temmuz-ağustos 2017 anneleri beraber bekleyelim meleklerimizi :)

çay açık olarak günde 3 bardak içiyorum 1 de türk kahvesi:) işyerinde ayakta kalabilmek için :)
bende hemen hemen aynı ölçü bugün yarısını bıraktım kahvenin ama bebek gelişimi az olur diye okudum bi yerde çokta detaylı bakamadım hayırlısı bakalım

Insanlardan elini saklamak çok kötü dün oğlumun okukunda iki veli sordu panik halinde elinde ne varrrr diye merak etmeyin bulaşı değil dedim eve geldim çok ağladım çok zor elimden birsey de gelmiyor
evde temizlikte kullandığın kimyasallar yerine doğal ürünler var canım onları araştır ben epeydir doğal ürün kullanıyordum bir sıkıntı olmadı ama biraz çamaşır suyu gerekli oldu 3 ay sonra biranda ellerim kötü oldu. o tarz şeylerde arttırıyor. belki sende de işe yarar.

canım özelden yazdım

canım arazi deyince teknik personel misin hamile olduğunu söyledin mi

ben eğitime gittim 2 hafta işler birikmiş ve ocakta ciddi bir sınavım var inşallah ondan sonra tadını çıkarabilirim hamilelğin henüz kendimi dinlemeye fırsat bulamıyorum sınava kasıp inşallah bebişi de germem

sütü hergün içmek gerek mi birde eşim uht olmayacakmış dedi bilen varmı

mrb kızlar bende 7 haftalık hamileyim ilk gebeliğim bir haftadır gribim ve öksürüğüm var bayağı bildiğiniz yöntemler var mı
ah canım bende öyleydim ıhlamur iç bol portakal limon tüket ve en önemlisi dinlen canım geçmiş olsun

sağol canım valla ıhlamuru içemiyoruz ama ılık ballı tarçınlı su içiyorum ılık su tüketiyorum surekli ama daha fayda etmedi korkuyorum bebeğime bişey olacak diye

slm kızlar 6. haftam ama bende daha bulantı kusma gibi belirtiler başlamadı kasık ağrım oluyo bu da beni geriyo biraz sizde de bu belirtiler var mı

canım arazi deyince teknik personel misin hamile olduğunu söyledin mi
müdürüme söyledim canım. bu arada kızlar hamileler günde 7.5 saatten fazla çalıştırılamaz diye birşey varmış yasada özelde bir arkadaşım bile erken çıkıyordu o yüzden. bilginiz olsun araştırın kullanın hakkınızı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…