2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    311
Kızlar oğlum sürekli meme meme diye ağlıyor emziriyorum 15 20 dk sonra yine aynı yemej yedirdim az önce 5 dk geçti yine meme aç olsa sütüm yetmiyor doymadı dicem ama yemek yiyor tine meme artık ağlaması çok zorluyor beni zaten durmuyor birde yarım saatte bir emziriyorum
Benim kız da geceleri öyle ve meme almadan asla susmuyor, saatte bir / yarım saatte bir kalkıyorum tam çıldırmalık. Gündüz o kadar düşkün değil. Sabah kalktığımda kanıma kadar çekilmiş hissediyorum. Benim kızın bu zamana kadar dişi yoktu şu an alt üst ön dişler birlikte çıkıyor ona yoruyorum bu süreci ama mahvoldum..

Benim kız da geceleri öyle ve meme almadan asla susmuyor, saatte bir / yarım saatte bir kalkıyorum tam çıldırmalık. Gündüz o kadar düşkün değil. Sabah kalktığımda kanıma kadar çekilmiş hissediyorum. Benim kızın bu zamana kadar dişi yoktu şu an alt üst ön dişler birlikte çıkıyor ona yoruyorum bu süreci ama mahvoldum..
Bakalım 1 haftaya belli olur heraşde ama ağzında şişlik beyazlık yok bizim galiba birden çıkıyor çünkü şuan 2 dişi bar onlar birden patladı aylarca beyazdı bugün geldi yarın geldi zedim resmen yaşına geldi öyle geldi 🤣🤣

X