temmuz-ağustos 2017 anneleri beraber bekleyelim meleklerimizi :)

çay açık olarak günde 3 bardak içiyorum 1 de türk kahvesi:) işyerinde ayakta kalabilmek için :)
bende hemen hemen aynı ölçü bugün yarısını bıraktım kahvenin ama bebek gelişimi az olur diye okudum bi yerde çokta detaylı bakamadım hayırlısı bakalım

Insanlardan elini saklamak çok kötü dün oğlumun okukunda iki veli sordu panik halinde elinde ne varrrr diye merak etmeyin bulaşı değil dedim eve geldim çok ağladım çok zor elimden birsey de gelmiyor
evde temizlikte kullandığın kimyasallar yerine doğal ürünler var canım onları araştır ben epeydir doğal ürün kullanıyordum bir sıkıntı olmadı ama biraz çamaşır suyu gerekli oldu 3 ay sonra biranda ellerim kötü oldu. o tarz şeylerde arttırıyor. belki sende de işe yarar.

Özel sigortam geçen sene başladı 1 sene geçtikten sonra ikinci sene Doğum masraflarını karşılıyor.yani gebelik durumunda sigorta yaptırırsan doğumu karşılamıyor.paketlere göre karşıladığı Doğum masrafı miktarı ve hastaneler değişiyor.tabi sigorta şirketlerine göre paketler de değişiyor.benim sigortam da seçtiğim pakete göre a plus hastanelerde dahil 10000 tl ödüyor.a plus hastanelerde Acıbadem memorial florance Nightingale gibi hastaneler
canım özelden yazdım

Canını sıkmamaya çalış canım. Bende işyerinde sıkıntılar yaşıyorum. kimse anlamıyor. onlar zamanında hamileyken neler neler yapmışlar. ben de araziye çıkabilirmişim bilmem neymiş. sanki allah korusun bebeğime birşey olsa bana bi faydaları olacak. sinir oluyorum.
İnşallah doktor zararsız bir ilaç verir de rahatlarsın biraz canım.
canım arazi deyince teknik personel misin hamile olduğunu söyledin mi

Helal olsun sana zoru başarıyorsun hem hamilesin hem çalışıyorsun evde olan bizlerden daha çok strese maruz kalıyorsun haklisin. Gerçekten kimsenin lafını dinlemiceksin herkesin durumu farklı kimisi 9ay hiç oturmaz kimisi yatağa bağlı kalır bir problem olduğundada kimsenin umru olmaz sen içinden geldiği gibi davran dedigim gibi güçlü biri olduğun belli. Allah kolaylık versin sanada
ben eğitime gittim 2 hafta işler birikmiş ve ocakta ciddi bir sınavım var inşallah ondan sonra tadını çıkarabilirim hamilelğin henüz kendimi dinlemeye fırsat bulamıyorum sınava kasıp inşallah bebişi de germem

Kızlar ben maydonoz yemiyorum ama her sabah haslanmis yumurta yemekten biktim daha simdiden degisiklik ariyorum :olamaz: dereotu dogruyorum bazen azicik siz neler yapiyorsunuz bu arada sut hic icemiyorum yaa vicdan yapiyorum birazda ama eskiden herkese ogutler verirdim basa gelince gercekten içilmiyormus :KK48:
sütü hergün içmek gerek mi birde eşim uht olmayacakmış dedi bilen varmı

sağol canım valla ıhlamuru içemiyoruz ama ılık ballı tarçınlı su içiyorum ılık su tüketiyorum surekli ama daha fayda etmedi korkuyorum bebeğime bişey olacak diye :KK1:

slm kızlar 6. haftam ama bende daha bulantı kusma gibi belirtiler başlamadı kasık ağrım oluyo bu da beni geriyo biraz sizde de bu belirtiler var mı

canım arazi deyince teknik personel misin hamile olduğunu söyledin mi
müdürüme söyledim canım. bu arada kızlar hamileler günde 7.5 saatten fazla çalıştırılamaz diye birşey varmış yasada özelde bir arkadaşım bile erken çıkıyordu o yüzden. bilginiz olsun araştırın kullanın hakkınızı :KK66:

X