• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    317
Kızlar oğlum sürekli meme meme diye ağlıyor emziriyorum 15 20 dk sonra yine aynı yemej yedirdim az önce 5 dk geçti yine meme aç olsa sütüm yetmiyor doymadı dicem ama yemek yiyor tine meme artık ağlaması çok zorluyor beni zaten durmuyor birde yarım saatte bir emziriyorum
Benim kız da geceleri öyle ve meme almadan asla susmuyor, saatte bir / yarım saatte bir kalkıyorum tam çıldırmalık. Gündüz o kadar düşkün değil. Sabah kalktığımda kanıma kadar çekilmiş hissediyorum. Benim kızın bu zamana kadar dişi yoktu şu an alt üst ön dişler birlikte çıkıyor ona yoruyorum bu süreci ama mahvoldum..

Benim kız da geceleri öyle ve meme almadan asla susmuyor, saatte bir / yarım saatte bir kalkıyorum tam çıldırmalık. Gündüz o kadar düşkün değil. Sabah kalktığımda kanıma kadar çekilmiş hissediyorum. Benim kızın bu zamana kadar dişi yoktu şu an alt üst ön dişler birlikte çıkıyor ona yoruyorum bu süreci ama mahvoldum..
Bakalım 1 haftaya belli olur heraşde ama ağzında şişlik beyazlık yok bizim galiba birden çıkıyor çünkü şuan 2 dişi bar onlar birden patladı aylarca beyazdı bugün geldi yarın geldi zedim resmen yaşına geldi öyle geldi 🤣🤣

Bence doktorun dediği o mamalardan değişmya kardeşim çokmzayftı benim annem nelernneler yaptı kilo almadı hala daha zayıf ve çok mıymıy birbtabak yemeği 1 saatte yer neyse bebekken ona özel mama vermişlerdi her yerde yoktu tabi o zaman pahalı mamalardı tadı kokusu normal biberon mamaları gibi değildi kilo alsın diye vermişti ama içiremedi annem
Normal mamadan bahsetti aslında özel mama felan demedi

Kızlar oğlum sürekli meme meme diye ağlıyor emziriyorum 15 20 dk sonra yine aynı yemej yedirdim az önce 5 dk geçti yine meme aç olsa sütüm yetmiyor doymadı dicem ama yemek yiyor tine meme artık ağlaması çok zorluyor beni zaten durmuyor birde yarım saatte bir emziriyorum
Alışkanlık mı yaptı acaba yada bir yerleri ağrıyınca sakinleşmek içinde istiyorlarmış

Bize de başla dedi doktor ama bana sanki artık geç oldu gibi geldi. Anne sütü alıyor zaten ek gıdada alıyor. Neden mama ver dediğini anlamadım gerçekten sonuçta büyüdüler artık
Aslında geç değil çünkü 2 yaşa kadar mama veya anne sütüyle besleme devam etmeli. Anne sütünün yetersiz geldiği durumda mama takviyesi yapılmalı çünkü yetersiz beslenme durumunda fiziksel ve bilişsel gerileme olabiliyor.

Aslında geç değil çünkü 2 yaşa kadar mama veya anne sütüyle besleme devam etmeli. Anne sütünün yetersiz geldiği durumda mama takviyesi yapılmalı çünkü yetersiz beslenme durumunda fiziksel ve bilişsel gerileme olabiliyor.
Hangi mamaya başladınız peki

Back