• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    333
Bu suçun 3 gün yatarı var yalnız. Bir dna incelemesi bir parmak izi incelemesi akar burda. Ama sanki şüpheli çok uzağa gidememiş gibi
Şüphelinin bir ayağında pembik çorabı vardı. Diğer ayağı boş, ısırmalıktı. Deliller yeterli mi dersiniz atsak mı bu kızı pembik mapuslara ?

Şüphelinin bir ayağında pembik çorabı vardı. Diğer ayağı boş, ısırmalıktı. Deliller yeterli mi dersiniz atsak mı bu kızı pembik mapuslara ?
Mapusta ziyaret edebilirim, görüş günlerinde mama ve oyuncak götürürüm ama ısırırım da söyliyim baştan (benimkini ısırıyorum eşim kızıyor öğretme bizi ısırcak diye 😂)

Bizimkide öyleydi iki aydır çok güzel yürüyor ayakkablı ayakkabısız merdiven bile çıkmayı öğrendi hafif destek istiyordu sadece bıraktığım an çöküyordu
Başta 9 aylık yürür derken artık bu yürümez iki yaşını bulur diye düşündüm ama eşimle inat ettik birkaç gün sürekli alıştırma yaptırdık biranda korkuyu yendi çok temkinli ve cesaretsiz bir bebeğim var çok şükür yürüdü ama emeklemedede aynı şeyi yaşadık korktu gidemedi ben sürekli destek verdim
Yeğenimde tam tersi çok cesaretliydi
8 aylık yürüdü maşallah düşe kalka 1 yaşamamıştı kaydırağın merdiveninden çıkıp iniyordu kaykaya tırmanıyordu evdeki küçük kaydıraklardan bahsediyorum yavaş yavaş cesaretlenir inşallah ama sizde destekleyin
Nasıl alıştırmalar yaptınız destekleme adına ben bu konuda az gerideyim elbet yürür diyorum

Mapusta ziyaret edebilirim, görüş günlerinde mama ve oyuncak götürürüm ama ısırırım da söyliyim baştan (benimkini ısırıyorum eşim kızıyor öğretme bizi ısırcak diye 😂)
Ahahah anlaştık. Benimki ısırılmaya alışık. İstediğin kadar ısırabilirsin 😄😄

Nasıl alıştırmalar yaptınız destekleme adına ben bu konuda az gerideyim elbet yürür diyorum

arkadaşımın bebeği de çok pasif o bundanda pasif hareketsiz bir bebek hatta ona bile biraz ayakta durmayı tutunup gitmeyi öğrettik
Valla bilmiyorum ben yapması gerekenleri elimle yapıyorum emeklemede ayağını tutup pozisyon aldırıp ileri geri yapıyordum ağlıyordu biraz
Sürekli ayakta bıraktım tutunup gitmeyide ayaklarını ileri yapa yapa gösterdim
Sonra uzun zaman elinden tutup yürüttük
İyice alıştı bu sefer eli bırakmaz oldu
Babasıyla karşımıza koyup ayakta gel gel yaptık
Oturuyordu genelde araya oyuncak koyduk destek aldı bazen çektik eğer desteği unutursa bal gibide yürüyordu tabi bu bebe
Biriki günde yürüttük çocuğu😂çevremdeki bebekler yada kardeşlerim hep kendi isteğiyle bu ları yaptı ben kendim çabalayarak yaptırdım beklesem belki yapardı ama geç kalırdı arkadaşım 3 yaşında yürümüş kendi bebeğide 2 yaşında yürümüş sebebi neydi dedim tamamen korkaklıktı demişti oyğzden çabaladım galiba ben 😅şimdide bazen düşerim korkusuyla bağırıp ağlıyor

Bizimkide öyleydi iki aydır çok güzel yürüyor ayakkablı ayakkabısız merdiven bile çıkmayı öğrendi hafif destek istiyordu sadece bıraktığım an çöküyordu
Başta 9 aylık yürür derken artık bu yürümez iki yaşını bulur diye düşündüm ama eşimle inat ettik birkaç gün sürekli alıştırma yaptırdık biranda korkuyu yendi çok temkinli ve cesaretsiz bir bebeğim var çok şükür yürüdü ama emeklemedede aynı şeyi yaşadık korktu gidemedi ben sürekli destek verdim
Yeğenimde tam tersi çok cesaretliydi
8 aylık yürüdü maşallah düşe kalka 1 yaşamamıştı kaydırağın merdiveninden çıkıp iniyordu kaykaya tırmanıyordu evdeki küçük kaydıraklardan bahsediyorum yavaş yavaş cesaretlenir inşallah ama sizde destekleyin

arkadaşımın bebeği de çok pasif o bundanda pasif hareketsiz bir bebek hatta ona bile biraz ayakta durmayı tutunup gitmeyi öğrettik
Valla bilmiyorum ben yapması gerekenleri elimle yapıyorum emeklemede ayağını tutup pozisyon aldırıp ileri geri yapıyordum ağlıyordu biraz
Oturuyordu genelde araya oyuncak koyduk destek aldı bazen çektik eğer desteği unutursa bal gibide yürüyordu tabi bu bebe
Biriki günde yürüttük çocuğu😂çevremdeki bebekler yada kardeşlerim hep kendi isteğiyle bu ları yaptı ben kendim çabalayarak yaptırdım beklesem belki yapardı ama geç kalırdı arkadaşım 3 yaşında yürümüş kendi bebeğide 2 yaşında yürümüş sebebi neydi dedim tamamen korkaklıktı demişti oyğzden çabaladım galiba ben 😅şimdide bazen düşerim korkusuyla bağırıp ağlıyor

