-
- Konu Sahibi baldan_madam
- #1.861
Benimki sari canim, cildiye doktoru onu vermisti.Anladım canım ne renk kutusu baktım şimdi 3 rengi var seninki hangisi
A angelicaaaRuzgarinsultani Doktoruma kremi sordum kizlar, coresatin kullaniyorum demistim ya onu gösterdim kullanmaya devam edebilirsin dedi. Siz de bir bakin isterseniz. Ben egzamalarim icin bir cok krem denedim ama bu en iyisiydi, kortizonsuz oldugu da yaziyor umarim oyledir. Fiyati biraz pahali ama kucucuk kutu 50 tl ydi ben aldigimda. Fikir olsun denemek isterseniz :) insallah gecer hepimizin
kızlar bugun bhcg 16250 den 12000lere dusmus 5+2 ydim dusukle sonuclanıyor sanırsam demekki insan kendi vucudunu tanıyor ben dedim belirtilerim bitti die kahverengi lekelenmem var dedim demek ki insan hissediyor
Canım çok geçmiş olsunkızlar bugun bhcg 16250 den 12000lere dusmus 5+2 ydim dusukle sonuclanıyor sanırsam demekki insan kendi vucudunu tanıyor ben dedim belirtilerim bitti die kahverengi lekelenmem var dedim demek ki insan hissediyor
Sağlıksız gebelik kendini sonlandırırmış cnm üzülme bizde sağlıklı bebişler doğuracağımız günleri görecez inşallah ne diyelim hakkımızda hayırlısı önemli olan çocuk doğurmak değil sağlıklı olması .. Allah sabır versin .kızlar bugun bhcg 16250 den 12000lere dusmus 5+2 ydim dusukle sonuclanıyor sanırsam demekki insan kendi vucudunu tanıyor ben dedim belirtilerim bitti die kahverengi lekelenmem var dedim demek ki insan hissediyor
Merhaba canim gercekten cok super bi doktor insanı cok rahatlatiyor onceki doktorum sadece muane edip gonderiyordu. Nilsem hanim hem konusmasiyla hem muanesiyle super.Merhabalar herkese ben de bir kaç hafta önce öğrendim. Hiç beklemediğim ve düşünmediğim bir anda bambaşka bir durum için gittiğimde bete hcg 543 çıktı. SAT tarihim 16 Ekimdi ve bir haftadır takip ediyorum burayı ancak okuyup sonuna geldim. Olumsuz şeyler yaşayan arkadaşlara sabır diliyor en kısa zamanda onların da kucaklarına minik meleklerini almalarını temenni ediyorum. Bizim bile ne olacğımız belli değilken ben burada genellikle güzel şeyleri okuyup, her mesajdan evham yapmadan, sakin bir hamilelik geçirmeye çalışıyorum. Bu ilk hamileliğim ve gerçekten yaşamadan bilinebilecek bir durum değil. Anlatılan her şey daha önceden masal gibi gelirdi şimdiyse işin içinde olunca bambaşka biri geldi benim yerime ve hamile olan ben değilim sanki :)
Ben de Antalya'da yaşıyorum ve Yagız kaganim gibi Nilsem Hanım'dan gerçekten çok memnunum. (Hatta belki aynı gün doğumhanede olma ihtimalimiz bile olabilir Yagız kaganım'la günlerimiz çok yakın çünkü) Çok rahatlatıcı, bilgilendirici, alanına hakim olduğu her halinden belli bir doktor. Geçen Nisan ayında arkadaşımın normal doğumunu gerçekleştirdi. Onun tavsiyesiyle gittim içim çok rahat. Tabi bu işlerde karşılıklı hasta-doktor uyumu önemli. Benim beğendiğimi başkası yerebilir.
Bu süreç inşallah hepimiz için olabildiğine az sorunlu bir şekilde tamamına erer ve bebek arabası seçimiyle ilgili fikir alışverişlerine geçeriz.
Canim çok üzüldüm peki kesinmi dusuk yaptığın doktorunla gorustunmu o ne dedi
Sağlıksız gebelik kendini sonlandırırmış cnm üzülme bizde sağlıklı bebişler doğuracağımız günleri görecez inşallah ne diyelim hakkımızda hayırlısı önemli olan çocuk doğurmak değil sağlıklı olması .. Allah sabır versin .
Valla benim bugün tam anlamıyla başladı sanırım. Istifra etmedim acayip öğürüyorumMide bulantilari kaçıncı haftada başlıyor kızlar
Canım çok üzüldümBenim gibi başka biri var mı? 9 haftalık olması gereken gebeliğim 6 haftalık seyrediyor ve vajinal muayenede de kalp atışı duyulmadıUltrasın görüntüm ekte cumaya kadar süre verdi doktor yeniden kalp atışı duyamazsa sonlandırılacak sizce ne yapmalıyım? Zaten kanaman olup kendi de sonlanabilir dedi beklemeli miyim? İlerlemesi anne içinde zararlı dedi tek doktorla kalmadım ikiside aynı şeyleri söylüyor?
Canim banada ara ara farkli agrilar geliyor allahtan cabuk geciyor normaldir galibaKızlar sizin de kasiginiza cız diye elektrik çarpar gibi acı giriyo mu bugün bikaç kez tekrarladı daha önce olmamıştı böyle sancı giriyo da bu farklı geldi
Canim onlemini al ben ilk gun hastanelik oldum ayva ye bulantin oldukca birde tuzlu kraker yemekleride yariya dusur az az sik yemeye calis beni bunlar rahatlatti birde cok siki giyin usume dahada tetikliyorValla benim bugün tam anlamıyla başladı sanırım. Istifra etmedim acayip öğürüyorum
Sağol canım. Senin ne zamandır bulaniyor midenCanim onlemini al ben ilk gun hastanelik oldum ayva ye bulantin oldukca birde tuzlu kraker yemekleride yariya dusur az az sik yemeye calis beni bunlar rahatlatti birde cok siki giyin usume dahada tetikliyor
7. Haftaya girdim aksam sekizden sabah dokuza kadar yarim saatte bir cikardimSağol canım. Senin ne zamandır bulaniyor miden
Anladım canım bende dün akşam ve bu akşam yaşadım mide bulantisini. Felaket öğürme var ama istifra yok bende de canım.7. Haftaya girdim aksam sekizden sabah dokuza kadar yarim saatte bir cikardimsabah tabi ayakta duramiyordum doktora gittik serumla toparladim ama o gunden beri bulantim oluyor kusma yok cok sukur surekli kapali kase ile geziyorum evde ayvayi dilimledim bulandikca yiyorum mideyi toparliyor :)
Teşekkür ederim canımBenimki sari canim, cildiye doktoru onu vermisti.
Canım çok üzüldüm inşallah doktorun olumlu bişey söylerkızlar bugun bhcg 16250 den 12000lere dusmus 5+2 ydim dusukle sonuclanıyor sanırsam demekki insan kendi vucudunu tanıyor ben dedim belirtilerim bitti die kahverengi lekelenmem var dedim demek ki insan hissediyor