktı yine üstünü çıkarınca azaldı ilaç vermedim. Elleri ağzında mızmız normalde pek öyle olmazdı. İştahsızlık ve tuvalet sorunu da var hepsi dişe bağlı kaliba

Back