temmuz-ağustos 2017 anneleri beraber bekleyelim meleklerimizi :)

Canim çok saol bilgi için yarin sabah gidicem bende bakalım belki aynı ilacı verir doktorum..

kızlar bugun bhcg 16250 den 12000lere dusmus 5+2 ydim dusukle sonuclanıyor sanırsam demekki insan kendi vucudunu tanıyor ben dedim belirtilerim bitti die kahverengi lekelenmem var dedim demek ki insan hissediyor

kızlar bugun bhcg 16250 den 12000lere dusmus 5+2 ydim dusukle sonuclanıyor sanırsam demekki insan kendi vucudunu tanıyor ben dedim belirtilerim bitti die kahverengi lekelenmem var dedim demek ki insan hissediyor
Sağlıksız gebelik kendini sonlandırırmış cnm üzülme bizde sağlıklı bebişler doğuracağımız günleri görecez inşallah ne diyelim hakkımızda hayırlısı önemli olan çocuk doğurmak değil sağlıklı olması .. Allah sabır versin .

Merhaba canim gercekten cok super bi doktor insanı cok rahatlatiyor onceki doktorum sadece muane edip gonderiyordu. Nilsem hanim hem konusmasiyla hem muanesiyle super.
Kalp atislarini duydunmu sen cnm

Canim çok üzüldüm peki kesinmi dusuk yaptığın doktorunla gorustunmu o ne dedi

canım doktorun yapacagı bişey yok bhcg bakalım eger yuklenmişse deger hersey normal gidiyor dedi dustuyse deger dusuk yapıosun demektir demişti akşam hastanenin lab sonuclarına girdim baktım sonuc dusmeye baslamıs

canım bir evladım var zaten Rabbim yavruma uzun ömur versin Rabbimin dedigi olur demek bir imtihandayım su an ve herkes kaderini yasar canım .

Canım çok üzüldüm benim de geçen hamileligimde kalp atışı olmamıştı. 4 doktor gezdim hepsi aynı seyi söyledi. 8 haftadan 10 haftaya kadar bekledim ama olmadı kalp atışı. En son gittiğim doktora ne kadar daha bekleyebilirim diye sordum. Onun için kesin bişey söyleyemem 1 saat sonra da zehirleyebilir seni 1 ay sonra da dedi. Ben her ihtimale karşılık 10. Haftaya kadar bekledim canım. Sen kaçıncı haftadasin?

Sağol canım. Senin ne zamandır bulaniyor miden
7. Haftaya girdim aksam sekizden sabah dokuza kadar yarim saatte bir cikardim sabah tabi ayakta duramiyordum doktora gittik serumla toparladim ama o gunden beri bulantim oluyor kusma yok cok sukur surekli kapali kase ile geziyorum evde ayvayi dilimledim bulandikca yiyorum mideyi toparliyor :)

Anladım canım bende dün akşam ve bu akşam yaşadım mide bulantisini. Felaket öğürme var ama istifra yok bende de canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…