• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2024 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    245
Kızlar iyi akşamlar moralim çok bozuk. Bebeğim bronşit oldu 4 gündür hastanede yatıyoruz doktor bırakmıyor. Evdeyken öksürük başlamıştı sonra burnu tıkandı ve nefes alıp verirken hırıltılıydı nefesi. Nefes almakta zorlandığını fark edip soluğu hastanede aldık. Başından böyle bi olay geçen annelerim var mı varsa nasıl atlattınız ne uyguladınız? Tecrübelerinize ihtiyacım var.. Buhar veriliyor 2 saat arayla serum hep takılı zaten. Burnunu da temizliyolar. Koluna damar yolu açtıklarından beri bakıp bakıp ağlıyorum daha 46 günlük çok küçük.. 😞 Dua edin olur mu
Allah acil şifalar versin inşallah canım benim.

Ben hâlâ fırsat bulup 40 kontrolüne gidemedim başka şehirde doğum yaptım şimdi havalar da çok soğuk bebekle korkuyorum gitmeye 3. Ayımıza girdik dün de ilk adetimi oldum

Benim normal doğum dikişiydi içte 2 tane vardı ve bi sorun yok çok şükür içtekiler de düşmüş sanırsam. Smear testimde çıkmamış haftaya bi daha gidicem sağ olsun ücretsiz bakacak
Anladım canm iyi yaa benim de evet düştüler galiba hissetmiyorum artık
Yaa çok iyi o da temizmçıkar inş

Back