2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    311
Kaşık dökmesi yaptım sabah baya sevdi. 1 yumurta, 1 yk yoğurt, karbonat çok az çay kaşık Ucuyla. 2yk buğday unu. İçine kaşar ve lor peynir koydum bide

Eklentiler

• 1000136947.jpg
    1000136947.jpg
    97,5 KB · Görüntüleme: 15
Benimki var keşfetti onu sürekli orayi minciriyo eline başka bişey versem de atiyo buluyor pipisini hemen ağlasa da zorlasa da kapatıyorum altını babası uyardı sıkıntı olur böyle yapmasın dedi bnde hızlı davrnaiyorum canım bide gülüyo oynarken 🤭
Ay bizimkide aynı hemen elini atıyor pipisine 😁🤨

Bir sorum daha var. 9 ayı geçtik biz ama gazdan korktupum için nohut falan yedirmedim daha. Yediren var mı?
Bende cok korkuyorum bizim gece uykusunda gaz sorunumuz var uyuyamıyoruz colex kullanıyoruz ama nafile o yüzden veremedim
Kızlar tetagil kullanan var mıydı aramızda varsa nasıl kullanılıyor tozu ağıza mı döküyoruz yoksa damağa mı sürüyorsunuz bizim kızın damağına sürmek mümkün olmuyorda
Normalde elimlenkendim sürüyordum damagina ama megerse hic temas etmeden dökmek lazimmis kendi instagrm sayfalarinda gördüm
Kızlar gece bebişleriniz çok uyanıyor mu🙄
Uyumuyoruz desem yeridir 22.30da yatiyo 23.00 23.30da uyaniyo 03.00 03.30a kadar uyanik :KK43:

Açıkçası hiç bilmiyorum. 4 aydır mama kullanıyoruz biz. Emmeyi erken bıraktı. 4 aydır hiç bir sorun yaşamadım. Ama her bebek aynı olmaz tabi. O yüzden doktorunuza danışsanız daha iyi olur. Yönlendirici olmayayım ben.
Evet tabi doktorumuzun önerdiği mamayı kullanıyorum ama sanki iyice araştırmam gerekiyormuş gibi bir hisse kapıldım normalde de obsesif bir yapım var zaten :) Teşekkürler 🌸

Bir sorum daha var. 9 ayı geçtik biz ama gazdan korktupum için nohut falan yedirmedim daha. Yediren var mı?
Ben yedirdim bir sorunla karşılaşmadım ve bezi açar açmaz benim kızımda elini atıyor ve kaşımaya çalışıyor. Bütün gün kapalı kaldığı için kaşınıyor muhtemelen.

Doktor hep sınırda dedi tahliller normal çıktı çok şükür ama bu ay baya düşük alınca mama mı başlasak dedi. Normalde mama bu aylarda başlanmaz sonuçta anne sütü alıyor ne bilim bebeğim biberon tutsa mama alsa verirdim ama istemedi bende bi daha denemedim. Şimdi de mama vermeme gerek yok diye düşünüyorum
Merhabalar. Benim kızımda biberon kabul etmiyordu ek gıdaya başlayınca her gün biberondan su vermeyi teklif ettim 1-2 aydır biberon kullanmaya başladık. Kilo alımı az sütüm vardı ama anlayamadığım bir şekilde sütüm azaldı doyuracak kadar yok malesef. Bu durumu doktorum ile paylaştım ve mama başlamamı istedi. Anne sütü/mama’dan alması gereken vitamin, mineral vs olduğu için anne sütünün yetersiz geldiği durumda mama takviyesi mutlaka başlamak gerekiyormuş. Şuan hala emziriyorum ama çoğunluk mama alıyor mental olarak çok üzgünüm 😞

X