Ben de pek destekleme yapmadım açıkçası (yani az, günde bir iki kere) kendi yürüsün öğrensin mantığıyla ama gerek var sanırım. Oturma emekleme hep kendi kısa sürede yaptı diye bunda da yapmayım demiştim

Benim ablam iki yaşında yürümüş doktor doktor hoca hoca gezdirmişler obez bi bebekmiş birde tembel yürümemiş inşallah ona çekmezler😂ya oğlum aslında çok hızlı emekliyor koltuklara eşyalara duvarlara tutarak yürüyor bugün yürütecine tam giremesede bi baktım içinde iki üç adım koltuktan diğer koltuğa hızlıca geçiyor bu hızlı hareketleri yüzünden sürekli düşüyor acaba ondanmı el bırakınca çömeliyor bi korkusu var çokta ilgilenemiyorum maalesef iş iki bebek ev

Bu aralar benim bebegim cok ciglik atmaya basladi ya sizde de var mi bu durum?
Ciglik atiyor sinirleniyor yere kapaklaniyor kafasini vuruyor mama sandalyesinden herseyi yere atiyor anlamiyorum neden :( Nasil davranmam gerektigini de bilemiyorum
Baya tepki gosteriyor istedigi sey olmadiginda.

Ulan ya sabah sabah 😕
Be
Ciglik atiyor sinirleniyor yere kapaklaniyor kafasini vuruyor mama sandalyesinden herseyi yere atiyor anlamiyorum neden :KK43: Nasil davranmam gerektigini de bilemiyorum
CIglik kismi kısmen ama digetleri ayni. Mama sanalyesinin tepsisini cikartip atiuor ayrica. Ben bir sey demiyorum atiyor topluyorum en son. Ciglik da ozellikle apartmandan inerken cikarken yapiyor

Kizlar kizim trk kisilik yer yataginda uyuyor kalkip basini one dogru egiyor iyice oylece uyuyor duzeltiyorym bu sefer yay gibi oluyor kendini atiyor saga sola hatta uykuda yataktan inip bir yerlere tirmaniyor var mi benzer durum yasayan neden olur napabiliriz

Ciglik atiyor sinirleniyor yere kapaklaniyor kafasini vuruyor mama sandalyesinden herseyi yere atiyor anlamiyorum neden :KK43: Nasil davranmam gerektigini de bilemiyorum
Şu dönem bir şeyleri atma dönemi, bizde de var aynı aylarda yeğenim de yapıyordu. Hatta sert oyuncaklar olunca ses çıkaracağı için gözlerini kapıyor atarken sonra çığlık atıyor. Nesneleri tanıyormuş, düştüklerinde tepkilerine bakıyormuş. Aslında huylu bir bebeydi benimki şimdi istediği olmadığında pis bi ağlama tutturuyor. Çok tepki vermemek lazım sanırım. Oyun parkından bir şey atarken no no no diyorum gülüyor atıyor ama atmaması gereken bir şeyse sert bir ses tonuyla hayır deyip uyarıyorum (çok da fifi diyor bebem ama olsun). Hayırı öğrenmeleri lazım ama nası yapıcaz bilmiyorum🤷🏼‍♀️

Kizlar kizim trk kisilik yer yataginda uyuyor kalkip basini one dogru egiyor iyice oylece uyuyor duzeltiyorym bu sefer yay gibi oluyor kendini atiyor saga sola hatta uykuda yataktan inip bir yerlere tirmaniyor var mi benzer durum yasayan neden olur napabiliriz
Uykuda bizimki de geziyor. Park yataktaytaysa farklı tarafta uyanabiliyor. Bizim yanımızda arada emekleyip gezmeye çalışıyor, bi kaç saniye sonra yorulup yüzüstü düşüp öyle uyuyor. Aktif uyuma diyorlardı sanırım. Bir de ayaklarını sürekli bir yerlere dayıyor uyurken; yastık, karnım, bacaklarım, kafam…

Bebeleriyle tek başına araba kullanan kızlarım, gezenbebenin aynasını aldık. Ana kucağındayken sürücü koltuğunun yanına koyuyordum ama oto koltuğuna geçince arkada oturuyor artık. Arkaya dönük seyahat ettiği için onu göremiyordum, o da beni göremiyordu. Aynayı koltuğun başlığına takıyorsunuz onu dikiz aynasından görebiliyorum böylece. Bakışarak gidiyoruz 😁 aklınızda bulunsun. Bir çok muadili de var aynanın

Gezenbebe Arka Koltuk Bebek Aynası

Eklentiler

• IMG_2744.webp
    IMG_2744.webp
    16,9 KB · Görüntüleme: 32
Rüyamda sizinle buluşma ayarladıgımızı gördüm 😃 ben sadece sheilata sheilata ile tanısırım diyodum(rüyamda bu ismi hatırlamam olağanüstü gerçekten) 😂 3 tane kızıl saçlı kadın vardı aranızdan rüya bu kadar devamı yok 😂
Ben artık kızıl saçlı değilim 😘 hayır olsun.

Rüyamda sizinle buluşma ayarladıgımızı gördüm 😃 ben sadece sheilata sheilata ile tanısırım diyodum(rüyamda bu ismi hatırlamam olağanüstü gerçekten) 😂 3 tane kızıl saçlı kadın vardı aranızdan rüya bu kadar devamı yok 😂
Ailecek berbat durumdayiz icine mi dogdu canim 😁 hepimiz hastayiz,ne gündüz ne gece uykusu iki gündur

İstanbulda olanlarla hemen ayarlayalım 😁
Ailecek berbat durumdayiz icine mi dogdu canim 😁 hepimiz hastayiz,ne gündüz ne gece uykusu iki gündur
Çok geçmiş olsun havalar tam hastalık havası

Back